Header

Hej på er!

Äntligen kommer det första inlägget i december, idag är det fredag och nu på söndag är det redan andra advent. Det går fort till jul nu asså.
Nästa vecka ska jag iallafall redovisa studien som jag gjorde på alpackorna på djurparken, och vi är först ut, haha. Vi får se hur det går, men det ska nog inte vara något problem.
Sen nästa fredag så åker jag också hem över helgen för att jag ska på julbord med släkten. Sen veckan efter det är det jullov och jag åker hem i tre veckor. Det ska bli så himla skönt.

Nu är det snart bara 1 termin kvar av gymnasietiden vilket är helt sjukt. Det har gått så otroligt fort...

Men ni får iallafall ha det bra så hörs vi imorgon, puss /L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Som rubriken säger så är det idag den sista november. Helt sjukt att hela 2017 är över om en månad, det började ju precis. Men jag tycker iallafall att det ska bli skönt med ett nytt år. Så mycket som ska hända... jag tar studenten, det ska födas nya alpackaföl och jag ska även försöka ta körkortet. Vi får väl se hur det går, haha.

Men iallafall, idag var det prov i skolan om pungdjur. Det kändes väldigt enkelt så jag hoppas att det gick bra. Idag lämnade jag också in en skrivuppgift i samhällskunskap som jag låg efter med. Har en skrivuppgift i naturkunskap också som jag ligger lite efter med men ska försöka få klart den också någon gång snart.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi när det händer något nytt, puss /L

Notera att bilden är från 2014/2015 nångång

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det var ungefär en månad sen jag skrev här på bloggen. För att vara ärlig har det inte hänt så mycket, haha. Praktiken är över sedan länge, sen hade jag ett höstlov på det och sen har det inte hänt så mycket mer. Förutom skolarbete, men det är ju inget kul.

På torsdag åker jag iallafall hem till Helsingborg. Så jag är hemma fredag, lördag och sen åker jag tbx hit på söndag. Skönt med en extra ledig dag.
Imorgon är det iallafall prov, men det är inte så svårt. Sen är det redovisning på torsdag men den blev vi klara med idag så det är bara att träna på den och det kommer gå fort. Sen har jag inte mycket mer att göra vilket är väldigt skönt.

Mycket mer händer inte tror jag...
Så ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

...

Jo juste, jag har ju fyllt 18 också för er som har missat det. Känns inget vidare speciellt för att vara ärlig, haha!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och imorgon drar sista veckan av praktiken igång. Det är på både gott och ont, ska bli skönt att få komma hem och få mitt höstlov men jag hade gärna stannat några veckor till för att bli ännu bättre och känna mig ännu mer säker med allting. Det är alltid så att när det är sista veckan och man precis har börjat lära sig allting så ska man sluta. Sad, but true!

Det blir iallafall upp tidigt imorgon. Larmet ringer 05.40 för att jag ska kunna gå 06.15 för att hinna med bussen som går 06.28. Som sagt, det är långa dagar.

Men ni får iallafall ha det bra så hörs vi, puss /L

Nästa praktik ska jag få jobba med dessa!

Likes

Comments

Hej på er!

Bloggen har hittills stått tom hela oktober. En av anledningarna är praktiken. Jag har nu haft två av tre veckors praktik och det känns bra. Jag trivs bra där jag är och det går bra också. Enda nackdelen är att jag måste åka så tidigt och kommer hem så sent. Bussen på morgonen går 06.28 från SMHI, sedan går bussen ut till kolmården 07.05 och jag kommer hem 19.00 varje dag. Så det är långa dagar.

Men nu är det äntligen helg och jag får vila två dagar. Sen är det en vecka kvar och sen får jag äntligen mitt efterlängtade höstlov. Då kommer jag äntligen hem till Helsingborg igen i en vecka vilket kommer bli så skönt.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Bjuder på en gammal bild för jag börjar få ont om nya bilder, haha!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det äntligen fredag och det är så skönt. Har bara kollat massa youtube sen skolan slutade och tänkte leta upp en film och kolla på. Det är iallafall prov på måndag som jag får plugga till på söndag för imorgon bär det av mot Södertälje för reptilmässa. Och efter det åker jag och Evelina till Stockholm. Ska bli så roligt att spendera en weekend i Stockholm. Behöver komma iväg lite och hitta på saker, så det ska bli jätteroligt.

Har också städat rummet så det är riktigt skönt att det är gjort. Nu ska jag försöka hålla det i ordning, men vi vet ju alla hur det kommer sluta... i kaos! Jag förstår verkligen inte hur det går till.

Men ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Bara en fin bild på skolans minigrisar Annelie och Åsa😊

Likes

Comments

Hej på er!

Det var några dagar sen sist, inte mycket har hänt direkt. Men jag var hemma i helgen och det var så skönt. Det behövde jag verkligen, hade varit i Norrköping lite för länge och hade helt tappat fokus. Så det var skönt att få komma hem och slappna av och såklart träffa Järrel, Stig och mina packisar. Saknat dem så mycket.

Idag var det iallafall friluftsdag i skolan. Inte den roligaste vi haft men det funka. Imorgon slutar vi efter lunch och jag har bokat tvättid. Så tänkte ta en liten städdag imorgon för här ser förjävligt ut, jag vet inte hur det går till.

Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen, men jag har inte haft någonting att skriva om helt enkelt, det har inte hänt så mycket. Idag har jag iallafall varit ledig från skolan, inga lektioner vilket har varit superskönt. Men fick ändå några instuderingsfrågor att jobba med men de flesta av dem är klara nu.

Och imorgon är det fredag och jag åker hem för första gången denna terminen, det var längesen nu. Men nu är det dags med tågen igen. Först en tre timmars resa och sen 1 timme med bil men det brukar gå snabbt, jag brukar alltid somna på tåget ä,då haha!

Annars vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga. Förutom att jag ska försöka bli bättre med bloggandet, men det får ta sin tid.
Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen sist. Jag var ju ute i djurparken hela förra veckan så det är en anledning till att jag inte hunnit eller orkat blogga. Men nu är jag tillbaka i skolan och tänkte ta tag i bloggen igen. I lördags var det ju himmelstalundsdagen på skolan och jag var "guide" ute hos lamorna. Det var roligt!

Igår var jag ute med klassen och inventerade smågrodor. De hade tydligen haft svårt att föröka sig de senaste åren så vi skulle leta efter unga grodor för att se om de hade lyckats försöka sig i år. Men vi hittade inga grodor så det är nog fortfarande svårt för dem. Det var iallafall roligt och till våren ska vi ut igen. Så det ska bli kul!

Idag så har jag haft träning av djur under förmiddagen och fått prova att träna lite hundar. Jag har ju tränat min egen hund, men med andras hundar är det lite svårare. De har ju fokuset på helt andra saker än själva träningen. Men det gick ändå bra tycker jag.
Sen under eftermiddagen så jobbade vi med primatuppgiften som ska redovisas på torsdag. Det ska nog gå bra!

Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej igen, tänkte slänga in ett inlägg till innan jag går och lägger mig. Har precis suttit och gjort ett studiepapper, eller vad man ska kalla det. Det är iallafall där vi ska skriva ner alla gånger som alpackorna kliar sig. Tror det kommer gå bra ändå!

Men boy vad jag är trött nu, imorgon går bussen 08.20 så ingen sovmorgon för mig inte. men jag tror jag överlever ändå!

ha det så bra så hörs vi, puss /L

Throwback pic

Likes

Comments