Header

3. rÀtters middag! wohooo förrÀt-
rostat bröd med smÀlt chevré ost valnötter och honung. varmrÀtten blev mozarellapotatismos med oxfilé och basilikasÄs. EfterrÀtten var kiwi'sorbet' med limesirap och kiwi :) yummmDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vi har ingen helspegel hemma som Àr uppsatt förutom den i min systers rum som Àr kaossss! Jag hann ta en snabb bild i hennes rum men det blev oskÀrpa :( sÄ jag fick ta delade bilder :/
Likes

Comments

Sitter i bilen pÄvÀg till 3 rÀtters middag! Àlskar nyÄr, för dÄ Àter man alltid sÄ gott och man fÄr klÀ upp sig!! :)

Likes

Comments

Jag och syrran var pÄ stan idag för att fixa och köpa de sista grejerna inför nyÄr :) vi rÄkade mÀrka en stor reahylla med halva priset pÄ massa nagellack!!! de gick inte att motstÄ hahah! sÄ jag fick med mig 5 nagellack hem och tsm gick de pÄ 200kr bara! 3 frÄn isadora och 2 frÄn sallyhansen ;)


Likes

Comments

Jag gjorde en snabb ny nageldesign för att jag tyckte mina naglar var för långa. låter kanske lite knäppt? Jag tänkte att om jag skulle klippa dem var jag tvungen att ta bort lacket.. annars skulle det se konstigt ut. Så jag filade ner dem och tog bort de gamla oh gjorde en snabb ny rolig style. Fast de åker nog bort i morgon för jag måste göra nyårsnaglar haha :)

De är super enkla att göra! 3 enkla steg!
1, fila naglarna! man vill ju inte ha ojämna naglar + att det är bättre än att klippa dem!
2, måla ett baslack eller ett genomskinligt lack, för att få det att sitta och undvika missfärgning!
3, måla designen! jag använde 5 olika färger, och en dottingTool, man kan använda en tandpetare också, eller själva penseln till lacket! man kan ha ett vitt lack under men jag hittade inte mitt :( sen är det bara att låta fantasin flöda! :)

 

 

Likes

Comments

Pappa hittade vÄr gamla video,kamera! SÄ jag sitter och kollar pÄ massa videoklipp sen jag var jÀtteliten! aww

Likes

Comments

Den hÀr doftar som hummelriket! jag skojjar inte!! varje gÄng jag gÄr förbi den pÄ stan mÄste jag ta ett sniff! Det Àr persika som Àr doften och den Àr en ny doft de har, jag Àr sÄ lycklig att jag fick den i julklapp! Jag och syrran fick tom varsin för vi bÄda ville ha dem haha :)


Likes

Comments

mina juliga naglar jag gjorde nÄgra dagar innan jul :)

Likes

Comments

Den hÀr julklappen frÄn the bodyshop fick jag och min syster ifrÄn vÄra förÀldrar! Den var full med masa roliga grejer! Kom i en snygg liten "goodiebag"

frÄn höger Àr det: bodylotion mini
make up remover mini
shower gel mini
Vineyard Peach shower gel
Shea body butter mini
super volume mascara mini
Vanilla bliss hand creme
2st Vineyard Peach body butterLikes

Comments