Header

Hej på er!

Nu har jag precis tränat klart på redovisningen jag ska ha imorgon om pacheco's. Det är inte så svårt så det ska nog gå bra. Vi har även matteprov på måndag, så jag läste igenom det lite snabbt också. Matte är mitt absolut värsta ämne, det är bara omöjligt för mig. Iallafall på alla proven, men hittills är jag godkänd så det är skönt.

Men nu hade jag tänkt kolla lite youtube innan jag går och lägger mig. Ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Bloggen har stått tom nu ett tag, ber om ursäkt för det. Men jag ska försöka att bli bättre på att blogga. Igår kom det nya avsnittet ut av Teen Wolf iallafall och det var så bra. För er som inte kollar på Teen Wolf eller inte har sett det senaste avsnittet än så ska jag inte spoila.

Men nu så ska jag snart gå och handla iallafall, sen så ska jag träna lite för redovisningen jag har imorgon om fågelsjukdomen. Jag gjorde aldrig den i måndags då alla inte hann, så jag ska göra min imorgon istället.
Idag hade vi iallafall prov i jakt och viltvård. Jag fick lite mer än hälften rätt så det var en bra start. Eftersom att jag kommer kunna skriva om det under hela vårterminen så ska jag göra det. Så jag ska plugga på det som jag inte kunde och sen får vi se om resultatet blir bättre.

Men nu får ni ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det torsdag och jag kom hit till Norrköping i söndags. det nya schemat vi har är väl helt okej förutom att vi går enda till fyra på måndagar där vi annars slutade 11.40 innan, haha. Men jag ska nog överleva.

Jag har precis skrivit lite på min fågeluppgift som vi har. Jag skriver om en virussjukdom. Så nästa vecka är det redovisning. Vi börjar även med provet till jakt och viltvården då, sen fortsätter de hela terminen tills man är nöjd med sitt resultat. Så det är skönt att man får göra om det iallafall.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Jag brukar alltid göra ett inlägg varje år om hur åren har varit. Här kommer några av mina favoritminnen från 2016!

Mycket har hänt under 2016. Två fina föl har fötts, jag spenderade mycket av sommaren på hästryggen och jag har hittat på så många roliga saker tillsammans med massa härliga människor Jag har haft min första praktik i djurpark på Kolmårdens Sydamerikaavdelning. Nu har jag ett helt år framför mig!

Välkommen 2017!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit ute med Järrel på promenad i Hittarp nere vid havet. Det var helt fantastiskt fint väder. Minusgrader, men absolut inte kallt på något sätt.
Idag har jag inte varit ute i Södåkra, det är grannarna som fixar djuren idag. Men jag har ju tre stycken här hemma så det är lugnt, haha.

Nu ska jag snart ta ut Järrel en runda till och sen ska jag inte göra någonting mer idag direkt. Så ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag vaknade jag runt 12 och steg upp och käkade frukost. Sedan så var jag tvungen att åka till banken, efter det så åkte jag och pappa ut till djuren & gav dem mat och de var hungriga som vanligt, haha.

Sedan så åkte vi ut till Väla och köpte nya hörlurar till mig, jag paja dem andra, haha! Jag har tre till sedan i Norrköping så det är bra!

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Men imorgon ska jag och pappa iväg till Kristianstad. Vi ska till en alpacka uppfödare som vi köpt djur av innan. Så det ska bli spännande och roligt. Där finns flera 100-tals alpackor.

Men ni får ah det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik, jag har nästan precis blivit klar med mitt rum. Här såg ut som ett bombnedslag innan. Men nu ser det lite bättre ut, haha.

Nu så tänkte jag ta och kolla lite på youtube och sen kanske kolla någon film eller nått. Tänkte bara kika in här först lite snabbt.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det den första dagen på 2017. Ett helt nytt år har vi framför oss. låt oss göra detta året till det bästa!

Men för mig började det med att jag sov till klockan 3 idag. Så nu har jag officiellt vänt på dygnet, haha! Men imorgon ska jag träffa Amanda klockan 12 så då kommer jag nog att vända tillbaka det igen.

Det har inte hänt så mycket nu idag, jag har bara varit ute med Järrel en sväng med pappa men annars så har det inte hänt någonting, kanske inte så konstigt eftersom att jag har sovit bort hela dagen, haha!

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss /L

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det inte har varit så mycket uppdatering nu de senaste dagarna. Men det har inte hänt så mycket heller. Också har jag vänt på dygnet totalt. Jag har sovit till 2 på dagarna och gått och lagt mig 3 på natten. Men jag ska försöka ändra på det nu, haha!

Men igår, den 30/12, så var jag och pappa ute med Nicko och Omar på Kullaberg och tog en promenad. Det var väldigt mysigt och de tyckte att det var roligt.

Och förresten, gott nytt år på er!

Likes

Comments