Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej
Här får ni läsa vad besviken min vän va på nyår.
På nyår ska man int va ledsen och arg/besviken, man ska va glad. Men de kunde inte min vän, för hon va orolig för sina djur
💥

Likes

Comments

Tja

Nyår ä nu över och nu ska vi tillbaka till alla våra rutiner igen.
Barnen ska snart te skolan och folk börja jobba redan den här vecka.

Själv ska man börja jobba till helgen, de ska bli skönt och få jobba lite och inte bara sitta hemma och sova bort dagarna.

Hoppas att alla har haft en bra nyår för den har jag iaf. Jag va Chafför åt min som kallade bror, elr ja han är som en bror för mej iaf. Så jag körde cheva och va super nöjd. Så klart vare min och Daniel 1 års dag på förlovning då. Men de blev att han fick åka it och jobba så de vart inget firande som synd är.

Men jag hade super trevlig å ja är inte så nöjd över att folk ska hålla på och skjuta raketer när de vet mycket väl att det finns djur i närheten som kan bli skadade. I år är det fler djur som har lämnat och blivit rädda för alla raketer.

Jag själv har haft häst och jag har varit tvungna vara på min säkra sida så jag har suttit ner vid stallet när klockan närmar sej 00:00 på nyår och läst olika sagor och spelat musik för dom, pågrund av att få dom och tänka på annat och lyssna på annat än och bli livrädda och bli skadade.

Jag skulle vilja förbjuda raketer. För dricker man sej full man vet knappt vart man är så då ska man int ha raketer intill sej.

Blir så jävla förbannad på folk som inte förstår att de kanske har grannar som har djur som kan bli rädda. En av min kompisar fick helt enkelt ta in sina hästar redan vid 17:00 och sätta på en fläkt på grus av att de inte skulle ske några olyckor för hennes hästar.

Jag tycker folk ska börja tänka på djuren istället för sej själva.... jag har inget imot raketer, men ja tänker på djuren, därför så köper inte jag några raketer....!

Tack så mycket för ni tar er tid och läser min blogg, jag uppskattar verkligen de
😘 hej så länge

Bilden är lånad från Goggel✌🏻

Likes

Comments

Tjenare! Här kommer de lite bilder på min och Daniels lillasyster. Jag hade så tråkigt en dag så ja skrev till henne och sa att jag kommer och hämtar dej nu, för vi ska ta lite kort hade ja tänkt. Å nu efter några veckor så ska ni nu äntligen se dom⭐️

Här är det lite bilder från igår⭐️ jag vart supernöjd med dom bilderna.

Våran bäbis är en bäbis än så hon kollar och är super nyfiken på allt så då passade ja på när jag hade hallon hemma och de vart super bra.

Bäbis fick smaka lite men hon verka inte gilla de. Men hon har smakat iaf
😍

Tack för mej så länge
⭐️

Likes

Comments

Go morron på er alla läsare.

Nu är det nyårsdagen här som alla har längtat efter, Daniel har åkt iväg och ska jobba lite inan kvällen sejer hej.

Jag har vört något bättre men de är mycket kvar för att jag ska kunna bli frisk.

Istället för och supa som jag har tänkt jag skulle göra så kanske jag ska va chafför. Vi få se hur allt blir inför kvällen!

Just nu ligger jag i sängen nyvaken och kollar på Harry Potter, de är mina favorit filmer. Jag har älskat de sen ja jätte liten och de gör jag än.

Det kommer upp lite bilder idag på något jag och Daniel gjorde igår, hoppas ja hinner lägga in dom idag
✌🏻


Men nu ska ja fortsätta kolla på filmen så höras vi senare
⭐️

Likes

Comments

Godagens på er folket! Hoppas ni mår bra, för de gör inte jag.
Jag har vört värre och värre under natten. Jag hostar och nyser så ja tror jag får spendera min nyår i sängen detta året. Daniel viste inte riktigt än om han skulle jobba något i morron, men de får vi väl se va som blir med.

Isf så ligger jag hemma och tar mej nån cider och myser ner mej i sängen te en bra film och något gott och tugga på.

Men idag har jag varit och slängt lite skräp och nu ligger jag i sängen och myser med bäbis och saga. Jag ska försök och ta mej ur sängen snart och hänga upp en tvätt och diska lite. Men nu ska ja int göra så mycket mer än å ligga här en stund, vi höras senare
💕

Likes

Comments

Hej

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade seriöst 06:30 utav att jag hostade och är tätt i näsa så ja kunde knappt andas, ja tog med mig min dator ut till köket och katten och satt mej där och kollade lite på youtube tills Daniels väckarklocka skulle ringa vid 07:00 för att han ska upp och åka iväg och jobba lite inan han tar helgen.

07:30 så tänkte jag att jag kunde hänga upp en tvätt inan jag går och lägger mej tillbaka, så ja gjorde de. Gick tillbaka till köket och tänkte 07:45 (Nej ) jag måste diska annars så kan jag inte sova fören det är riktigt rent och det luktar gott. Så ja diskade och hade bäddat sängen och satte mej ner och åt lite frukost och kollade lite på fb,insta,snäp.

08:30 Daniel ringer och jag hade tagit med mej katten till sängen för och skulle försöka och sova lite så ja kan bli frisk nån gång. Men ja svarade och han sa int så mycket.

Jag somnade sen, jag blev väckt av att Sjukhuset ringer till mej och då va jag tvungen och sätta mej i bilen och åka och ta lite prover på vårdcentral här i Sunne. Jag som inte vill ut något idag med bilen, men men...

Jag åkte sedan och handlade iför tacosen som vi skulle ha ikväll. Sen har vi/jag inte gjort så mycket mer än bara va hemma resten utav dagen
🤧

Nu ska jag försöka sova och hoppas jag får sova till 09:00 iaf i morron. För i morron ska vi åka och slänga skräp och lite sånt. Så godnatt kära läsare kommer tillbaka imöra
✌🏻❤️ puss #myskväll

Likes

Comments

Tjenare

Nu är julen över och det är snart nyår och de ska bli spännande av vad som ska bli av de året.

Å så klart så är det ett år på förlovningen för mej och Daniel så
⭐️

Men nu ligger ja sjuk här i sängen som ja inte hade lust med. Jag har så mycket och göra så jag vet inte hur jag ska hinna med allt ina nyår.

Jag får ta de ja hinner ist!

Ha en god fortsättning på er
❤️

Likes

Comments

Tjenare igen ✌️

Hade så tråkigt när jag kom hem i från Torsby, så jag började och leka lite med kameran och tränade för och få snygga bilder.
Här har ni och kommentera gärna va ni tyckte om bilderna.

Hjälp mej och bli bättre på och ta kort
❄️

All tips är välkomna
😍

Likes

Comments

Tjenare på er!
Idag har jag varit i Torsby i min hemkommun, för så klart så va ja te tandläkaren idag. Gick upp klockan 06:30 för jag skulle hinna ifrån Sunne till Torsby till klockan 07:30.
Men först så körde jag min älskade lillasyster till skolan här i Torsby.

Som ni ser så har jag färgat håret och det va Daniel som för första gången färgade mig och det blev superbra. Han ska får färga mej flera gånger.

Han va överlycklig över att jag vart nöjd med hans färgande
😍

Nu sitter jag hos min bror och väntar på att Daniels lillasyster ska sluta skolan så hon slipper och åka buss eller tåg till Sunne när jag ändå ska te Sunne
😌

Vi höras hej på er
❄️

Likes

Comments