Header

Hej på er!

Nu är det äntligen fredag och det är så skönt. Har bara kollat massa youtube sen skolan slutade och tänkte leta upp en film och kolla på. Det är iallafall prov på måndag som jag får plugga till på söndag för imorgon bär det av mot Södertälje för reptilmässa. Och efter det åker jag och Evelina till Stockholm. Ska bli så roligt att spendera en weekend i Stockholm. Behöver komma iväg lite och hitta på saker, så det ska bli jätteroligt.

Har också städat rummet så det är riktigt skönt att det är gjort. Nu ska jag försöka hålla det i ordning, men vi vet ju alla hur det kommer sluta... i kaos! Jag förstår verkligen inte hur det går till.

Men ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Bara en fin bild på skolans minigrisar Annelie och Åsa😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det var några dagar sen sist, inte mycket har hänt direkt. Men jag var hemma i helgen och det var så skönt. Det behövde jag verkligen, hade varit i Norrköping lite för länge och hade helt tappat fokus. Så det var skönt att få komma hem och slappna av och såklart träffa Järrel, Stig och mina packisar. Saknat dem så mycket.

Idag var det iallafall friluftsdag i skolan. Inte den roligaste vi haft men det funka. Imorgon slutar vi efter lunch och jag har bokat tvättid. Så tänkte ta en liten städdag imorgon för här ser förjävligt ut, jag vet inte hur det går till.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen, men jag har inte haft någonting att skriva om helt enkelt, det har inte hänt så mycket. Idag har jag iallafall varit ledig från skolan, inga lektioner vilket har varit superskönt. Men fick ändå några instuderingsfrågor att jobba med men de flesta av dem är klara nu.

Och imorgon är det fredag och jag åker hem för första gången denna terminen, det var längesen nu. Men nu är det dags med tågen igen. Först en tre timmars resa och sen 1 timme med bil men det brukar gå snabbt, jag brukar alltid somna på tåget ä,då haha!

Annars vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga. Förutom att jag ska försöka bli bättre med bloggandet, men det får ta sin tid.
Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen sist. Jag var ju ute i djurparken hela förra veckan så det är en anledning till att jag inte hunnit eller orkat blogga. Men nu är jag tillbaka i skolan och tänkte ta tag i bloggen igen. I lördags var det ju himmelstalundsdagen på skolan och jag var "guide" ute hos lamorna. Det var roligt!

Igår var jag ute med klassen och inventerade smågrodor. De hade tydligen haft svårt att föröka sig de senaste åren så vi skulle leta efter unga grodor för att se om de hade lyckats försöka sig i år. Men vi hittade inga grodor så det är nog fortfarande svårt för dem. Det var iallafall roligt och till våren ska vi ut igen. Så det ska bli kul!

Idag så har jag haft träning av djur under förmiddagen och fått prova att träna lite hundar. Jag har ju tränat min egen hund, men med andras hundar är det lite svårare. De har ju fokuset på helt andra saker än själva träningen. Men det gick ändå bra tycker jag.
Sen under eftermiddagen så jobbade vi med primatuppgiften som ska redovisas på torsdag. Det ska nog gå bra!

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej igen, tänkte slänga in ett inlägg till innan jag går och lägger mig. Har precis suttit och gjort ett studiepapper, eller vad man ska kalla det. Det är iallafall där vi ska skriva ner alla gånger som alpackorna kliar sig. Tror det kommer gå bra ändå!

Men boy vad jag är trött nu, imorgon går bussen 08.20 så ingen sovmorgon för mig inte. men jag tror jag överlever ändå!

ha det så bra så hörs vi, puss /L

Throwback pic

Likes

Comments

Hej på er!

Rubriken talar inte riktigt för min dag idag, haha. Jag har inte gjort så mycket och dagen har snart gått. Jag har mest kollat youtube men imorgon så drar en ny vecka igång vilket ändå ska bli väldigt skönt och roligt eftersom att hela veckan kommer att spenderas i djurparken. Som jag har sagt nu typ 100 gånger, jag tror ni fattar!

De har också äntligen kollat på min dusch och ska beställa delar till den så det är på gång iallafall, riktigt skönt👍

Annars har det inte hänt så mycket. Men ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Vissa dagar saknar jag det...

Likes

Comments

Hej på er!

Har i princip kollat på alla youtube videos som finns just nu, så tänkte snart ta och gå och lägga mig. Men först, kan vi prata om hur snygg nouws nya design är? My god!

Älskar delen med statistiken. Man kan se vilka länder besökarna kommer ifrån. Skrev ju lite om det innan, och jag tycker det är så spännande. Ca 15% av alla besökare som jag har haft IDAG... är från Marocco. Hur sjukt är det inte att man faktiskt nu kan se det?!
Jag tycker det är superhäftigt iallafall och så spännande.

Men iallafall, ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, puss /L

Miss my doggo

Likes

Comments

Tänkte det kunde vara roligt att börja med veckans låt. Att jag en gång i veckan tipsar om en låt som jag har lyssnat på mycket just den veckan. Jag själv tycker såna inlägg är roliga, man hittar nya artister och massa nya låtar man inte visste fanns innan.

Min veckans låt är säkert ingen nyhet för de flesta av er. Men jag har verkligen spelat sönder den den här veckan.

Veckans låt: Sign of the times - Harry Styles

Likes

Comments

Hey!

Writing in english? Yes, I know it's wierd. But when I looked at my statistics, I saw that some of my visitors to the blog is from USA. For me that is really cool and I did not know about that until now. So if anyone from the United States reads this, leave a comment cuz I am so curious about you guys. And I apologize for my english grammar, which probably is'nt correct. But english has never been my kind of language, haha!

Don't really know what to say anymore, but if you are from USA, or England or anything except for Sweden, let me know in the comments. And be my friend, cuz I don't really have any, haha. And have a good day, all of you. Cuz you are all worth it!❤

Likes

Comments

Hej på er!

Lördag idag och jag har precis dammsugit rummet, skönt att ha det gjort. Nu är det bara tvätten som ska in i maskinen om 20 minuter. Annars händer det inte så mycket idag. Har kollat lite youtube också idag men annars ingenting.

Imorgon vet jag inte heller vad som händer riktigt. Får se om jag åker in till stan eller nått. Måste ändå ladda busskortet med pengar så varför inte? Då slipper jag sitta inne hela dagen iallafall.

Men nästa vecka händer det lite mer. Jag ska vara i djurparken hela veckan från 9-15. Jag och Evelina ska studera kliandet på alpackorna. Så vi ska helt enkelt kolla på alpackorna 5 dagar i sträck och skriva ner hur mycket dem kliar sig... Det låter jättetråkigt. Men det är faktiskt väldigt intressant, sen får vi liksom ett resultat och kan jämföra alla individer med varandra.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Kolla vad långt hår jag hade, yeezzz

Likes

Comments