Igår var en riktigt bra dag! Varför kan man ju undra, men jag har iallafall klarat av teoriprovet!!! Kändes riktigt bra efter all den tid och slit som jag lagt ner på det. Det firades iallafall med en lunch på Asiawook med älsklingen.

Just nu kollar jag på ex on the beach och senare ska jag övningsköra och ta en fika med mitt efterlängtade tjejgäng, det blir bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med träningen igen så igår blev det en tur på löpbandet för att sedan bege sig iväg till Brunkullan där det vankades AW med maxigänget.

Stannade tyvärr inte så länge eftersom jag skulle till Felicia sedan på för. Det blev iallafall en rätt så bra utekväll med lite för mycket att dricka. Skulle egentligen ut ikväll också men är så trött så det blir en myskväll själv i lägenheten. Men det är inte så fel det heller!!!

Likes

Comments

Några härliga bilder från min och älsklingens vistelse i Rhodos!


Likes

Comments

Igår gick flyget från Rhodos hem till Östersund. Det har varit så härligt att bara få koppla av i solen en hel vecka.

Har ätit gott och mått gott och det allra bästa är att jag fick dela dessa dagar med världens bästa person! Bilder från Rhodos kommer att komma upp i ett individuellt inlägg!

Idag har vi bara tagit det lungt och packat upp och ikväll ska jag va med tjejerna för att ta ett sista farväl av Julia då hon åker till Frankrike i ett år!

Likes

Comments

Efter farmors begravning checkade vi in på hotel Waterfront. Åt god middag och sedan dags att sova eftersom vi kom dit runt 8-tiden på kvällen.

Idag ska vi åka hem men först ska vi träffa några gamla goa' vänner!!


Likes

Comments

Har haft en heldag i Halmstad begravning inte är föränn imorgon. En kanondag har det varit och fint väder bjöds det också på!!!

Likes

Comments

Efter veckor av slit på Maxi så är det äntligen min tur att gå på en välförtjänt semester. Har varit så roligt att jobba så intensivt som jag gjort denna period men ojoj vad det känns. Konstant trött och lätt träningsvärk när man går hem, men har helt klart varit värt det haha!

Blir iallafall skönt med semester och extra roligt blir det då jag och älsklingen bokat resa till Rhodos. Ska bli så härligt!!! För att inte tala om alla soltimmar som jag får ta igen då jag alltid lyckats jobba då solen varit framme. Nu ska vi iallafall äta finmiddag som älsklingen svängt ihop eftersom jag åker på begravning i Halmstad imorgon. Vila i frid finaste farmor❤


Likes

Comments

Igår var jag på Näääk och nimo med Hannah på marite!!!

Kvällen började hemma hos mig för att sedan gå till brunkullan och sedan Marite! En hellyckad kväll blev det och ångar inte en sekund att jag gick även fast jag jobbar 7-18 idag. Har dessvärre inga bilder från kvällen då jag stod allra längst fram och det var ett enorm tryck när Näääk och Nimo selade!!!

Likes

Comments

Bilder från i förrgår då vi åt på Pinchos!

Likes

Comments

Grillning,glass, en biltur och fint väder bjöd denna kväll på!!! Fick även med mig mina efterlängtade minimunkar 👅

Likes

Comments