En helt perfekt helg i mina ögon, som dock drogs mot sitt slut alldeles för tidigt - veckorna kan gå otroligt långsamt medan helgerna bara rusar iväg. Jag som jobbar varannan helg, tycker att det är extra jobbigt då mina lediga helger bara försvinner (längtar redan till helgen den 29-31 då jag återigen är ledig.)

En välbehövlig, avkopplande helg med mannen i mitt liv - inga måsten och inga krav, bara han och jag och allt det vi själva ville göra. Helt fantastiskt med andra ord.

Promenaden i minusgraderna, gav sig extra bra på bilderna som ni kan se. Om det är någonting som jag är barnsligt förtjust i så är det just snö, jag bara älskar snö.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen är jag ledig & ska tillbringa varenda sekund, minut och timme med mannen min. Gud så jag ska njuta. Vi börjar denna underbart fina och vintriga lördag, med en fantastisk hemmagjord brunch mums!

Likes

Comments

Trots att det är 27 dagar kvar till fettistisdagen som det så komiskt nog kallas - så smygstartade vi igår med årets premiär av semlor. Farligt för oss som jobbar med dessa dagligen, att lyckas hålla fingrarna i styr, men fantastiskt för er som suktar och inte vill hålla er längre! Ni hittar dessa goda rackare, på Arlanda Flygplats, terminal 5.

Likes

Comments

Dagens glädje: Att det efter idag, bara är tre dagar tills jag får åka till min älskling och bara pussas och mysa.

Dagens ångest: Plusgraderna som har letat sig hit, en bit utanför Stockholm, var ingenting som jag riktigt jublade över om man säger så. Är så löjligt förtjust i vintern och snön.

Dagens lättnad: Min första lediga dag på sju dagar, ni skulle bara veta hur otroligt skönt det har varit. Har njutit av varenda sekund och inte alls gjort speciellt mycket nödvändigt - men sådana dagar behöver man också ha.

Dagens jobb: Absolut ingenting alls, möjligtvis att "mala" mig igenom den nya serien som jag har hittat.

Dagens påminnelse: Att tiden bara rinner iväg och att, som jag har nämnt tidigare, detta år har så himla mycket spännande att bjuda på - kan nästan inte bärga mig längre.

Dagens måste: Även denna, ABSOLUT INGENTING.

Dagens ilska: Måste nog återigen ta upp plusgraderna, usch inte alls kul. Ge mig lite minusgrader och nysnö igen!

Dagens bekännelse: Har nog inte haft någon bekännelse idag, möjligtvis att man är i stort behov av lediga dagar såhär ibland.

Dagens vill ha: Min älskling, mera snö och en fantastisk myshelg som snart står inför tröskeln. Hallelujah hörrni.

Dagens to-do: Funderar på om jag ska ge mig iväg och träna lite nu på kvällningen men har känt mig lite små hängig nu hela helgen... Så funderar på att hoppa över det för att försäkra mig om att jag inte blir sjuk eller "sjukare" av det, då det väntas en intensiv jobbvecka fram till fredag igen.

​Förresten, ångrade mig - ​Dagens vill ha: ​Ett bekräftelse kvitto ifrån en resebyrå, att en utomlandsresa är bokad. Men ​snart, snart, snart​ åh gud vad jag längtar.

Likes

Comments

​Är det någonting som jag har blivit helt förälskad och alldeles nere i så är det att sitta och gräva ner mig i inspirations bilder och då pratar vi om allting ifrån mode till inredning. Kan sitta med ett glas vin en sen kväll och bara frossa, eller till och med vid frukostbordet med en stor kopp kaffe. Som jag nämnt innan är jag en riktig "sucker" ​för heminredning men också inredning i stort - tidningar med inspirationsbilder och annat gott kan jag köpa för ett flertal hundralappar i månaden och bara sitta och bläddra i, med ögon som man hade när man var barn och skulle få handla godis för de där små kronorna man hittat i de slitna gamla hängselshortsen alldeles själv.

Likes

Comments

Det är ett nytt år med nya möjligheter, nya dagar att ta tag i och förhoppningsvis en hel del som kommer att vara värt att minnas nästa år. Avslutar år 2015 lite sent, men påbörjar samtidigt år 2016 nu, med ett glas vin och en nyårslista från föregående år.

​Hur skulle du beskriva året med tre ord?
Känslosamt, alldeles fantastiskt och ett år värt att minnas.

Vad är ditt bästa köp?
Inget som jag minns riktigt sådär nu på rak arm - men jag köpte mig en hel del fina inredningssaker som jag är väldigt nöjd över.

Vilka sånger påminner dig om året 2015?
Otroligt många sånger i olika lägen och situationer, men skulle nog främst säga "All Of Me - John Legend."

Vem har du umgåtts med mest?
Min bästa vän, min andra halva och min livskamrat till pojkvän. 

Har du blivit bättre på någonting?
Jag har absolut förbättrats och blivit till något mycket bättre rent personligt men också inom min karriär som försäljare.

Vad var extra dåligt med året?
Att "ta farväl" till alla klasskompisar och faktiskt, att sluta skolan för på något sätt har det ändå sin egen lilla charm - hur jobbigt det än kunde vara under de tre åren på gymnasiet.

Lärde du känna nya människor?
Jag har lärt känna otroligt många nya människor under året 2015 och det är jag så himla tacksam för - ni är fantastiska var och en av er, ingen glömd.

Gjorde du något under året 2015 som du aldrig tidigare gjort?
Jag tog studenten, vilket jag självklart inte gjort tidigare trots att om jag själv fick bestämma skulle vilja uppleva dagen på nytt minst fyra dagar i veckan.

Gjorde någonting dig extra glad?
Studenten, helt klart - men självklart också att jag hittade kärleken i den fantastiska människan som jag snart har spenderat nio oförglömliga månader med.

Vad var den största framgången på ditt privata plan?
Helt klart att jag klarade gymnasiet framför allt med betyg och stipendium över min egen förväntan - allt jobb, alla tårar men också alla skratt fick tillslut sin mening.

Vad var din största framgång på jobbet 2015?
Att jag fick ett sommarjobb som har gett mig så många kunskaper men framför allt egenskaper som jag tar med mig inför framtiden. 

Vem saknade du?
Några av mina allra närmaste och mest fantastiska vänner, som jag befann mig på helt olika ställen på under nästan hela sommaren. 

Vad var extra bra?
Hela året i sig bjöd på fantastiskt mycket roligt och oförglömligt och gav mig också otroligt mycket lärdomar som jag kommer att ta del av i framtiden.

Har du haft ett förhållande under 2015?
Ja. 24.04.15 - är ett oförglömligt datum för min del, den dagen som jag blev fulländad med den fantastiska människan som jag dessutom kan kalla min alldeles egna.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Hela sommaren gick åt till att jobba ihop pengar - därav blev det inte så mycket ledighet vilket jag saknade. 

Vad var din största "tabbe" 2015?
Det där är en helt omöjlig fråga att svara på, sånt gör jag mestadels hela dagarna mer eller mindre.

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Förhållandet som inleddes i början av 2015, studenten i juni och min födelsedagsresa till städernas stad, New York.

Vad tänker du göra annorlunda under 2016?
Leva livet till det yttersta, ta vara på varenda minut och se till att göra allting som jag vill och som jag önskar.

Vilka är dina absolut sjukaste minnen ifrån 2015?
Studenten i sig, både min egen men också mina vänners - tar nog hem priset på denna fråga men jag ångrar inte en sekund av det. 

Tror du 2016 blir lika bra?
2016 kommer bli ännu bättre och jag har så många och även otroligt höga förväntningar på detta år.

Vart reste du under 2015?
En resa till Spanien under försommaren och en fantastisk resa till New York i augustisolens sista strålar med min helt oslagbara mor.

Vad kommer du sakna ifrån året 2015?
Hela året hade sin charm, men nu är det ett nytt år - livet går vidare men självklart är det en bunt med saker, tankar och känslor som följer med in i detta nya år - inte minst förälskelsen.

Vad spenderade du mest pengar på?
Det vart nog lite allt möjligt, men troligtvis mest på kläder och heminredningsprylar som den lilla nörden som jag är.

Och så slutligen... Vad är dina planer inför det nya året 2016?
Älska gränslöst, uppfylla en av mina hittills största drömmar, resa med min kärlek och som jag nämnt flera gånger - leva livet till det yttersta och inte ångra en sekund av det. I år är det mitt år.


Likes

Comments