Postad i: musik

"Du svara mig när jag fråga dig, att du aldrig skulle släcka våran låga nej

du är nån annan, låtsas va oberörd

men ligger vaken och jag vet du undrar vad jag gör

​Bästa bästa bästa älskade Hov1 släppte nytt igår natt och de kan inte ha gjort ett bättre jobb. Tycker verkligen denna är det bästa de gjort, har spelat den nonstop sedan den släpptes - älskar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: foto

Fick chansen att låna och leka lite med en riktig drömkamera, Canon 5D mark iii! Är däremot en trogen Nikon-användare för tillfället så bilderna blev verkligen inte de bästa direkt, tänker skylla det på det iallafall ;) Jag ska förresten vara med i Värmlands Museums tävling/utställning 100 löpmeter foto. Det är 100 olika hobbyfotografer som under 2 veckors (?) tid får en meter var att ställa ut sina sina bilder på i Värmlands museum. Publiken får sedan rösta mellan vilka av dessa 100 som är bäst och den som vinner får sin utställning köpt av museumet. Bilderna kommer hänga uppe i november men exakta datum minns jag tyvärr inte, kommer uppdatera er när det närmar sig! Kram xx

Likes

Comments

Postad i: vardag

Bild från en ikea-frukost några dagar sen. Hett och dessutom billigt tips till er som bor i städer utan frukostställen! Och företagare i Karlstad kommun, pls ta hinten.

Nu ligger jag här hemma igen, sjuk. Mitt immunförsvar vill verkligen inte samarbeta. Bloggen har ekat tom över en vecka också, men nu när skolan börjat har jag inte riktigt haft motivation till att göra något annat än att ligga i sängen och kolla om vänner för sjätte gången... Har feber, hostar och orkar inte göra något. de senaste dagarna har med andra ord inte varit speciellt glamorösa. Igår hade vi inspark för ettorna också, måste säga att det blev riktigt lyckat ändå. Trots att de kanske inte tyckte det var lika kul som vi gjorde, haha ;)

För övrigt funderar jag på att köpa ett nytt objektiv då jag hatar Nikons standardobjektiv och det är det enda jag har till den nya kameran, eftersom jag använde Canon tidigare. Använder knappt kameran utanför skolan längre då jag är så sjukt trött på objektivet. Lär vänta in studiebidraget och det sista av lönen först, men sedan blir det förmodligen ett 50 mm F1.8. Saknar verkligen att fota som jag brukade, vart jag än var hade jag en kamera i högsta hugg, men nu ligger den på riktigt bara uppe på kylskåpet (av alla ställen) och samlar damm.

Har börjat fått ordning på lägenheten nu också vilket känns riktigt bra, köpte bl.a ett nytt soffbord häromdagen som jag tjatat efter sedan jag flyttade in i den förra lägenheten i princip haha. Men har inte blivit av att jag köpt något jag velat ha förän nu då jag alltid visste i den förra lägenheten att jag när som helst kan behöva flytta ut. Det är verkligen det bästa med att ha förstahands-kontrakt, att nu kan ingen sparka ut mig när de känner för det utan nu bor jag i princip här tills jag självmant flyttar ut. Livet rullar på med andra ord, trots dålig uppdatering på bloggen. Nu vill jag bara bli frisk och vara back on top. Är det klyschigt att säga att att man älskar livet just nu? Well I do. 

Hoppas ni har det lika bra, puss

Likes

Comments

God forgive me för hemska bilder, men så blir det ibland (nästan alltid i mitt fall hehe).

Ännu en till festival för i sommar, ännu en till riktigt bra en. Hade inte alls tänkt gå egentligen men spontanköpte biljetter dagen innan, som alltid. Har verkligen inget stopp när jag har bestämt att jag vill göra något. Ett par kompisar frågade om jag inte kunde bli med någon dag innan, och jag som alltid hakar på allt sånt här sa givetvis ja direkt. Såg som mest fram emot att se Daniel Adams Ray och Axwell, vilket jag missade båda två haha. Men kvällen blev lyckad trots det och är nästan säker på att jag går nästa år igen. Kunde nog inte fått ett bättre slut på sommarlovet. Imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen och det skär verkligen i hjärtat, är inte alls redo att gå tillbaka till skolan ännu. Skulle behövt minst 2 månaders lov till, hjälp.

Likes

Comments

Postad i: vardag

(bild helt utan koppling till inlägget, men en bra sådan!!)

Nu ligger jag här åter igen, ensam i bästa vännens lägenhet medan han är borta. Har nästan spenderat mer tid här än hemma det senaste året. Men allt blir så enkelt här. Att alltid ha någon att äta med, någon att sova med, någon att vakna med, det är alltid någon här. Förutom nu när han är i skolan eller jobbar då, haha. 

Det är nog det värsta med att flytta hemifrån, att allt blir så ensamt. Visst har jag nästan alltid någon i närheten i vilket fall, men det är ändå tomt på ett annat sätt som det inte blir när man är hos någon annan. Kan ju med största sannolikhet bero på att jag inte alls trivdes i den förra lägenheten också, tror det kommer bli bättre i den nya. Har spenderat några nätter där redan bland flyttkartonger och påsar. Hade tänkt att flytta in "på riktigt" den här veckan men åkte obviously till Filipstad istället. Åker nog tillbaka till Karlstad på Söndag (?) istället, oklart än så länge då jag tänkte åka buss hem men killarna här verkade ha planer på att ta bilen dit senare i veckan så kan lika gärna åka med dem. Hoppas jag iallfall, haha. Är så sjukt trött på att åka tåg och buss överallt, speciellt när värmlandstrafik förmodligen är det sämsta företaget någonsin startat.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hade tyvärr inte kameran med så alla bilder är lånade. Tagna och redigerade av Avey Larsson och Elin Lunner.

Något som min släkt är riktigt dåliga på är att träffas då vi är utspridda över hela landet. Oftast blir det bara vid begravningar som vi faktiskt samlas vilket är synd, men nu tog mamma och hennes kusiner tag i saken och fixade en släkt-/kusinträff uppe i Hånäset. En av mammas kusiner har en stuga där, den ligger precis vid vattnet också så barnen fick åka kanot vilket var riktigt uppskattat, speciellt av lillsyrran som tjatade sig med på varje tur haha.

Likes

Comments