Header

Hej på er!

Det var ett tag sen sist, uppdateringen på bloggen börjar bli seg. Jag vet!
Men jag ska försöka nu på riktigt. Tänkte försöka slänga ihop en liten video också, kan inte lova att den kommer upp inom kort men jag ska försöka, lovar!

Just nu håller jag på att flytta några appar från telefonen till SD-kortet. Äntligen listat ut hur man gör så nu kommer telefonen få mer utrymme vilket är superbra. Så nu tror jag inte jag behöver köpa en ny telefon eftersom jag listat ut hur man gör det. Så nu sparar jag några tusen, super👍

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag städat rummet lite grann, började igår men blev inte riktigt klar men nu är det färdigt och det känns så skönt. Ska inte ut till Södåkra idag utan jag och pappa ska försöka få den nya hagen klar här hemma så att damerna sen kan komma hem och vara här hemma så vi har lite mer koll över dem. Så får grabbarna gå ute i Södåkra.

Annars så händer det inte så mycket. Förutom att min telefon är sååå dålig och har så lite lagringsutrymme så jag får typ inte plats med någonting längre. Funderar på att köpa en ny eftersom jag har sparat mina studiebidrag nu i några månader så får se hur mycket pengar jag har. För den börjar sjunga på sista versen. Även om den inte är så gammal så har den ändå så lite utrymme, och det är många appar som tar upp mycket plats på min telefon. Men jag vet inte, vi får se helt enkelt.

Men iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Har nästan precis kommit hem från tandläkaren där jag rensade en av mina kindtänder som jag hade en djup lagning i. Troligtvis har det långsamt skapats en inflammation där. Jag dör så ont et gjorde först utan bedövning, men när jag väl fick den så gick det bättre.
Hoppas iallafall att det inte kommer göra lika ont längre. Ska dit sen igen i oktober.

Iallafall, skitsamma! Ska till körskolan sen ikväll klockan 6 för att försöka planera min körning. Fyller ju 18 nu i november så måste lägga på ett kol om jag vill ta körkortet innan jag slutar skolan, haha.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var et tag sen sist, och jag som lovade att hålla bloggen uppdaterad mycket mer nu under sommaren. Ber om ursäkt!
men jag stötte på en visdomstand, eller så är det en inflammation... eller kanske både och? Ont i munnen gör det iallafall och därför har jag inte varit motiverad till att blogga heller, för det ska ju vara roligt och det är det inte om jag har ont. Men jag hoppas det släpper snart så jag kan uppdatera mer och njuta lite av mitt sommarlov och träffa fler vänner som jag inte hunnit träffa än.

Iallafall, har snart gått med den här smärtan i en vecka, så är det bara visdomständerna så borde det gå över snart tycker man, men vi får se.
Innan dess så hann jag och mamma plocka hallon iallafall, men alla var inte riktigt mogna så vi ska nog dit snart igen. Vi hade också planerat att åka till Ven men vi får se nu om smärtan släpper snart så vi faktiskt kommer iväg.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag hemma från Göteborg, kom hem igår. Det var så himla roligt och jag fick med mig lite grejer hem, om ni vill ha en haulvideo så skriv i kommentarerna 😊

Idag så har jag inte gjort så mycket iallafall, har varit ute med Järrel en liten runda. Ska se om jag tar ut han igen, det är ju så varmt så både han och jag blir helt slutkörda, haha😄
Annars så ska jag försöka städa mitt rum för jag har inte lyckats hålla det speciellt rent. Sen ska jag också flytta grabbarna ner till sin gamla hage igen då de varit på nytt bete nu i några veckor. Vi får se hur det går.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen sist. Men jag har fått sommarlov nu iallafall och haft det i två veckor nu. Tiden går fort, haha.
På måndag så åker jag till Göteborg med Amanda och mamma. Det ska bli så roligt verkligen, gå på Liseberg och Universeum där jag var när jag var väldigt liten, men det kommer ju inte jag ihåg.

Idag har jag städat mitt rum och dammsugit hela huset. Skönt att rummet är rent, ska försöka hålla det nu.
Jag ska också försöka hålla bloggen vid liv men det är inte säkert jag kan det i Göteborg. Isåfall får ni följa mig på snapchat.

Men ni får ha det bra så hörs vi, puss /L

Bara en gullig liten bild på Furuvikparkens getter (TB till praktiken)

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det onsdag och imorgon får jag mitt efterlängtade sommarlov. Skönt med bara en lektion imorgon och sen sommarlov, börjar först efter lunch också. Mamma & pappa är snart här iallafall så det är roligt. Nu när man inte varit hemma på 7 veckor får man lite hemlängtan så det ska bli kul att träffa dem igen och komma hem på fredag.

Just nu håller jag på och tvätta det sista innan vi börjar packa allting imorgon.
Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag bara en vecka kvar av skolan innan jag får mitt efterlängtade sommarlov på torsdag och kommer hem till Helsingborg igen på fredag. Men först är det en redovisning imorgon som jag måste träna lite på. Tror inte det kommer gå jättedåligt så jag ska nog klara mig, haha. Matte nationella blev godkänt iallafall så det är också skönt.

Så imorgon bär det av mot Kolmården för att redovisa, wish me luck! Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag och jag har varit igång hela dagen. Vid halv ett gick jag och två vänner ut en runda runt strömmen, det var varmt men mulet, haha.
Var på simtävling också nu vid 5 och kollade på när en vän simmade. Hon ska simma imorgon också så ska kanske dit imorgon igen, skönt att få göra någonting under helgen, annars hade jag bara suttit inne hela tiden.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Medan alla nere i Skåne säkert redan njuter av sitt sommarlov har jag fortfarande en vecka kvar i skolan. Matte nationella gjordes igår, så det är bara redovisningen av studien kvar. Hoppas att den kommer gå bra då det har tagit nästan fem månader att förbereda den och skriva rapporten. Men det ska nog gå bra.

Annars händer det inte så mycket, vi lyssnade på treornas redovisningar idag om deras utlandspraktik. Men annars har det inte hänt någonting idag.
Tänkte bara göra en liten uppdatering, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

En fin bild från ett av de finare områdena i Gävle

Likes

Comments