Header

Tills vi tar jullov 😄 idag firade våran skola 50 år så vi fick tårta o grejer så det va Nice! Imorgon har vi konsert i kyrkan på kvällen så det blir det jag gör imorgon!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

👭👌👌Dags att sova nu, ny skoldag imorgon!

Idag var vi i Göteborg och gjorde en vet.check på Trendy. Han böjde henne och kände igenom henne ordentligt. Reagerade inget på böjprov och han tyckte hon såg fin ut. Hon var dock spänd över ländryggen så vi ska nog försöka hitta en ny sadel som ligger bättre så hon slipper få spänningar så ofta

Likes

Comments

Så himla skönt med HELG! Nästa vecka blir väldigt chill då vi​ inte riktigt kommer jobba så mycket i skolan så det blir naajjjs! Känner att jag behöver lov nu alltså...

Likes

Comments
Likes

Comments

Emma var här förut och tittade hur våran sadel ligger på Trendy då senaste gången vi kolla det va för ungefär 1 år sedan när vi precis hade köpt henne. Och sedan dess har det ju hänt en hel del.  Hon har byggt massa muskler och blivit bredare över ryggen. Men vi får se hur det blir med det där.

Just nu sitter jag och skriver en bokredovisning om en engelskabok som jag har läst i skolan, kuuul! naah..


Likes

Comments

Min dag som började typ sämst, kom knappt upp ur sängen, det regnade och jag va typ allmänt seg på allt. Slutade kl 12:50 idag vilket gjorde mig happyyy och sen när jag kommer hem ser jag att klänningen jag beställde från Nelly.com för ett tag sen hade kommit :))


Likes

Comments

Är det typ bara jag som blir så himla trött av det här vädret eller? Är helt slut när jag kommer hem från skolan så somnar direkt, vaknar 1 timma senare och kan sen inte somna på natten, hehe..

På söndag är det planerat att vi eventuellt ska till Göteborg med Trendy för en vet. check. Imorgon kommer det även en "sadelutprovare" som ska checka så att sadeln inte ligger och trycker eller något sånt.


Likes

Comments

Godmorgon! Sitter i bussen på väg till skolan nu, är såå trött 😫

Ser mupp ut hahah​

Likes

Comments