Header

Hej på er!

Igår var jag iväg i stort sätt hela dagen, därav blev det inga inlägg. Jag var hos frisören och klippte mig och jag trivs så bra i detta håret.

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag vet att det var ett tag sen sist. Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera er dagligen. Det är iallafall sportlov för mig och jag är hemma i Hjälmshult hos packisarna, Stig och Järrel. Alltid roligt! 

Nu så tänkte jag börja plocka ner lite från väggarna. Gamla bilder på The Fooo och så vidare. Jag är lite för gammal för pojkband, haha!

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag ju på vintermingel som jag nämnde. Det var roligt, träffade många nya folk och många av eleverna var djurparkare, såaklrt ;-)

Jag stod mest inne i djurrummet och visade upp skolans skäggagamer. De var inte så populära igår men det var några som nyfikna på dem iallafall. Mest populära var ju illrarna och marsvinen såklart.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det torsdag och dagen började med jakt och viltvård. Vi pratade mycket om vapen och säker vapenhantering eftersom att vi snart ska ut och skjuta på bana. Det ser jag extremt mycket fram emot.
Sen nu efter sportlovet ska vi börja skiva jägarexamensprovet. Jag hoppas att jag blir klar med teorin väldigt snabbt så att jag sen kan börja göra skjutningsproven istället.

Jo förresten, idag är det vintermingel på skolan 18.00-20.00 för alla nior. Så dit ska jag ikväll tillsammans med några andra i klassen. Det ska bli roligt, att träffa de kanske nya ettorna.
Annars så ska jag bara träna på redovisningen som jag har imorgon om gaffelantilopen.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag kollade in här, ber om ursäkt för det. Jag ska försöka bättra mig men varje gång jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera så bryter jag det löftet, haha.
Men jag ska verkligen försöka denna gången.

Idag så har jag inte haft så mycket i skolan iallafall. Räknat en sida matte och sedan har vi i klassen bara diskuterat vart vi ska åka på klassresa. Just nu har vi inte bestämt oss riktigt så vi får se vart vi hamnar.

Imorgon så ska vi ut till Kolmården och ha vår etologikurs som vi har börjat med. Så imorgon ska vi studera djurparkens schimpanser. Det är såna dagar jag ser fram emot i skolan, haha!

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det äntligen fredag och mitt tåg mot Lund går 16.35. Så det är ett tag kvar. Idag har jag bara haft en lektion. Vi fick ut det sista häftet med fågelsjukdomar som vi ska ha prov på nästa fredag. Men det var inte så svårt så det ska nog gå bra om jag pluggar tillräckligt mycket.

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Vi kollade på en liten film om spetsnoshörningar också. Det är väldigt intressant att få en inblick i hur de faktiskt har det i det vilda. De är så extremt hotade för deras horn vilket är helt sjukt. För materialet som finns i deras horn finna i våra naglar och vårat hår också, fattar ni vad jag menar?

Iallafall så får ni ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Bloggen har stått tom i två dagar nu men hej, nu är jag tillbaka. Ibland behöver man en paus helt enkelt. Idag är det iallafall torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon och jag åker äntligen hem. Då får jag komma hem till mina saknade packisar. Och äntligen se det nya tillskottet Hero. Det kommer bättre bilder på honom till helgen!

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Har precis pluggat lite grann på rester som jag har kvar på ett prov att göra, men det ska nog gå bra.
Idag skrev jag två prov iallafall. Ett i jakt och viltvården och ett i djursjukvården. De båda gick ganska bra så det är nog ingen fara på den fronten.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag en ny medlem att presentera... Hero. Pappa var och hämtade honom i lördags så han har varit hemma nu i några dagar. Och jag längtar tills jag kommer hem så att jag kan få se honom också.

Men här är han iallafall

Hero är den bruna, han är tre år och hans ull är fantastisk. Förlåt för dålig bildkvalité men det kommer bättre bilder på honom till helgen.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och jag har inte gjort speciellt mycket idag. Har kollat på serier och youtube hela dagen, haha. Har även tvätta två maskiner och den tredje är i maskinen nu.
Jag vaknade klockan 12 idag, vet inte hur jag kunde sova så länge, sov i ungefär 11 timmar.

Men annars så kommer det inte att hända så mycket idag förutom lite plugg till matteprovet imorgon. Annars får ni ha det så bra så hörs vi, puss /L

Oldie but goldie

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag och jag vaknade nästa precis. Det var skönt att få sova ut ordentligt idag. Jag tänkte plugga lite idag på matte och djursjukvårds provet. Så önska mig lycka till där.

Annars så händer det inte så mycket för mig idag. Ska väl kolla lite serier och youtube som vanligt, haha.
Men ni får han det så bra så hörs vi, puss /L

Världens finaste pojkar!

Likes

Comments