Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen söndag, och välkommen skola imorgon. Välkomnar även mig skälv t nouw och min blogg igen. Vet om att de blev en extremt lång blogg paus. Har hänt rätt mycket sen sist. Bytt skola och trivs massor. Är även på en annan linje just nu för valet till tvåan. Kan ni gissa vilken? Jo, anläggning och maskin. Lite annorlunda men riktigt roligt än sålänge. Har även varit riktigt sjuk i två veckor, helt otroligt. Men nu börjar jag äntligen må bättre. Så idag blir de att fräscha upp sig inför skolan imorgon.
Antar de blir nån ansiktsmask, hårinpackning och en härlig dusch.
Ska verkligen försöka komma ihåg nu igen.
Vi höres

Likes

Comments

Oj de var ett tag sen nu, har ingen aning hur länge men alldeles för länge.
Kanske skulle börja med ett hej, hur är läget?
Jo tackar som frågar, de rullar på. De är sportlov så kunde inte vara bättre.
Gick upp för någon timme sedan, så nu har jag precis ätit lite, vart lunch. Så just nu sitter jag och kollar på Anty's livestream från igår kväll, som jag då missade eftersom jag var hos en saknad killkompis.
Men anyhow, ska snart börja sminka mig och sen drar jag in till stan och träffar Jennifer och sen får vi väl se vad som händer. Bussen går 13:55.
Likes

Comments

Hänt saker som gör att jag inte lär kunna fokusera på bloggen. Så nu blir de en blogg paus tills jag får tillbaka orken.
Likes

Comments

Idag är de underbara fredag och helg snart.
Älskar min fredagar då jag börjat 8:15 men slutar efter första lektionen som är klockan 12.
Ska nästan när som helst springa till bussen.
Första lektionen är som sagt måleri så ska försöka se om jag kan få mina nya kläder eller om jag får vara utan.
Uppdaterar under dagen vad som händer under kvällen.
Vi höres senare.


Likes

Comments

Då är man DJ som vanligt..
Idag har varit en rätt skaplig dag, var i skolan som vanligt. Hann ingen frukost så fick gå hungrig under de tre första lektionerna som var svenska, matte och engelska. Efter de vart det de lunch och efter de blev det idrott. Efter idrotten stack jag, Elias och David till resecentrum för att ta tåget till Linghem för att äta, men istället blev de att vänta på Cornelia och Martin. Vi tog tåget och sedan käkade vi på Rhodos, efter de drog vi hem till Elias. Spelade lite zombies men var fortfarande lika dålig, vet inte vad jag hade förväntat mig. Så nu sitter Elias och David och spelar medan jag ligger och är DJ och laddar mobilen. Blir snart hämtad av pappa, och då blir det väl att dra hem och se någon film.
Vi höres senare.


Likes

Comments

Godmorgon, nu har de hänt massor här.
Jag hade tänkt skriva om de i måndags men glömde då bort det. Men nu går jag inte längre på Praktiska utan har bytt till Ljunkan. Åkte dit i torsdags, var med även under fredagen och vart inskriven på måndagen. Riktigt skönt att få kommer bort från lite folk på den skolan.
Men nu ska jag försöka slänga i mig något på 10min och sen dra till bussen.
Vi hörs sen!


Likes

Comments

Nu är det förändringar på riktigt!
Igår var jag på skolan, den nya. Allt avslöjas på måndag.
Men också igår var jag och några kompisar hemma hos Elias. Vi hade en allmänt chill kväll, men musik och lite Gta.
Innan alla kom så stack jag och Elias till Rhodos och käkade lite kebab.

Idag är de då lördag som ni alla kanske vet, och då ska jag nämligen träffa min mamma. Vi ska dra och bowla med hennes man och min bror. Det ska bli roligt. Sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på.
Likes

Comments