Header

Hoppas ni har haft en bra påsk helg. Jag har hunnit med en hel del dom här senaste dagarna och bara trevlig heter. I fredags blev vi familj bort bjudna på middag hos min bror Johannes med familj. Vi blev bjudna på grillat och potatis gratäng hur gott som helst och till efterrätt fick vi rulltårta den var riktigt god! Senare på kvällen spelade vi spel och hade det bara trevligt.

Lördags så bestämde vi oss för att gå ner på sjön för att de var så himla fint väder så vi pimplade och gjorde kläm mackor. Vi hade det jätte mysigt nere på sjön satt där en bra stund.

Måndags så blev vi bort bjudna på middag hos mina föräldrar och även min äldre bror Johannes och hans familj var där vi hade det riktigt trevligt. Vi blev bjudna på tacos och marängswiss till efterrätt, var riktigt gott länge sen jag åt tacos!

Emilia blev även 8 veckor i söndag... Tiden bara springer i väg så det är skrämmande!

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om denna dag, Emilia tyckte vi skulle kliva upp vid halv 7 i morse som inte alls är vanligt hon brukar sova till 9 ungefär. Vi klev upp klädde på oss och myste framför Nyhetsmorgon en bra stund efter det så har vi tvättat och städat hela huset. Jag hatar när det är stökigt så vill jämt ha det fräscht och snygg runt om kring mig. Så blir en del städning varje dag men stor städar huset ordentligt 2 gånger i veckan. Gjorde en enkel och snabb middag idag så det blev pannkakor men det vart uppskattat av Kristian då det var ett tag sen vi åt det.

Likes

Comments

Har funderat länge på att starta en blogg så att jag kan skriva av mig och länga upp bilder på allt mellan himmel & jord.

Tänkte börja med att berätta lite om mig själv.
Jag heter Linnea är 19 år fyller 20 i Maj. Jag har nyligen blivit mamma åt en liten dotter Emilia. Hon är född 31 januari i år & hon har gjort mitt liv till det bättre. Jag bor i en gullig by utan för Vindeln med min lilla familj sambo Kristian & dotter Emilia. vi har nyligen köpt hus i december 2015 så vi är alldeles ny inflyttade i denna fina by. Vi håller på att renoverar & inreder huset för fullt & det är så himla roligt. Har även två stycken hundar som heter Buster och Gizmo.

De var lite info om mig men vill ni veta mer om mig och mitt liv så är det bara att följa mig här på bloggen

Likes

Comments