Dagen har varit en riktig mysdag. Börja med skola, sen drog jag hem och sola lite innan bestie ringde och fråga om jag ville följa med och shoppa lite. Så vi gick runt både på shoppingcentrumet och på stan. Hon hitta några jättefina plagg som passar nu när sommaren börjar rulla in. Jag gick dock hem tomhänt men så är det ibland. Nu under kvällen har jag pluggat körkortsteori, ätit en jättegod cesarsallad och kollat biggest loser. Senare blir det att sova efter en lång dag.

Ha det bäst!! / Linnea ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dessa godingar spelas just nu hemma hos mig. Så mysiga och sköna!!!

Likes

Comments

Beställde hem denna hetingen för någon dag sedan. Passar perfekt till studentfirande och namngivelse som jag ska gå på. Fick 20% på den så kostade endast 199kr, Riktigt PANG pris. Den är från Nelly.com som jag starkt rekommenderar.

​Längtar så tills den kommer! PUSS Linnea <33

Likes

Comments

​Helgen som varit har innehållit massor med skoj! Börja med att jag och några fina vänner gick ut och åt på Moccadeli. Väldigt god mat med underbara människor. Älskart!!

Helgen fortsatte med en heldag i gymnastikhallen. Blev en lång dag men avslutades med piggelin till alla barnen. Tog mig senare hem till min pojkvän som bor en halvtimme bort. Vi åt tacos och började sedan fixa oss för en fest hos hans vänner. Vi var där en stund innan vi gick hem för att sova. 

Ska snart ta mig hem för att fira finaste Mamma på morsdag!

Hoppas ni firar era mammor ordentligt idag! Många kramar <33


Likes

Comments

​Just nu, i denna sekund sitter en ensam individ hemma för sig själv för att den tycker att hen inte duger, inte räcker till och inte passar in i de samhället vi lever i. Varför ska man behöva träna skiten ur sig sista veckorna i Maj för att få den "perfekta" bikinikroppen? Varför kan Du inte gå ut i bikini och vara stolt över den du är. Jag har funderat länge på varför man jämför sig och oroar sig över vad andra tycker om en och har svårt att komma fram till ett svar. Personligen tycker jag att detta är hemskt, för enligt mig är alla fina på sitt sätt och ingen ska behöva skämmas eller vara obekväm. Alla människor är så himla bra och bör ta vara på sig själv, se bra hos sig själv istället för att se de dåliga. Tänkte dela med mig av lite egna tips som jag tycker är bra för att få upp självkänslan litegrann.

  • ​Läsa gamla fina Sms som du fått av en nära.
  • Kolla dig i spegeln och se hur vacker och unik du är.
  • Lyssna på musik som ger dig en glad och härlig känsla.
  • Skriva ner saker som du tycker om med dig själv och va stolt över dem.

Jag tycker alla är fantastiska och är unika för ingen människa är som dig.

En bild från dagen. Ha det bra ;) Linneaa

Likes

Comments

Dagen till ära började som vanligt 07.00 med snabbfrukost, smink och sen hann jag till och med locka håret vilket är ovanligt. Börja skolan 08.30 med kursprov i Engelska, Sjukt svårt! Cykla sen hem med Wilma runt 15.00. Senare under dagen var min pojkvän Oskar i stan för att ta passbild så jag passade på att möta upp han och sin mamma på Tuna Park en snabbis. Vi kolla runt lite och allmänt myste, sen åkte han tillbaka till Köping och jag drog hem och plugga. Nu väntas Biggest loser och sen blir de natti, natti.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll/ Puss ;)

​Dagens Outfit: Klänning/ Gina Tricot, Kappa/ Gina Tricot, Skor/ Deichmann

Likes

Comments