HeaderSMOOTHIE! Galet gott var denna lila guling kan jag säga, passionsfrukstsmoothie :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är väldigt uttråkad, som resulterade i egopics, men jag har lite plugg att ta hand om. Men det är så svårt att komma igång känner jag..På tal om inget så är mitt hår väldigt fluffigt, som ni kanske ser på bilderna..Jag sitter allafall nu och väntar på att papi ska komma hem så vi ska åka och köpa sushi eller det kanske blir thai? Allafall så har jag inte tid till att ta tag i något vettigt inlägg idag känner jag , isf blir det massa mat bilder haha det enda jag typ fotar..

Likes

Comments

Det skulle nog vara svårt för mig att leva utan frukt eftersom jag gör massa smoothies hela tiden och för att jag alltid har frukt eller bär till gröten. Idag blev det allafall smoothie med kiwi och blåbär och lite annat gott, sedan blev den chiagröt med kiwi, hallon mango och coconibs :) 

 

Likes

Comments

Kan ni fatta att det är jag som tar studenten nästa år?! Det är helt sjukt när jag tänker på det, att det äntligen är min tur att sluta skolan och var friiiiii! JAG ÄR SÅ TAGGAD!! Jag designade allafall precis min studentmössa så nu är den beställt! Jag längtar tills jag får den och får gå runt med den och verkligen inse fakta, att JAG TAR STUDENTEN TILL SOMMAREN AAAHH 

Likes

Comments

  1. Jag gillar verkligen lukten på tunnelbanor, alltså dem som är under marken, ja vet jag är konstig..
  2. Jag har EXTREMT dåligt närminne, asså jag skojar inte, det är brutalt
  3. Jag har konstigt bra reflexer, jag vet inte varför.. jag är superwoman helt enkelt.
  4. Jag gillar spindlar och ormar!
  5. Jag har typ astma, eller ingen läkare har skrivit ut något till mig utan de sa att de var ansträngningsastma vilket man får när man anstränger andningen, så jag får de när jag är jätte andfådd länge, så då kan jag inte andas vilket är sjukt obehagligt.. ursh.
  6. Jag är en riktigt övertänkare, ni ska veta vad som snurrar runt i mitt lilla huvud haha
  7. Jag är grym på att veta vad tiden är utan att titta på klockan, alltså det vill säga om jag kollar klockan sedan gör jag något en stund och sen gissar jag alltid vad klockan är innan jag kollar och den är typ 90% rätt, dvs om den är 17 över eller 43 osv. kan ha att göra med att jag är tidsoptimist.. heh
  8. Jag är nybliven vegetarian.. kommer dock inte vara det hela livet utan det är nog en period framåt
  9. Jag har 2 tatueringar
  10. Jag åker pennyboard :)  

Likes

Comments

Hej babes! Uppdateringen här har varit lite dålig  för jag har haft ganska fullt upp förstår ni :) Nu har jag flyttat över till pappa och  kommer bo här hela veckan. Nu ligger även kameran hemma hos mamma som jag har fotat massa grejer med, så jag antar att de bilderna kommer någon gång i veckan då jag är förbi mamma. -Men nu när alla skolarbeten har lagt sig på is så har jag lite tid över till bloggandet :) Tjohooo! 

Likes

Comments

Vi har studiedag idag egentligen men jag är ändå i skolan. Fast istället får vi 2 torsdagar som vi får vara lediga vilket jag inte klagar på.  Så imorse körde vår grupp gärnet och satte alla repliker och fixade allt. Så egentligen finns det inte så mycket att göra, jag borde verkligen sätta mig och göra allt annat skolarbete jag har men det är så svårt att komma igång känner jag.  Men jag ska tvinga mig själv haha, Jag har 2 redovisningar och 3 inlämningar så jag kanske borde sätta igång och inte sitta här och pladdra om ingenting. Just det, jag var på stan igår och shoppade lite så det ska ni få se senare tänkte jag, när jag kommer hem och fotar. Och på tal om ingenting så måste jag säga att jag är sugen på att klippa mig, jag är så trött på denna längd jag har nu ch jag saknar mitt korta hår som var lite mer volym i som på bilderna här under..kanske dags att boka klipptid?

 

Likes

Comments

Shailene Woodley som spelar huvudperson i både Divergent och i The fault in our stars spelade tillsammans med Ansel Elgort ( Augustus Waters) redan i Divergent! Jag har själv sett båda filmerna men när jag såg The fault in our stars tänkte jag inte på att huvudpersonen i Divergent hade en brorsa och denna brorsa är  Ansel Elgort! Så de spelade syskon i divergent och kärkelspar i The fault in our stars!


 

Likes

Comments

Detta måste ni prova! Jag gjorde detta i somras och gud vad gott det var. Det är bananglass gjord på endast banan faktisk! Mums? Sedan färska bär till det.. kan inte bli bättre alltså! 

Du fryser en banan och sedan tar du upp den, låter den tina en aning, sedan mixar du den i en ordentlig mixer som kan mixa is, sedan blir det glasskonsistens!  Min hann smälta lite innan jag fotade det, men det är sjukt gott och såklart väldigt nyttigt eftersom det  bara är frukt :)

Här är ett alternativ till godis som jag brukar köra på ibland. Visst är det dyrare än godis men det är nyttigare och framförallt enligt mig , godare! Färska blåbär  och hallon, sedan frystmango som jag tinat. It's soooo gooood!

Likes

Comments

Jag har kännt att jag verkligen inte har kommit igång med pluggandet efter sommaren. Jag är ganska duktig på självdisciplin och när jag väl har fått in en rutin att plugga när jag kommer hem så brukar det inte vara jobbigt att plugga och jag brukar enkelt hitta motivation till att studera. Men inte nu. Det är konstigt eftersom detta är verkligen sista året, vilket borde vara ganska drivande i sig. Jag har samlat på mig skolarbete i en hög sedan skolan började och jag vet att jag inte kommer vara nöjd med min insats och mina betyg om jag inte ger allt  i varje uppgift jag gör och jag arbetar bäst när jag inte stressar. 

Denna vecka har jag alla fall bestämt mig för att ändra på detta! Jag ska införa rutiner, jag ska gå och lägga mig tidigare så att jag inte somnar i skolan (som jag gjorde typ varje dag alla dagar sedan vi började haha) och så att jag är pigg så att min hjärna kan suga åt sig all information. Jag ska även köpa en almanacka, som jag isf försök med andra år förut, som slutade i att jag glömde bort den och den inte blev använd. Men jag ska köpa en dyr en som jag gillar och som jag måste använda för annars är det ju pengar i onödan. Smart knep va?  På så sätt kan jag även ha mer koll på hur mamma och pappa jobbar, hur det blir med hunden och alla mina planer med kompisar, som jag alltid lyckas glömma eller dubbelboka.  Jag använder annars almanackan i mobilen men det är mycket roligare om jag har en bok faktiskt.. såå jaa nu jävlar ska jag plugga och få rutiner med mitt liv, i somras hade jag nästan inte det, mer än jobbrutinerna, men de var skönt, men ibland är det bra att ta nya tag och ändra livsstilen lite. Jag behöver något nytt för jag har tröttnat på det gamla, jag vill plugga mer, BLOGGA mer .. ja det blir struktur det med att blogga mer!  Äta nyttigare och träna mer. Umgås med kompisar och skaffa lite minnen detta sista år! Let's do this!

Likes

Comments