Familj/vänner

Allt började kvällen innan. Kvällen då jag hade en känsla jag aldrig känt förut. En känsla blandat av oro och känslan av att vara övervakad och förföljd. Jag kunde inte sova... Jag vaknade morgonen efter den 22 mars med samma känsla men oron va borta. Kände mig förfölj och iakttagen.

Morgonen började för övrigt som vilken annan onsdagsmorgon som helst. Vaknade åt frukost med mormor. Klädde på mig packade väskan och åkte till skolan. I skolan fick jag reda på att jag klarade provet i samhällsekonomi som jag hade förra veckan. Jag var jätte glad och så taggad på att få igång mina studier och började lägga upp en plan för nästa prov. Jag började även att kolla efter bra körskolor då jag vill börja plugga till körkortet också. Men då... Rasten mellan svenskan och matten.. då kom smset. "Gammelmormor är död".

Vad säger man? Vad säger man när någon går bort?

När jag läste smset trodde jag inte att det var sant. Jag läste det en gång till och ytterligare en gång. Jag kunde inte ta in det. Men där någonstans mellan sorg och förundran så försvann min känsla Av förföljelse och iakttagelse.. Känslan som tyngde ner mig i 12 timmar bara försvann.

Skolan slutade 11:50. Mamma kom och hämtade mig direkt. Vi åkte hem till mamma där vi bara satt och pratade om allt som hänt. Där även mamma berättat att hon haft samma känsla och inte heller kunnat sova. Efter det åkte vi till mormor. Vi pratade ett par timmar och bara såg hur hon grät fast hennes ögon va torra..

Jag ber till Gud och tackar för att han gör så att du orkar! Mormor du är guld, jag älskar dig.

Såg dig sitta där i din rullstol och mormor som rätta till vecken på din kofta. Försöker förstå vad du egentligen har sätt. Flyktingbarn från Finland till Danmark, där träffade du gammelmorfar(👼🏻) bildade din familj. Flyttade senare till Sverige. Jag kan fortsätta i dagar.

Jag har bestämt mig, jag ska komma ihåg dig som den busiga gammelomormorn som alltid busade med mig när jag satt under köksbordet. Jag är glad att du fick uppleva dina barnbarnsbarn och även barnbarnsbarnsbarn.
Sköterskorna sa att du va så lugn, som att du redan gett dig av. Allt gick så fort! Men hur kan man någonsin vara beredd?!

Vi fick låna en ängel för en stund!
Vila i frid Gammelmormor👼🏻💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Familj/vänner, Skolan

Sitter just nu på en svensklektion. Grupparbete, men jag är enda i gruppen här i skolan, haha. Men japp, jag gnäller inte för det, för vi va typ redan klara ändå, bara lite finjustering på det, sen är vi klara. Men jag fixade det nu haha, så nu är vi så gott som klara, haha fett oklar.

Vad har hänt den senaste veckan? jo, de va dop i lördags, för min guddotter Nellie❤️ Efter dopet åkte jag med min pappa till Barkarby och gick på biltema och Hööks. Efter det körde pappa mig till mormor så kom malin dit så drack vi cider åt chips och kollade på Morran och Tobias filmen, haha jag tyckte den va skit bra hah bättre än förväntat, dock va sista 15 minuterna jätte tråkiga haha.

På söndagen åkte jag med min farmor och farfar till min pappa och käkade lunch med min syster och mina systerdöttrar, åkte hem, och gjorde inte så mycket mer haha.

I måndags gick jag till skolan like always, etterskolan gym made jag åkte hem tog en dusch, åt middag och gick och la mig.

igår tisdag, va vi på teater med hela ekonomiprogrammet, dock i omgångar haha, så inte alla på samma gång. Efter det åkte jag och Nicole till MOS, satte och där och kollade på människor, älskar att göra det, haha.

Idag har jag inga planer, ska kanske till gymmet och plugga lite, ta igen allt som jag missat.

På torsdag ska jag packa, ska till pappa i helgen, Elektra kommer dit och lite så! Ska bli myys!

Ha en bra dag! Speciellt alla kvinnor!❤️

Girl you rock the world!

Likes

Comments

Familj/vänner

Om du känner dig ensam dela med dig av känslan jag kan nog förstå. Du vilar här på mitt bröst. För mig är ni livet.

Så länge mitt hjärta slår, kommer jag vara med er vart ni än går. Jag vet att ni kan. Men jag vill ändå hålla er hand.

Om jag tala alla språk i världen men inte hade er. Vad vore skratt utan glädje. Om jag hade allting här i världen men inte hade er, vad vore jag utan er?

Jag har allting jag behöver. Med er blev det här en annan värld. Och jag är så glad över att ni är här. Vad ni än ser och vart ni går, finns ni alltid kvar hos mig ändå. Vem ni än blir och hur ni än mår ska jag alltid lyckas att förstå.

Jag finns här för er. Ni ger mig kärlek och jag kommer alltid finnas för er, oavsett i motgång eller i framgång. Ni bär dyrbara namn, min kärlek utan villkor. Jag gör vad jag kan. Så stor och stark på dagen men så liten mitt i natten. När ingen ser och ingen vet kommer gråten mitt i skratten.

Fem fingrar ska skydda er
Ett för solen, ett är månen, ett är Polstjärnan bakom molnen, ett är hopp och ett är tro

Jag ska skriva er ett löfte och hoppas att ni förstår mig.

Tack mina älskade syskon, för ni gett mig de finaste syskonbarnen.
Deras kärlek lyfter upp mig som helium när jag är nere. Jag är starkare nu.

Älskar barn
Jag önskar er inte guld, inte heller pengar och makt. Jag önskar er modet att vara er själva och stå för det ni sagt.
Jag önskar er inte en stenfri väg, men jag önskar er kraften att orka gå vägen. Jag önskar er vänner i rikligt mått och vänner att lita på.
Och på er väg kommer jag stå vid er sida och lyfta er upp när ni inte orkar.

För när ni inte orkar så ska jag orka för er💕

Likes

Comments

musik

Mina topp tre nyaste favoriter. Kan lyssna sönder de just nu alltså😄

Och tre av mina absoluta äldre favoriter❤

Likes

Comments

Allmänt

Bokstavsbarn, för evigt.


Jag har tåt igen om mycket, jag har gått igenom eld och vatten. Jag har hafts utbrott och jag har vart aggressiv. Jag har gjort ett och annat för att ändra på mitt liv men inte hittat rätt taktik. Inte hyperaktiv men tillräckligt för att jag ska krascha, smällen som kommer efteråt aa ni vet. Kör på och kämpar hårdare för vajer dag, men en dag ger kroppen upp och orkar inget på ett tag. Nu varje dag äter jag lugnande mediciner, medicin efter medicin för att hålla mig lugn och fin inombords. Vissa dagar är jag speedad och andra är jag helt slut. Livet med en diagnos kan verka rätt sjukt. Lyssna inte på allt jävla skitprat av de som kallar det en funktions nedsättning eller ett handikapp. Be dom dra åt helvete och visa vad vi klarar av.

När jag blir speedad, pumpar kroppen adrenalin. Får ta det som läkaren ger mig, medicin. Vissa verkar tro att man förlitar sig på sin medicin men så är det inte. Ni ska veta hur mycket jag kämpat för att klara det som man kallar livet. Visst fanns mina föräldrar där men vad spelar det för roll när samhället dömmer en. In till kuratorer och möten hit och dit. vill bara koppla a och tänka på mig och min framtid.

Adhd, damp asperger och damp. Bokstavsbarn tillsammans ett helt jäkla alfabet. Jag vet att jag inte haft min diagnos länge, men har alltid vart ett bokstavsbarn även om min diagnos blev satt i december. Men jag har alltid vart den jag är i dag och kommer alltid att ha de extra egenskaperna som vi bokstavsbarn har.

Att vara bokstavsbarn är ingen funktionsnedsättning utan vi har bar aset lilla extra som andra inte har.

Ensam är jag stark, tillsammans är vi oslagbara <3 bokstavsbarn.

Likes

Comments

Skolan, Allmänt

Alltså måste bara skriva av mig lite

Jag känner mig så vilse.
Inte på så sätt att jag inte känner mig själv eller vet hur jag fungerar för det vet jag mycket väl. Men jag vill så mycket och känner så starkt att det är obehagligt... Jag blir rädd för mig själv i vissa lägen. De tillfällena jag blir mest rädd för mig själv är när jag känner för starkt. När jag gillar något/någon så "gillar" jag inte bara det utan jag älskar det. När jag "inte gillar" något då hatar jag något. Det finns liksom ingenting mittemellan. Detta tycker jag är jätte jobbigt, för man märker så mycket att man inte är som alla andra där, ens kompisar kan liksom bli lite glada och små le åt en sak som de gillar, medans jag typ hoppar av glädje och får värsta kicken av det.
Men jag har fått svar varför det är så, och jag vill verkligen vända detta till något positivt. Men jag är ensam i min umgängeskrets att ha denna diagnos. När man googlar om det så finns det knapps information om denna diagnos eller hur man bearbetar den. Men det man måste komma ihåg är att det är ingen sjukdom. Det är något extra man har.

Jag har ADD, ADD är en typ av ADHD som står för attention deficit hyperactivity disorder. ADD, är ADHD utan hyperaktiviteten. Men även läs och skriv svårigheter, på gränsen till dyslexi.

Jag har alltid känt mig annorlunda och inte vart som alla andra. Men ingen annan än jag och mina vänner som känt likadant. Jag har alltid vart den som inte kan konserterar mig i skolan, alltid behövt extra hjälp i skolan. Men även skolan "blundade" för att jag inte va som alla andra, de tyckte väll att jag bara va i trotsålder eller liknande. Men grejen är att jag aldrig vart ett spralligt barn, eller ett barn som är trotsig.
Men koncentrationen i skolan har aldrig funnits då jag aldrig vart intresserad. Vilket resulterade i skolk. Men jag kom in i skolan och hittade mina knep för att komma i gång med skolan, hur jag skulle göra för att kunna plugga, hur jag skulle kunna koncentrera mig och liknande.. tyvärr kom jag på detta i början av nian, vilket hjälpte mig ett år. Sen tappade jag allt under sommarlovet till gymnasiet och min metod fungerade inte längre.

Jag fick min diagnos i November, och set är Förns nu skolan tagit mig på allvar. Att man ska behöva bli stämplad med diagnoser för att man ska få hjälp. Men skolan har hjälpt mig mycket nu för att få mina diagnoser. Det är jag tacksam för. Men önskar att de hade kommit fram lite tidigare i livet så jag kanske hade fått mer hjälp i grundskolan. Så kanske inte gymnasiet hade vart lika svårt för mig.

Men de om att jag är vilsen. Jag känner mig sjukt vilsen i denna värld, känner mig så ensam fast jag har sjukt fina människor kring mig som jag vet hjälper mig och ställer upp på mig. Men Aa som sagt jag känner allt så sjukt mycket mer än vad jag borde.

Ville bara få allt ur mig. Sorry

Likes

Comments

Shopping

Tröjan från Levis som jag önskade mig i julklapp, men som jag fick peng för att beställa ;) använd så lite skrynklig ^^

bild nr 2 är på ryggen, jag bara älskar denna tröjan men den är tjockare än vanliga långärmade vilket jag tycker är lite jobbigt då jag hatar att bli för varm.

en till tröja med öppen rygg dock väldigt liten i storleken så denna kommer kålan att få ta över haha,

Sen köpte jag även en längre tjocktröja som går ner till knäna vilket jag tycker e skönt att ha under kappan eller bara mysa omkring med hemma då man slipper ha byxor under haha.

Likes

Comments

Allmänt

Alltså jag tror jag har fått en ytterligare kändiscrush.
Rachel Bloom. Alltså kan hi ta en minut o bara studera hennes perfektion?!
Hon e kurvig, hon har ögon som man drunknar i, hon klär i allt, och hon vågar vara sig själv. Go girl!

Har en tendens till att fästa mig vid människor. Och speciellt när jag kollar på serier, är ni också sånna?

Likes

Comments

Familj/vänner, Shopping

Helloj!
Idag har jag vart på dop för min kusins dotter.
Tog med kameran och fotograferade lite.
Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev nöjd med de flesta bilderna. Kan slänga in några foton.

Imorgon blir det en lång plugg och städdag. Tre prov och har inte ens öppnat böckerna en.. typiskt mig och göra allt i sista minuten..

Åker snart tillbaka till mormor igen, men kommer troligtvis var hemma över helger och lov. Beroende på hur mycket det är i skolan. Men det ska nog fungera.

Snart en vecka utan socker o känner inget speciellt sötsug, första och andra dagen var värst.

Har fastnat för en serie igen.. inte bra dock e det bara en säsong hitintills. Crazy ex girlfriend, sjukt bra men wierd, men så är jag så det passar bra.

Nu ska jag fortsätta kolla och inte lägga till i morgon.
Vi hörs

Likes

Comments

Allmänt

Halloj
Kan vi bara ta någon sekund och snacka om hu jäv*a kallt det är? Vi hade -20grader i natt i stockholm!!! Okej om de hande vart Umeå men i FUC*ING STOCKHOLM!?!
Nä de e sjukt.

Idag har jag hämtat ut ett paket från gymgrossisten, för jag ville testa lite proteinshakes nu när jag ska börja träna på riktigt så beställde lite testet på olika smaker för att hitta vilken som e godast. Beställde lite mer men lägger in bilder.

Juste glömde lägga upp bild på vad jag beställde på julafton men kan lägga upp det om jag kommer ihåg.

Ha Det bra så länge🌬💕

Likes

Comments