Header

Hej på er!

Idag hade jag sovmorgon till kl 9 ungefär. Började 10.10 idag för första delen på jakt & viltvårdslektionen blev inställd. Så vi hade 1 & en halvtimmes lektion & efter det 1 & en halvtimmes mattelektion. Vi räknade med ränta, lån & amortering typ. Det var lite svårt att förstå i början men sen så gick det ändå rätt bra.

Jag har precis käkat tårta tillsammans med 4 andra kompisar för att en av de fyllt år nästan precis. Så nu ska jag väl bara kolla lite YouTube & sen lägga mig.

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Japp, ni läste rätt.

I helgen åker jag till Stockholm med mamma & går på musikal. Går även runt i stan & kollar. Får se om jag får med mig något hem, det var ju inte längesen jag var i Stockholm liksom.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så började min dag 08.20 och som rubriken säger så städade vi reptilavdelningen... igen, haha. Men det gick ganska så fort & var roligt då vi fick hantera reptilerna & även lära oss att se skillnad på hane & hona samt fixera ormar. Jag provade inte på att göra det idag dock.
Sedan så gjorde vi även i ordning en odling för bananflugorna, som pilgiftsgrodorna då äter. 

Sedan på eftermiddagen gick vi igenom APL:en som halva klassen har redan efter höstlovet. Jag är så glad att jag har min APL vecka 48, 49 & 50. För då får jag 2 studiedagar som de andra inte får & samtidigt så slipper ajg gå tillbaka till skolan de tre sista veckorna. 
Jag ska ju till Sydamerika avdelningen som jag har sagt innan. Är taggad till tusen!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara städat rummet som jag skrev tidigare.
Kom precis ut från duschen iallafall och jag ska väl inte göra någonting nu heller direkt. Ska bara kolla på YouTube & ha det mys.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag vaknade jag halv 11, det var så skönt att få sova ut ordentligt idag & inget plugga denna helgen vilket är så skönt. Vi har först prov tisdag vecka 43. Så¨inte nästa veckan men veckan efter det. Så jag väljer att ta denna helgen ledigt & plugga under nästa vecka istället.

Iallafall, idag har jag städat rummet vilket verkligen behövdes. Jag har plockat undan alla grejer & kläder som låg på golvet i en enda röra. Dammsugit hela rummet har jag också gjort.
Det var skönt att få det gjort iallafall & det var ett tidsfördriv så, haha!

Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Kollar tillbaka på ett inlägg jag skrev den 20 februari detta året.

"Hej på er allesammans, som rubriken säger så var jag i stallet idag. Härligt att komma tillbaka trots att vädret inte var det bästa, men det gör ingenting ;-)

Idag fick jag rida Jankes för första gången på ungefär ett halvår, har saknat beppen såååååå mycket. Han skötte sig jättebra och har blivit jätteduktig. Ingen galopp idag, utan mycket trav och små volter. Jag ville få honom att forma sig efter mina skänklar, han kan fortfarande inte gå ner på tygel, men det gör ingenting. Han formade sig jättefint och hade en hyfsat fin böjd nacke, nöjd med honom idag.

Och eftersom att telefonen är trasig så blev det inga bilder från idag, ni får nöja er med gamla :-)"

Likes

Comments

Idag är det fredag och som jag skrev igår så hade jag bara djursjukvårdsprovet idag. Ingen matte på morgonen och ingen lektion efter provet. Klockan 11 hade jag skrivit klart provet ungefär & det känns ändå ganska så bra.
Det kändes som jag hade koll på det mesta så det ska säkert gå bra.

Imorgon är det lördag & jag har ingenting planerat alls. Kanske åker in till stan eller så är jag bara på rummet hela dagen, haha.

Hej förresten!

​När jag hade praktik i djurhuset. Längtar tills jag ska ut i djurparken till Sydamerika avdelningen, det ska bli sååå kul

Likes

Comments

Helt onödigt att göra ett inlägg om detta egentligen, för i helgen händer typ ingenting som vanligt men jag vill ändå hålla bloggen igång. Och man kan inte alltid vara bäst på allt, eller hur?

Just nu så har jag idétorka, så kommentera gärna vad ni vill läsa om. Eller kontakta mig på annat sätt...

Jaja, ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det torsdag och min dag började med jakt & viltvård. Vi pratade om vildsvin, jakt med hund & olika jaktknivar. Vi kollade även på en film om vildsvinsjakt med hund. Det är inte det trevligaste att se alltid då vildsvin dör & hundar blir skadade men det är ändå intressant med jakt på nått sätt...

Iallafall, nästa lektion var matte & jag kom så pass långt att jag får sovmorgon imorgon. Riktigt skönt!
Så imorgon har jag bara ett prov sen får jag gå, skönt en fredag & imorgon tänkte jag ta & städa rummet för det är inte så jättesnyggt just nu, haha!

Jag har iallafall pluggat nu i typ 1 timme & jag känner mig faktiskt riktigt säker på det mesta. Tänkte utnyttja min sovmorgon imorgon & plugga lite grann på morgonen.

Men ni får ha det så bra nu så hörs vi, puss /L

Likes

Comments