​Hallå där allihopa! 

Vi har nu skaffat en ny dator efter att den andra slutade fungera, så nu blir det enklare att uppdatera bloggen och allt. Så en stor tumme upp till det. 

Nu är det ju höstlov som alla kanske vet, och det är verkligen välbehövligt. Jag har ingenting planerat denna vecka förutom att göra klar lite skolgrejor och bara ta det lugnt för att sedan köra igång med skolan igen. Jag ska eventuellt åka ut till Nikita så mycket som  jag hinner och kan då jag ej vart där på ett tag eftersom hon har flyttat till valbo. Men det var lite uppdatering iallafall. 

Hejdå!😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello!
Nu är det så att min dator har kraschat, så har ej kunnat uppdaterat mycket då jag heller inte har nå internet på mobilen. Men men, jag får försöka uppdatera mer, men tänkte bara så att ni vet läget :)

Tack o hej, leverpastej

Likes

Comments

Hej!
Tänkte berätta lite vad jag har gjort i helgen, har inte gjort något speciellt faktiskt.
Fredag
I fredags var jag på Furuvik med Molly, Emma & Klara, det var kul, även om regnet öste ner ett tag. Som ni kanske vet var Måns där, men vi lyssnade inte på honom utan vi åkte karuseller istället. Vi provade även två nya (?) karuseller som hette "Rocket" och "Extreme" och de var jätteroliga att åka.

Lördag
På lördagen hände inget speciellt, var bara hemma med la familia och åt gott osv, sen på kvällen badade vi, och sedan åkte Tess och company hem.

Söndag
Igår gick jag och Molly till hennes mormor för att äta lite mat innan vi begav oss mot Brynäs centrum, där Tess jobbar, sedan var vi där i ungefär 1,5 timme och frontade lite osv tills hon slutade. Sedan handlade vi och åkte hem till Forsbacka och grillade, vi åt kött med pommes frites och sallad. Väldigt gott, sedan tog vi en liten paus med matkoma innan vi stack och badade, igen.

Men det var min helg, inget speciellt somsagt :)

Likes

Comments

Hej, som ni kunde läsa på rubriken så har jag en provridning på g, och denna kommer då ske imorgon (onsdag) eller fredag. Vilken dag vet jag inte 100% än, men jag ser fram mot detta.

Idag är det tisdag, har inte gjort något speciellt idag utan har bara tagit det lugnt, bakat och umgåtts med familjen. Inget intressant haha. Men tänkte bara uppdatera lite och så, nu sitter jag, pappa, Alexander och William i soffan och tittar på "Allsång på Skansen" då Tessan och barnen åkte hem. Men nu ska jag bli lite social igen, så ni får ha det bra!

Likes

Comments

Hej, jag har funderat på en sak. Kroppsidealen i dagens samhälle, är det något att bry sig om eller ska man bara strunta i det och rocka sitt liv med den kropp man har? Jag personligen lever efter det sistnämnda, för jag tycker inte att man ska få kommentarer om sin kropp för att man kanske är lite "större" än idealen.

Ens kropps utseende eller bara ens utseende definierar inte vem vi är, verkligen inte. Men idag ska ska man vara smal, ha ett bra utseende osv, och jag tycker inte att det ska vara så. Alla är olika, alla ser olika ut så varför döma någon som ser mindre bra ut än en annan? Blir deras liv bättre om de kommenterar någons kropp/utseende negativt?

Det finns personer som kan stå i timmar och välja outfit inför skolan eller något liknande, bara för att man måste hitta något som man ej ser stor ut i. Mina kära vänner, man ska inte behöva ha ångest över vad man ska ha på sig, man ska kunna ta vilken tröja man vill om det så är en magtröja. Fett har vi alla, vissa har mindre och vissa har mer, men är det något att skämmas för? Svar nej. Jag förstår mig verkligen inte på folk ibland, man förlorar hoppet om mänskligheten.

Sedan finns det folk som har bristningar. Bristningar är inget att skämmas över, många har det och det är naturligt.

Så var stolt över dig själv, över din kropp och för den du är. För du är perfekt just som du är, och alla personer är inte sådana som jag skrev längre upp. Ta vara på er, det finns bara en av er.

Tack för mig, hej.

Likes

Comments

Ja, ni läste rätt. Jag ska börja blogga, IGEN. Har inte haft något att blogga om men just nu är jag hos mormor och jag åker hem i början av nästa vecka. Då kommer jag fixa en ny header och lite smått, vi får se hur bloggen blir efter.
Hörs hej!

Likes

Comments

Just nu, vill jag bara stoppa tiden. Jag vill ta bort din smärta, jag vill att du ska leva, att du ska må bra. Om jag hade haft en önskan, då, kära lilla du, då hade jag önskat att du skulle vara vid min sida hela livet.
Det har gått en lång tid, och nu är det dags, dags att säga förväl, till min allra bästa vän.
Varför är livet så orättvist? Jag förstår att du bara var en gåva, som jag bara fick låna, en ganska lång stund, men, tiden har inte vart tillräcklig.
Jag tänker tillbaka på alla minnen med dig, och medan tårarna rinner ner för mina kinder, önskar jag att jag bara kunde hoppa in i minnena, göra om allt.
Men kära Zaron, det funkar inte så. Jag kommer aldrig glömma dig, din glada blick och dina blöta, äckliga pussar. Jag kommer aldrig glömma alla dumheter och bus du har gjort. Jag kommer aldrig glömma alla gånger jag har vart ledsen, då har du vart där, lagt ditt huvud på min axel, göra allt för att trösta mig. Jag kommer vara dig evigt tacksam. Alla gånger du har bara suttit och lyssnat på alla mina problem, du har aldrig tröttnat. Jag finner inga ord, ju snabbare dessa dagar går, ju närmare fredag kommer, brister mitt hjärta i fler och fler bitar. Jag inser att jag snart aldrig kommer bli mött av dig i dörren när jag kommer hem, jag kommer aldrig få klappa dig, din sträva päls och alla dina miljarder hundhår som är exakt överallt. Dessa dagar kommer jag uppskatta att de är överallt, det spelar mig ingen roll längre.
Cancer, den sjukdomen hatar jag. Den kan försvinna, långt bort. Den tar min bästa vän ifrån mig, äter upp honom inifrån, tills han bara är ett levande skelett. Dumma cancer, jag hatar dig.
Alla bilder, minnen, skratt och tårar, allt detta har vart det bästa, för det har gjorts med dig.
Även om du aldrig kommer läsa detta, så önskar jag att du kunde prata, berätta vart du har ont, det kunde ha blivit bättre, du kunde fortfarande vara samma gamla hund, den spralliga Zaron.
Och du ska veta att för varje dag som går, efter fredag, kommer jag sakna dig mer och mer, men jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida, även om jag inte ser dig. Det kommer bli så tomt, inget kommer bli som förut.
Älskade lilla Zaron, jag älskar dig, tack för denna tid, du kommer bli och vara himlens finaste ängel.
Älskade du.

Zaron
2005-06-27~2015-06-12

Likes

Comments

Hej!
Dålig uppdatering pga inget internet och dessutom tappade jag mobilen i toan - igen... Hur lyckas jag egentligen? Ingen som vet.

Men nu lovar jag bättre uppdatering, och på lördag ska jag prova rida en storhäst som jaag kanske ska bli medryttare på medans vi letar efter D-ponny osv.

Glad Valborg på er!

Godnatt!

Likes

Comments

Tjena!
Idag kom jag på att jag hade en blogg, hade nästan glömt bort det.
Har nästan inte gjort någonting de senaste dagarna, eller ja, jag har vart med Isabell och Ida någon dag, annars inget. Veckorna får så snabbt nu, snart är det sommarlov, helt sjukt men skönt och välbehövligt.

På torsdag står äntligen ridning på schemat igen efter tävlingen, så skönt, sen ska jag till läkaren på fredag och hoppas att allt är bra nu, så tråkigt att ha problem med knäna, usch usch.

Men nu måste jag sova, natti!

Likes

Comments

Hej!
Nu var det några dagar sedan jag bloggade igen, men hörni, skolan har startat igen och tiden bara rinner iväg på dagarna...
I söndags tävlade jag som ni kanske vet, och ja, vad ska man säga? Slutade med att vi gick omkull efter tredje hindret. Jag vet inte vad som hände, plötsligt låg jag bara där och kände en otrolig smärta i vänster ben, det visar sig att Buddy landade på mitt ben. Jag fick spendera 5 timmar på akuten, bara fr att få veta att jag ska ha det lindat och hoppa på kryckor en vecka.

Hade hoppats på att det skulle gå snabbare då jag ville hälsa på Buddy, kände mig så taskig mot honom, stackars lillplutten. Jag hoppas att allt gick bra med honom och utrustningen! I övrigt så var han jättefin, bästa bästa ponnyn! Som jag älskar honom, även fast det inte går så bra för oss, men men, allt handlar inte om tävlingar.

Men nu ska jag lägga mig!
Godnatt folket!

Vänster- Buddy
Höger-Lemon

Likes

Comments