Inlägget är i samarbete med Svensk Hälsokost

Som ni kanske förstått genom mina inlägg här på bloggen är jag väldigt mycket för ekologiska produkter/kosttillskott/vitaminer för att hjälpa min kropp bli stark igen och för att jag ska kunna vara den bästa versionen av mig själv genom ett bra välmående! Du kan omge dig med positiva människor, trivas på ditt jobb, äta en hälsosam/varierad kost men ändå känner du dig inte riktigt som dig själv. Det är för att kroppen behöver boostas med massa nyttigheter, och känner du dig i obalans kan det vara kroppens sätt att få din uppmärksamhet om att den inte mår väl.

Då jag själv varit och fortfarande är i obalans med min kropp, hälsa och mitt immunförsvar ska det bli så spännande att få testa detta pulver och se förändringen i mitt välmående. Jag använder mig av Vetegräs till vardags med man kan givetvis använda det till detoxkurer också! En rejäl utrensning och boost av energi till min kropp behövs just nu, speciellt när det går så mycket förkylningar omkring.

I ett samarbete med min favoritbutik Svensk Hälsokost har jag fått chansen att testa detta gröna pulver. Det är ett ekologiskt Vetegräs EKO pulver. Det är ett grönt torrt pulver som är ofantligt rik på klorofyll. Klorofyll är det gröna "pigmentet" i exempelvis spenat och broccoli, och tillför oss energi, protein och näring.

En annan egenskap klorofyll har är att det renar och bygger upp blodet, alltså har den en sår-läkande och antiinflammatorisk egenskap. Även fast man inte har problem med detta just nu är det alltid bra att stärka kroppen med detta året om. Det motarbetar infektioner och ja, helt enkelt hjälper kroppen att rensa ut det som inte ska vara där och fylla på med det som faktiskt ska vara där.

Hur du på bästa sätt får i dig Vetegräs pulvret kan vara genom att du varje morgon tar en så kallad Vetegräs-Shot. Det innebär att du häller upp den mängd pulver som det står på bruksanvisningen (1 tsk till och börja med), rör ner i ett shot-glas blandat med vatten. Sådär, perfekt start på dagen. Känner du dig inte lika sugen på det kan du scrolla ner och läsa hur jag gör...

Jag skär upp frukten jag vill ha i min smoothie, idag blev det ananas, äpple och apelsin. Jag häller sen i Vetegräs-pulvret och mixar. Done and done. Njut av en fantastiskt god smoothie samtidigt som du kan unna dig tanken av alla dessa nyttigheter du ger din kropp.


Vill ni beställa hem ett paket själva och testa eller läsa mer om pulvret klickar ni nedan. Annars hörs vi angående detta ämne igen om en månad då jag tänkt ge er lite uppdatering kring hur det går, hur jag mår osv.

Vetegräs EKO hos Svensk Hälsokost

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Då var det dags för veckans tips vilket denna vecka kommer vara kosttillskott som stärker din kropp.


MSM - metylsulfonylmetan är ett pulver man blandar ut med vatten och sen dricker. MSM tillför din kropp svavel som i sin tur hjälper till att stärka dina leder. En annan positiv effekt är att ditt hår, din hud och dina naglar blir starkare. Mitt hår har börjat växa mer och är mer slitstarkt.


Mighty Greens är ett magiskt grönt pulver. Det innehåller bl.a. chlorella, spirulina, korngräs, aloe vera, antioxidanter, vitaminer. Du får i dig massa protein, järn, kalcium, magnesium, C-vitamin, B-vitamin och massa mer på samma gång. Jag brukar blanda ner det i min smoothie tillsammans med Ultra Clear Plus pH. En bra energikick för att orka dagen!


Ultra Clear Plus pH är ett proteinpulver som även den innehåller massa vitaminer och mineraler. Den innehåller delvis Jod, B12 och kalcium. Jod är bra för sköldkörteln (perfekt för mig som har problem med min). Har du brist på B12 kan du få biverkningar såsom trötthet och svaghet. Kalcium behövs för att stärka skelett och tänder. Jag brukar blanda ner ungefär 2 skopor av detta pulver i min smoothie.


Så om du inte riktigt känner igen dig själv kan du ha brist på vissa av dessa ämnen och är du mån om din hälsa tycker jag du ska klicka hem något av dessa och testa om ditt välmående blir bättre.


Trevlig onsdag!

Likes

Comments

VECKANS OUTFIT

God kväll!

Då var denna julen förbi, och juldagen vankas bakom hörnet. Jag har haft en underbar julafton tillsammans med hela släkten! Vi har ätit gott, öppnat julklappar, kollat på Kalle anka och spelat spel. En mysig dag och jag är så lyckligt lottad över att ha hamnat i en så underbar familj.<3 Imorgon blir det spel här hemma, äta lutfisk och umgås lite extra. Sen ska jag till Ulricehamn för att spendera kvällen tillsammans med mina vänner.

Har ni haft en bra julafton? Vad har ni hittat på och vad ska ni hitta på under morgondagen?


Likes

Comments

Hej på er!!

Nu är dagen snart här och som jag längtat! Sitter i Dalstorp hos mamma och pappa och firar in julafton med den traditionella uppesittarkvällen. Även fast man aldrig vinner något (man ska aldrig säga aldrig dock..) så är det något alldeles speciellt när alla sina närmsta samlas och inväntar något tillsammans. Imorgon blir det firande med släkten hela dagen, så bilder på julfirandet kommer senare under kvällen!

Önskar er en god jul och njut av tiden ni har med alla nära&kära!

Kram från mig!!

Likes

Comments