Började dagen med en lång och härlig sovmorgon för att sedan städa lägenheten sedan i lördags då det var inflyttningsfest. Sedan begav jag mig till stan för att ha körlektion. Efter det så hade vi födelsedagsmiddag för min kära kusin som kommit enda från Luleå på resturang Hov på Jamtli. Sedan blev det en liten tur i badhusparken och ett litet besök på Glashyttan där de blåser jättefina skålar och glas!

Helgen har erbjudit jobb och likaså kommer det att se ut några veckor frammåt! Ha det bra 😃


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Härlig dag med morgon-mys och en sen frukost för att sedan bege sig hem till Frösön för att åka långfärdsskridskor på isen in till stan. Bättre väder för att åka skridskor är nog omöjligt att finna. Efter det har jag övningskört och inatt ska jag avverka ett tre-timmars pass.

Igår gjorde jag min första middag i lägenheten, kyckling med pasta och pesto blev det. Så gott!

Ha det bra.


Likes

Comments

Har haft två härliga dagar med familjen i fjällen. Skidåkning i Vemdalen och mys på Storhogna fjällhotell. Vistelsen varade dessvärre bara i två dagar efter som jag jobbar idag. Bättre än ingenting iallafall! Resten av lovet kommer jag att jobba och bara ta det lugnt. Här kommer lite bilder från vistelsen i fjällen!

Likes

Comments

Senaste veckan har bjudit på 100-dagars som var över förväntan, nattjobb med extrem huvudvärk som följd och flytt till Jocke i Lugnvik som fyllt de senaste dagarna. Kul!

Idag har jag jobbat, handlat småsaker till lägenheten på Expo och gjort piroger till imorgon för då ska jag till Vemdalen med familjen, härligt!


Likes

Comments

Är precis hemkommen från en övningskörningsrunda. Härligt eftersom jag inte kört på över två veckor.Sitter nu ihopkrupen i soffan med näsan i min teoribok och en Nocco i handen.

I förrgår var det 19 och 20-års fest på Frösön med härligt folk! Blev dock en tidig kväll men vad gör de? Igår firades Frida och Julia och idag blir det släktkalas för min kära syster som nyss fyllt 15, vilken fest-helg! Nästa vecka vankas det 100 dagars på Marité(!!!) och sedan sportlov som säkerligen kommer fyllas av jobb, skidåkning och en massor av körkortsplugg. Ma´råkes!

Nästa vankas det 100-dagars och sedan sport

Likes

Comments

De senaste dagarna har bjudit på festligheter hos min kära vän som blev 19, åkt långfärdsskridskor på isen(för första gången i år!!!) och gjort go´frukost!!! Riktigt härliga och lugna dagar har det varit, synd bara att verkligheten kickar in vilket innebär ett gymnasiearbete som ska vara klart om två veckor och en massa annat plugg, och för att inte glömma körkortet och allt vad det innebär...

Här är lite bilder från senaste dagarna iallafall!


Likes

Comments

Bilder från finfina badhusparken då jag mötte upp min moster på fika! Myys

Likes

Comments

Hela dagen kommer att spenderas i soffan då jag verkar ha åkt på någon influensa av något slag...Hoppas det går över snabbt!

Likes

Comments

Fredagen bjöd på festligheter då Anitra fyllde 19. Lyckad förfest med tårta och dricklekar för att sedan åka vidare till Oscars där vi var enda till stängning! Mycket lyckad kväll! 😃

Hela lördagen bestod av att bara slappa och ta det lugnt för att sen bege sig hem för att ha myskväll med bästa tjejerna. Två riktigt lyckade dagar har det varit!!!


Likes

Comments

Sitter för stunden med Felicia och dricker chaite och kollar på The Babadook som förövrigt är en riktigt obehaglig film.

Annars har dagen varit väldigt lugn och skön då jag slutade redan klockan 11:40!!! Så härligt! Imorgon vankas det festligher då Anitra blir 19, kulkulkul :D

Likes

Comments