Igår hände det inte så mycket, satt med min uppgift från tio på morgonen tills sent på kvällen med paus för en snabbsväng på affären, matlagning och toabesök.. Har inte mycket alls kvar nu, så ska göra ett ryck nu så jag kan återfå mitt liv tillbaka haha...

Idag fick Viktor i uppdrag att väcka mig klockan sex när han skulle åka till jobbet (tror jag aldrig varit uppe kl 6 frivilligt för att plugga tidigare haha) iallafall så har jag inte riktigt kommit igång än då jag är sjukt omotiverad. Det kan hända att jag klev upp och åt frukost, tände ljus och kollade på TV4 play på de bönder från bonde söker fru som inte fick vara med i TV istället för att börja direkt. Men hösten/Vintern är sååå mysig!

Ska ta mig i kragen nu, Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags åkte vi till Luleå direkt efter Viktors jobb, han var så snäll och följde med mig dit så jag skulle slippa sova ensam! Hade nämligen min första tenta igår, gick väl sådär och blir inte jätteförvånad om det blir omtenta då jag inte alls är nöjd med min insats.. Så jag förbereder mig på omtenta och blir det inte det får jag bli glatt överraskad istället!

Efter tentan åkte vi på Storheden och jag köpte en ny blus och sen på kvällen släppte han av mig på olles där vi var några tjejer från klassen som firade att tentan var över med god mat!

Idag klev vi upp tidigt och åkte tillbaka hem till Skellefteå för än är det ingen vila. Jag fortfarande har en inlämning kvar som ska vara färdig till veckan så ska sätta mig ner och skriva på den nu, och förhoppningsvis får jag den klar idag!


Likes

Comments

Kaffet är upphällt och ska alldeles strax göra ett ryck med skolarbetet så jag blir klar någongång, sen ska jag njuta! Nästa gång ska jag färdigställa allt tidigare (som man då alltid säger..)

Igår var det ett besök hos frisören, i vanliga fall brukar jag bara färga min utväxt men tyckte att hela håret var gult och trist så det blev att göra en färgskiftning. Nu är det gula borta och håret går nu mer åt det kalla. Klippte också av några cm, lite kortare än vad jag brukar, jag blev såå nöjd! Köpte även ett par nya skor tidigare i veckan som jag tänkte visa, 


Likes

Comments

Imorse blev det sovmorgon, hade ställt väckaren för att kliva upp vid 8.30 för att jag faktiskt skulle ta mig för att skriva klart på mina tentafrågor. Råkade istället stänga av väckaren och sova till strax efter 10.. (detta är verkligen inget ovanligt sen jag blev student igen) jag brukar bli världens latmask när jag sover för länge på morgonen och åstakomma noll men efter två avsnitt serie och en bit mat så tog jag mig faktiskt för att göra skolarbetet! Nu är jag i princip klar med tentafrågorna och ska bara öva tills det sitter. Tyvärr har jag kvar en stor inlämning som jag måste återuppta imorgon.. men först en god natts sömn och ett frisörbesök innan dess! 😴

Likes

Comments

Plugg och mer plugg, känns inte som att mitt liv består av så mycket annat just nu! Vi har vår första tenta på lördag så det är den som ligger i fokus. Det känns dock som att jag börjar få lite ordning på hur jag ska lägga upp allting så förhoppningsvis känner jag mig rätt säker på lördag och fixar detta!

Då jag har världens sämsta rygg så fick det bli ett kiropraktorbesök idag, och när jag ändå var på stan så köpte jag mig ett par nya höstskor då fjolårets var rätt slitna. Gick även förbi Akademibokhandeln och köpte mig ett nytt fint block då jag igår råkade hälla ut en kopp kaffe över både blocket och datorn(!) som tur nog klarade smällen! Köpte även en till av studentens bästa vän - den suddbara bläckpennan.

Nu har vi ganska nyligt kommit in från en kort lite kortare promenad, så ska djupdyka ner i plugget igen så jag blir klar nångång!


Likes

Comments

Vet inte hur många gånger jag har försökt bli en aktiv bloggare men misslyckats.. Tror helt ärligt att tio fingrar inte räcker till att räknas på haha.. Men nu har jag en fräsch start på en ny domän och känner mig faktiskt lite motiverad, kan det ha att göra med att det är höst och att allting bara känns så mycket mysigare på hösten?

Det här är jag iallafall, Linnea 22 år gammal och har under hösten påbörjat en förskollärarutbildning, strax innan skolstarten träffade jag Viktor så vi är i full fart att försöka hitta ett gemensamt boende i Luleå (vilket inte är sådär tvärlätt i och med den rådande bostadsbristen). Har även två katter, Siri och Doris de bor för tillfället hos mina föräldrar då jag inte fick ha djur i min nuvarande bostad. I övrigt så gillar jag att göra det mesta, tror inte jag har nån direkt hobby utan jag kör på med det som känns bra!
Likes

Comments