Header

Igår var jag ute med familjen på Crêperiet! En av mina absolut favorit restauranger här nere, den är så unik på något sätt med otroligt goda crêpes. Mums!! no

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det insparken. det var perfekt eftersom idag har vi studiedag! Kan det blir bättre? Jag var väldigt upptagen igår med läxor osv som tog upp massa tid så hann inte riktigt uppdatera och berätta vart jag skulle på kvällen. Men det var allafall skit roligt, dock tog kön till garderoben 40 min (!!!) så det vart inte så lång tid till att dansa röven av sig haha, men dansa gjorde vi allafall så länge vi kunde wink  Jag förfestade allaflla hemma hos en kompis med mina underbar vänner, sen drog vi ner till hamnen efter 10 någonstans, kom hem vid 2 någonstans så idag är jag trött... Sen ska vi på Babben  vid kongresshallen ikväll så snart måste jag pallra mig ut och gå långpromenad med hunden. Jag kommer väll somna på någon parkbänk eller något hahah.


Likes

Comments

ASSÅ jag dör av garv säger jag bara.... 

 


Likes

Comments

Färska kryddor i matlagning är det bästa som finns. Det får även köket att dofta ljuvligt. På den senaste tiden har jag blivit lite hajp på just färska kryddor (som ni kanske märkt på mina specialmackor som jag skriver så mycket om haha) Jag tvingar alltid mamma köpa det i affärer och det är inte bara jag som älskar det i famlijen. Man kan ha det i maten, ovanpå maten och på mackor. Användningsområdet är stort!  Vi har  haft persilja, basilika och timjna hemma som färska kryddor, fast nu har vi bara basilika. Man blir mer sugen på att laga mat när man väl har dem hemma även!

Basilika är  nog en av de vanliga kryddorna att ha färskt hemma. Den är som sagt en hälsosam, bra krydda. Den visar sig också vara urindrivande, lugnande och kramplösande. Basilika är även stark antioxidant, ett naturligt skydd mot fria radikaler. Så FROSSA BASILIKA PEOPLE!  

 

Likes

Comments

En av mina absolut favvo frukostar! Man kan variera smoothien beroende på vad man är på för humör, den mättar på ett bra sätt, och den är super nyttig! Enkel och göra även! Jag hade sovmorgon idag så det blev en smoothie på bär och sedan mina traditionella knäckemacka-basilika-ägg-tomat macka haha. Kan inte leva utan dem...Its really bad.

 

Likes

Comments

Vi slutade egentligen idag för någon timme sen eftersom både vår svenska och Spanska blev inställd. Men jag ligger efter i matten så beslöt att sitta kvar i skolan och plugga med några kompisar. Det är helt otroligt hur behändigt det är att ha dator, det underlättar verkligen sjukt mycket!! Plus att jag kan blogga oftare indecision Snart ska jag allafall hem tror jag, måste fixa lite bilder hos pappsen och skriva klart min spanska text och min svenska text, allt på en gång... 

en bild vi tog på fotolektionen, älskar att man kan göra såhär och exprementera med kameran, man kan göra jätte coola effekter!

 

Likes

Comments

Vad sägs om mer fotoinlägg? Dvs inlägg med fakta om hur man fotar! Jag har gått en kurs (eller det ingår i vår mediekurs) nu sen vi började skolan, och imorgon har vi examination för hela fotoprojektet. Sedan går jag även som individuellt val en fotokurs så jag har lärt mig en hel del om foto. Vem vill liksom inte bli en bättre fotoggraf? Så jag tänkte att jag kunde slänga upp 1 inlägg  i veckan eller något om just foto. Vi kan te.x börja med bländare, slutare, iso eller något sånt men då så att det blir ett inlägg för var grej. Tänkte även lägga till en kategori som heter foto så ni enkelt kan hitta! Jag tycker allafall det låter sjukt spännande och kul och det ska bli jätte roligt att få dela med mig av all info osv, för jag lovar er, ni kommer var proffs jämfört med era vänner efter ni läst mina inlägg haha nej men förhoppningsvis kommer ni lära er något! Sedan kanske jag slänger upp ett och ett annat inlägg om photoshop nu när jag lärt mig ännu mer om det också. 

Likes

Comments

Jag fick precis reda på att de kommer komma en Pirates of the Caribbean 5 år 2015! Jag älskar de filmerna  och låten som är deras temalåt är typ min favvo låt alltså den är så epic! Jag väntar typ hela filmen bara för att höra dem haha. Nu blev jag allafall sjukt taggad till sommaren 2015! Då är jag 19 faktiskt... sjukt långt tid dit men jag längtar redaaaaaan!

 


Likes

Comments
Igår fick vi våra datorer!!  MacBook Air no Den är helt magisk och jag är helt besatt av den!  Jag är ju ingen macbook ägare sen innan så allt är ganska så nytt. Visst har jag arbetat med de tidigare när jag gjort film osv men jag har aldrig ägt en egen. MEN NU SÅ!!  I  2år  är  detta guldkorn mitt, och jag får göra vad jag vill med den enlightened

 

Likes

Comments