Header

I bakhuvudet, Allmänt

Som rubriken säger så har jag just nu 3 jobb.

Jobb nummer 1 - Jollyroom
Ett lager där jag är timanställd och jobbar som plockare och packare just nu. Har jobbat där i 1 år och snart 9 månader.

Jobb 2 - Harrys korvbar
Där jobbar jag i gatukök, där har jag jobbat i ett halvår. Väldigt kul med kundservice jobb, kan bli lite stressigt ibland vid våra rusher som vi har men ett väldigt roligt jobb! Kul med lite kontraster.

Jobb nummer 3 - skola: årskurs 0-3
Här kommer jag att jobba som vikarie när dom behöver mig. Har inte börjat riktigt än utan ska dit och lämna lite papper innan.

Att ha 3 jobb kan bli ganska mycket, så tanken är att jag bara ska ha 2 jobb efter vintern. Helst av allt vill jag bara ha 1 jobb där jag kan jobba heltid och vara fastanställd! Vi får se vilket jobb jag har i framtiden. Vad jobbar ni med?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte börja första inlägget med att välkomna vintern, och er såklart. Trots att jag är en väldigt frusen person så älskar jag vintern. Tycker dock att om det ska vara riktigt kallt så ska det finnas mycket snö, Hur kan man inte gilla snö liksom?

Just nu har vi -4 här hemma och för att inte frysa sover jag på en värmefilt, har ett täcke på mig och på täcket har jag ännu en värmefilt. Frågan är då hur mycket kommer jag sova med om det blir -10 eller till och med - 20? Är dessutom alltid kall om mina fötter och händer, kan vara det även på sommaren, dålig blodcirkulation?

Tar med er på en tillbaka blick till 2015 med härligt väder i ett underbart land. Vi åker till USA.

Undrar ni något så släng iväg en kommentar!

Likes

Comments