Header

Hej på er!

Idag är det onsdag och imorgon får jag mitt efterlängtade sommarlov. Skönt med bara en lektion imorgon och sen sommarlov, börjar först efter lunch också. Mamma & pappa är snart här iallafall så det är roligt. Nu när man inte varit hemma på 7 veckor får man lite hemlängtan så det ska bli kul att träffa dem igen och komma hem på fredag.

Just nu håller jag på och tvätta det sista innan vi börjar packa allting imorgon.
Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag bara en vecka kvar av skolan innan jag får mitt efterlängtade sommarlov på torsdag och kommer hem till Helsingborg igen på fredag. Men först är det en redovisning imorgon som jag måste träna lite på. Tror inte det kommer gå jättedåligt så jag ska nog klara mig, haha. Matte nationella blev godkänt iallafall så det är också skönt.

Så imorgon bär det av mot Kolmården för att redovisa, wish me luck! Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag och jag har varit igång hela dagen. Vid halv ett gick jag och två vänner ut en runda runt strömmen, det var varmt men mulet, haha.
Var på simtävling också nu vid 5 och kollade på när en vän simmade. Hon ska simma imorgon också så ska kanske dit imorgon igen, skönt att få göra någonting under helgen, annars hade jag bara suttit inne hela tiden.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Medan alla nere i Skåne säkert redan njuter av sitt sommarlov har jag fortfarande en vecka kvar i skolan. Matte nationella gjordes igår, så det är bara redovisningen av studien kvar. Hoppas att den kommer gå bra då det har tagit nästan fem månader att förbereda den och skriva rapporten. Men det ska nog gå bra.

Annars händer det inte så mycket, vi lyssnade på treornas redovisningar idag om deras utlandspraktik. Men annars har det inte hänt någonting idag.
Tänkte bara göra en liten uppdatering, ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

En fin bild från ett av de finare områdena i Gävle

Likes

Comments

Hej på er!

Hemma i Norrköping igen, kom hit i fredags kväll. Har inte bloggat på ett tag nu men jag ska försöka bli bättre. Iallafall, ska packa upp allting nu då jag inte brytt mig om att göra det innan. Måste också försöka plugga matte eftersom jag har nationellt prov på onsdag, men jag är så trött på skolan nu asså. Vill bara ha sommarlov, men det är bara två veckor kvar så jag får bita igen och köra järnet nu de sista veckorna.

Praktiken har iallafall varit rolig, så det är ju skönt!

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Det är sista helgen för mig nu i Gävle, känns skönt ändå. Att snart få komma tillbaka till Norrköping och längta efter sommarlovet som bara är tre veckor bort just nu. Att äntligen få komma hem till Helsingborg och stanna där ett bra tag.

Men först ska näst veckas praktik klaras av. Men det ska nog gå fort.
Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L


Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag varit i Gävle i en vecka och det har varit så kul. Igår var vi på Furuvik på premiärdagen, det var roligt. Åkte lite karuseller och såg konserten.
Imorgon är det dags att jobba när parken är öppen. Det ska bli intressant och se hur det ser ut då. Inte mycket kvar nu. Bara 10 praktikdagar kvar., jag vet inte om jag ska längta hem eller inte, haha!
Det är ju kul att vara här men samtidigt vill jag ju hem😂

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag och Matilda äntligen landat i Gävle efter en tre timmars tågresa. Så imorgon väntar första besöket på Furuviksparken, jag är sååå taggad!
Vi har varit ute och gått också inne i stan i letan på en affär där vi kunde köpa busskort. Vi hittade den tillslut iallafall.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Ett tag sen sist, men det har inte hänt så mycket. Har bara haft 2 lektioner på hela denna veckan. Plus 2 prov. Så det har varit väldigt chill. Men imorgon är det söndag och då går tåget mot Gävle 11.48. Så jag och Matilda är framme där runt klockan 3.
Jag har taggat för Furuvik så länge och nu är tiden äntligen här. Tre veckor ska jag få spendera i parken och jobba mewd djuren, det ska bli så roligt!

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag och vad som för mig annars skulle blivit en lång dag med matte och djurpark blev istället en kort dag med inga lektioner alls. Fick veta först när jag kom till skolan att matteläraren var sjuk så matten var inställd. Sedan så fick vi veta precis innan nästa lektion att vi slapp den. Så jag har varit helt ledig idag men ändå spenderat dagen i skolan. Men jag och Evelina fick beteendestudien nästan klar iallafall så det är skönt.

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Gävle heller. Tåget går på söndag 11.48 från Norrköping. Jag är så taggad för Furuvik asså, det ska bli så roligt!

Men först denna veckan ska jag ha 2 prov, ett på rovdjur och ett på intensivvård. Jag känner att intensivvården är det jag måste plugga på mest för det känns som att det är det som är svårast.

Men iallafall, ni får ha det bra så hörs vi, puss /L

En härlig bild från påsklovet då vi körde mycket träning! <3

Likes

Comments