Header
View tracker

Hej på er!

Första veckan av praktiken är avklarad och det känns helt okej. Det är långa dagar och tiden går både snabbt och långsamt, haha. Det är upp halv 6 på morgonen och gå och lägga sig klockan 9 på kvällen.
Men idag är det helg och jag sov till 9 ungefär vilket var riktigt skönt.

Detta var bara en liten uppdatering, eftersom jag inte kommer hem förrän vid 7 ungefär så hinner jag inte skriva så mycket.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag är det torsdag och jag har inte gjort så jättemycket idag faktiskt, haha. Har haft en redovisning i jakt och viltvården idag och fick reda på resultatet på matteprovet. Det gick väl som förväntat, godkänt men inte jättebra, haha.

Nu efter skolan så har jag pratat med Amanda och skrivit på min uppgift om pingviner. Så nu är den klar & det är skönt.
Jag har ringt till praktikplatsen också så dem vet att jag kommer dit på måndag. Ska vara utanför ingången till lagunen vid delfinariet klockan 10.

Så det blir upp tidigt på måndag så jag är utanför djurparken klockan 9.

Men nu får ni ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Jag är medveten om att bloggen har stått tom nu i en vecka och jag ber om ursäkt. Det har varit prov & idag jobbade jag med en redovisning efter skoltid. Har även städat & tvättat hela dagen idag. Så det har inte funnits så mycket tid. Men jag ska försöka hitta tid till bloggen men dessa kommande tre veckorna kan det bli svårt. Jag går nämligen ut på praktik på måndag till Kolmårdens Sydamerika avdelning.
Taggad, men nervös på samma gång.

Ni får iallafall ha det bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så hade vi ännu en praktisk dag i skolan. På förmiddagen så hade vi hälsokontroll på fåglarna. Vi lärde oss att fixera dem på bästa sätt & det gick ganska bra.
Sedan efter lunch så hade vi hälsokontroll på marsvinen & klippte deras klor. Det gick bra iallafall, haha.

Och imorgon ska vi ju ut på jakt. Bussen går kl 08.20 härifrån.
Tycker att det ska bli jättespännande imorgon iallafall.

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Har tyvärr inga passande bilder, haha...

Likes

Comments

Hej, jag vet att det har varit dåligt med inlägg den senaste veckan. Anledningen är väl som den brukar vara, inge lust att blogga helt enkelt. Men ibland måste man få ta en paus, men jag känner att jag gör det allt för ofta numera. Ska försöka att bli bättre. Men nu är det ett prov nästa vecka som jag ska plugga på ordentligt.
Sen så går jag ut på praktik till Kolmårdens Sydamerika avdelning. Det ska bli spännande!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det tisdag och vi skulle egentligen ha sällskapsdjur och djurhållning idag. Men kl 08.20 åkte vi ut till Tropikariet här i Norrköping, vi skulle städa akvarierna där.
Där var även en kameraman som filmade oss och det kommer tydligen att sändas på TV någon gång. Usch, hemskt var det, haha!

Sedan så åkte vi hem till skolan vid lunch & hade praktiskt djursjukvård på 2 tålmodiga hundar, haha.
Vi städade även reptilavdelningen i skolans djurhus & myste såklart med min favoritorm igen... haha!


Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag & en ny vecka har startat. Idag hade vi bara djursjukvård & sedan slutade vi. Så det hände inte så jättemycket i skolan idag.

Imorgon åker vi ut till tropikariet på förmiddagen och har praktisk djursjukvård på eftermiddagen, så imorgon blir en praktisk dag.

Annars, nu så tänkte jag kolla lite youtube så ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag började min dag med matteprov. Det gick väl helt okej, några frågor hoppade jag över och några vet jagatt jag har gjort lite fel på nu i efterhand.
Sedan efter det hade vi ännu ett prov i djursjukvård. Men jag fick resultatet på det ganska snabbt & det gick bra.

Så nu är det inget plugg i helgen vilket är väldigt skönt. På tisdag ska vi iallafall ut till tropikariet & bada i akvarierna, men jag hoppar den delen, haha.
Sedan på eftermiddagen där så ska vi ha praktisk djursjukvård. Sen är det jakt på torsdag så det händer mycket nästa vecka.

Annars har det inte hänt så mycket idag, har bara suttit inne & kollat på youtube hela dagen typ, haha.
Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

TB till Tubecon...

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det onsdag & min första dag i skolan denna veckan. Hade ju studiedag måndag & tisdag. Var i Ullared med mamma i måndags, där var en del folk men inte så farligt att man inte kom fram. Jag fick med mig lite kläder hem men inte mer.

Tågresan gick bra igår iallafall, inga förseningar så det var skönt.
Jag har precis käkat tårta med tjejerna iallafall. En daim tårta jag köpte på ICA bara så det var inget speciellt, haha!

Idag hade vi någon akrobatik grej på idrotten iallafall, and we did it, haha!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag gick jag upp runt kl 10 som jag brukar. Gick & släppte ut djuren & sen åkte jag & pappa ut till Södåkra. Där gav vi djuren mat & gick över staketen lite grann. Fick spika nån extra kramp på nått ställe & satte upp en extra tråd mellan tjejerna & killarna. 

Men imorgon ska jag upp tidigt. Jag & mamma ska till Ullared så vi åker redan halv 7 så är vi där när de öppnar. Jag har studiedag imorgon & på tisdag så jag åker inte tillbaka till Norrköping förrän på tisdag. Då är skolan igång igen...

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments