Header

Åh vad jag har saknat dessa frukostar! På hotellet i paris fick vi enbart bröd - croissanter och marmelad som frukost så detta var efterlängtat!

Chiagröt med mango och hallon, cocoanibs och jordnötssmör, och till det en banansmoothie :DDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! De var ett tag sen, en resa sen för att vara exakt. Resa gick jätte bra förutom att vi höll på att inte komma hem för att tåget som skulle ta oss till flygplatsen stoppades pga arbete på rälsen  så vi fick lite panik då för vi visste inte hur vi skulle ta oss ut :S Men en snäll fransk dam med knapp engelska hjälpte oss jätte mycket så de löste sig tillsist, de blev väll 4 olika tågbyten men vi kom fram i tid allafall! Jag måste även säga att jag verkligen älskade Paris! De enda jag har att klaga på är deras knappa engelska, den var hemsk faktiskt. förlåt men för att vara en sådan stor turiststad så borde de börja lära sig engelska faktiskt, de pratade franska med en fast vi pratade engelska med dem, så de var svårt att förstå dem hela tiden haha, men detta ledde till att jag lärde mig lite nya franska ord haha :)

I detta inlägg tänkte jag allafall dela med mig av de jag köpte när jag var där, lite shopping blev de allafall. Paris är ju en shoppingstad men dock en dyr sådan, de var seriöst svårt att hitta billiga affärer eller mellanprisaffären för de har klädaffärer ÖVERALLT men de är svindyra... Allafall det här var de jag köpte 

De blev en ny jacka som jag älskar från Pimkie, de två gråa tröjorna med text på, och hatten och mössan nere i vänstra hörnet, kommer även därifrån. Sedan har vi en väska i mitten från Parfois, och sedan den svarta tröjan nere i högra hörnet, tröjan till vänster om dem med en kompass och bandån  bredvid den, dessa tre kommer ifrån  Brandy Melville, som låg bredvid vårt hotell! Tjohoo

Likes

Comments

Jag njuter av Paris och vill inte åka hem! Här har några bilder från idag :)
Likes

Comments

 

För er som inte vet så åker jag till paris idag och kommer hem på söndag. Jag kan inte garantera att jag kommer uppdatera  och jag hade ursprungligen planerat att göra massor av inlägg idag nu innan vi åker men det kommer jag tyvärr inte hinna.. :( Men ni får ha det bäst så hörs vi när vi hörs! PUSS 

Likes

Comments

Förra veckan spelade halva min klass in ett soffprogram i en tv studio. Vi hade inga vanliga lektioner utan tillbringade alla våra timmar i studion. På fredagen körde vi live, eller de sändes inte eller så utan vi körde sändning så att allt spelades in. Jag blev nöjd med min insats och med allas engagemang och insats, slutprodukten blev jättebra, eller egentligen har jag inte sett den än men eftersom jag satt i kontrollrummet så såg jag allt egentligen :) Min roll i teamet var scripta och som scripta håller man koll på alla tider och hjälper även bildproducenten. Så jag bildproducenten och bildmixern satt i kontrollrummetoch styrde allt som försiggick nere på golvet. På golvet fanns de en studioman som har headset och är den enda som kan kommunicera med kontrollrummet. Så jag räknade ner och genom mig, alltså samtidig som mig räknade studiomannen ner te.x 10 sekunder kvar till sändning, så att programledarna, kamerakvinnorna och gästerna skulle veta. Även kamerakvinnorna, 3 st, har headsett och hör alla oss i kontrollrummet :) Ja tyckte min uppgift var väldigt rolig faktiskt, för allt hängde på ett sätt på mig, för de var jag som räknade ner till sändning osv hihi.


 Sista dagen på fredagen hade vi kakmys! För om det är någonting vår klass är bra på så är det fika, och det var så galet gott asså! Bilden under kakbilden är i kontrollrummet, så på den stolen längst till vänster satt jag, bildproducenten i mitten och bildmixern till höger vid mixerbordet. Som ni ser vid min stol till vänster så är det två små högtalare längst upp på bordet, ur den högra högtalaren hörde vi studiomannen kommunicera med oss och ur den vänstra hörde vi programledarna/gästern och alla inslag. Samtidigt var 6 tv apparater på framför oss, en som var i sändning alltså utgående, en som var förtitt och 3 olika kameror,  och en med inslagen. Sista bilden som ni kan se här över var den första bilden jag knäppte av och den blev helt cp men den blev ändå cool så jag tog med den. Kamerorna som vi filmade med är riktiga tv kameror som användes av svt innan vi fick dem, så de var jättehäftigt, lärorikt men framförallt kul att få jobba såhär! 

Likes

Comments

Detta beställde jag hem för 2 veckor sedan och det tog en evighet för dem att komma! Jag har beställt 1 grej från samma sida förut och då kom det på några dagar. Men de som chockade mig mest var att jag fick hem ett brev från posten där det stod att  jag hade ett paket att hämta ut och att jag skulle bteal 318kr för det! Snacka om att jag blev chockad! De var en jävla tull på 200 spänn och 100 kr för posten stod det, så jaa jag blev 300kr pankare :( Men jag blev allafall glad att mina produkter äntligen kommit!  

Så dessa grejer var de jag beställde. Det roliga var att jag hade glömt att jag beställt sminkborsten så när jag öppnade paketet så blev det en liten överraskning haha.  Jag tror jag lite spontant klickade hem den när jag väl köpte ett last med grejer från hemsidan antar jag ;) Så det innehöll som sagt en puderborste, och min efterlängtade naked 2 palett från Urban decay som jag velat ha i 1 år nu, äntligen säger jag bara! Och även deras primer som jag testat och förälskat mig i och sist men inte minst en concealer från benefit.

Likes

Comments

Kollade igenom mitt album ifrån mobilbilder ifrån sommaren, och ett av de fina minnena som jag har från denna sommar är kallis! Det är verkligen magisk där men man måste nog vara den sortens typ som gillar den typen av event, dricka, bra väder, mycket folk och musik oh dans :) Jag var där två dagar och jag förstår faktiskt varför folk kommer hit under vecka 29 för det är as grymt! 

Likes

Comments

Ni har väll inte missat MKTO och deras genomslag? De blev väll kända genom låten Classic, och även Thank you blev ganska populär, men nu ha de släppt deras album och jag avlider lite här i soffan haha. Det är två killar som tillsammans bildar ett band antar jag, eller ja alla som pratar om dem säger att de är ett band men de är bara två personer haha. Men deras koncept är så smart eftersom den ena killen sjunger och den andra rappar, för många pop artister gör kollaborationer idag  med rappare, så istället för de så ingår en rappare i bandet!  Han som inte rappar hans röst är sååå bra enligt mig, alla gillar ju olika sorters röster, men min personliga smak är hans röst, den är p-e-r-f-e-k-t-i-o-n <3 Eller ja det finns andra artister med bra röster men han eller dem två tillsammans är en av mina favoriter :)


Likes

Comments

Jag är verkligen så svag för sånt här! Jag som älskar djur så mycket blir jag helt rörd när jag ser dessa klipp, det första klippet med valen är så underbar att jag bara vill hoppa in i bilden själv och hjälpa till. Djuren är så otroligt hjälplösa och dör pga at vi vill fånga fisk med nät, sedan är valen reaktion i slutet så underbar :') Andra videon på några elefanter och en uuuurgullig elefantunge haha asså sött!  Elefanternas reaktion när den lilla skriker på dem är så varmhjärtat..åhLikes

Comments

Septembers Glossybox innehöll 5 nya spännande produkter, som ni kan se här under :)

 

Det är så spännande varje gång att hämta ut boxen på posten eftersom man får oftast bara fått reda på 1 produkt i. Men denna låda blev jag faktiskt väldigt nöjd med! Först var det en ögonskugga från makeup store, från och med denna box och några månader framåt har Glossybox inlett ett samarbete med makeup store så att varje låda kommer innehålla en produkt i originalstorlek - tjohoo! Allafall så var det en sådan sedan var det ett jätte exklusivt serum som har ett saftigt pris på 545kr för originalstorleken, bredvid den står USAs bästsäljande läppbalsam - Chapstick, bredvid en ögonskuggsprimer och sist en ögonkräm :)

Vi i Sverige kallar alla läppbalsam i stort sätt för läppsyl, det har blivit namnet för alla läppbalsam, även fast det är ett märke som heter läppsyl och inte produkten egentligen men eftersom  märket läppsyl blev så populärt har det blivit samlingsnamnet för läppbalsam i Sverige, samma sak gäller USA, men istället för märket läppsyl så var det märket här över, Chapstick som  blev bästsäljare vilket ändrade namnet på alla läppbalsam i USA. Så  nu är Chapstick är samlingsnamnet för läppsyl :)  Så om någon säger Chapstick i USA så menar de troligen ett läppsyl  och inte märket chapstick:) 

Likes

Comments