Jag är en väldigt virrig person men stress är något jag inte brukar uppleva, iallafall inte medvetet. Nu har gymnasiearbetet kommit igång, jag har kommit igång med mitt UF företag, jag har skaffat mig ett till jobb och jag har balsektionen. Jag har börjat sova dåligt och har blivit väldigt trött och fått mer huvudvärk än vanligt så igår satte jag mig ner när jag kom hem och skrev ner allt jag behövde göra denna veckan. Jag skrev ner så simpla saker som att jag behöver dammsuga och rensa garderoben och nu känns allt mycket bättre. Jag har också köpt en bok som jag använder lite som en dagbok, jag har skrivit ner mål jag har just nu och skriver varje dag om speciella saker jag tänkt på under dagen och små tips till mig själv med saker jag ska tänka på. Det här är ett tips till alla som är stressade, skriv! Skriv listor och bocka av, även de enklaste sakerna.

Igår efter skolan åkte jag och mamma till modehuset och åt på En trappa upp. Vi tog var sin sallad och det var verkligen jättegott så om ni inte har ätit där borde ni testa det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min helg har varit såå mysig! I fredags tog jag och Linn tåget till Göteborg till hennes pojkvän och senare på kvällen kom också Arvid.

Fredagkvällen spenderades på Pinchos och vi hade det jättetrevligt även fast både Linn och jag var väldigt trötta.

Efter en lång sovmorgon på lördagen åkte vi till Liseberg, jag har inte varit där sen jag var två år så de va väldigt kul! Jag åker inte karuseller över huvud taget och därför har Liseberg inte intresserat mig speciellt mycket men nu när det var halloween så kände jag att de vore väldigt kul och med ett bra sällskap kan det inte gå fel. När vi kommer dit så är det första som händer att dom får upp mig i balder (jag blir åksjuk av ALLT, inklusive långa rulltrappor) jag hade panik men tänkte "så farligt kan det inte va". Vi går på och jag börjar skaka. Efter första nerförsbacken trodde jag att jag skulle spy men som tur va så blev det inte värre men jag kommer aldrig åka en karusell igen. Bortsätt från de var allt annat jättekul, jag älskade spökhusen och att bara gå runt och ha det mysigt. Arvid hade turen med sig och vann tre stycken stjärnvinster... Jag ska inte klaga, jag vann en men jag satsade 100kr mer..

På söndagen var jag och Arvid uppe tidigare och begav oss mot Universeum som ligger bredvid Liseberg. Jag älskar sånt och det var mysigt att gå runt där inne trots att det var jag och Arvid tillsammans med alla barnfamiljer i hela Göteborg.. Efter det kollade vi lite i stan och sen begav vi oss hem för att hämta våra väskor och gå till tåget. Hoppas er helg har varit lika härlig som min!

puss💋

Likes

Comments

Igår gick jag och Arvid till 4 kök när jag hade slutat skolan och jag måste verkligen tipsa om deras ceasarsallad! Jag hade inte så höga förväntningar men den va riktigt god. Efter det tog jag en tur på stan medan Arvid hämtade nycklarna till sin nya lägenhet😍 Det slutade med att jag köpte akvarellfärg och penslar, jag kan verkligen inte måla men det är ett skönt sätt att varva ner på. Senare på kvällen kollade jag, mamma och pappa på Snabba cash och åt plockmat, måste säga att det var en väldigt lyckad dag.

Likes

Comments

Denna helgen har varit väldigt händelserik. Min syster Johanna och hennes pojkvän Marcus kom hem från London för att vara med på vår årliga kräftskiva som i år blev väldigt stor, vi blev nästan 30 personer. Med sig hade dom väldigt fina smycken och jag fick ett halsband och ett par örhängen i äkta silver och sen råkade ringen vår andra syster Jessica skulle få vara för liten för henne så det slutade med att jag fick den med. Tur för mig men otur för Jessica haha. Kräftskivan var väldigt lyckat men eftersom det var en fredag var många trötta så vissa åkte hem tidigare än vänligt men vi andra fortsatte till ca halv 2. Jag som alltid brukar ta massor med bilder glömde helt bort det och dom få jag har finns på min mobil som gick sönder dagen efter.

I lördags bjöd jag Jessica på Pinchos i födelsedagspresent och jag måste nog säga att det har varit min favoritrestaurang sen dem öppnade. Det var femte gången jag va där och jag tycker det är så mysigt och jag tycker verkligen maten är god! Bilderna är tyvärr väldigt suddiga och jag glömde såklart att ta den klassiska bilden på maten när den kom in..

Sen i söndags firade vi Jessicas födelsedag hos henne (tredje gången jag firade henne haha). Det va jättetrevligt och vi åt en tårta som är supergod och en klassiker i vår familj. Ledsen för att det blir så lite bilder men när mobilen inte funkar och man har en tegelsten så länge så blir det tyvärr så.

puss

Likes

Comments