Header

Vardag

Va så roligt att träffa Neo igen, jag gör ju det 1 gång i halvåret. Han hade verkligen växt och är mer lik Sebbe nu än Jasmine. Till en början var han väldigt blyg men sen släppte det och han hoppade både studsmatta och spelade boll med oss. Lillskiten älskar även rock och ACDC är en stor favorit. Åh han är ju så söt! Tog massor av bilder men orkar inte ladda upp dom nu för vi kom hem rätt sent och allt jag vill göra är att sova eftersom jag jobbar imorgon...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg ner mot Skåne nu, vi ska ner och hälsa på min brors son Neo. Det var längesen jag träffade honom nu och tiden går så fort och han bara växer och växer.

Imorse låg jag kvar en stund i sängen innan pappa ropade på mig att det va frukost. Blev äggröra, köttbullar, korv och rostad macka, ibland har man det lyxigt.

Har kameran med mig så bilder kommer upp ikväll!

Likes

Comments

Vardag

Helgen som var har varit den roligaste på länge. I fredags gick jobbet så himla segt men när jag väl slutat så satte jag mig i bilen och åkte direkt till stallet och kollade till Ikaros.

Väl hemma hade jag cirka 1 timme på mig att duscha och göra mig iordning, pappa körde mig och några vänner till Johan där vi föra innan det var dags att bege sig till hatten. Träffade så många människor som man inte träffat på länge, hade hur kul som helst.

På lördagen var tanken att jag skulle till en på jobbet då han skulle ha liten fest hemma med andra jobbarkompisar, blev tyvärr inte så utan drog till Calle på skaldjursafton. Blev så himla rolig kväll, badade jacuzzi, det va fullt och härliga människor och blev lite för mycket alkohol. Vi var några som drog vidare på efterfest och kan bara säga att jag sov drygt 1 timme.

Söndagen spenderades mestadels i sängen då jag var fruktansvärt bakis och trött.

​Inte mina bilder men dom är från lördagens skaldjursafton 

Likes

Comments

Vardag

Då var det dags att ge sig på detta med blogg igen.


Jag heter då som ni kanske förstår Linnea och i år fyller jag 20 år. Här på min blogg kommer ni att få läsa om allt möjligt.. Jag kommer bland annat dela med mig om vad jag gör på vardagarna om vad jag tycker och tänker, om ridpass och stalltid till galna kvällar med mina kompisar och om mina mål och drömmar. Jag är verkligen sämst på att skriva om mig själv så om det är något ni undrar så får ni gärna skriva och fråga!

Har fått sån motivation till att börja blogga igen och vill verkligen skriva av mig mer och mer. Gått runt och tänkt på om jag ska göra detta igen och se, här ät jag! 


​Här kommer några bilder!

Likes

Comments