Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bowling och vad man kan tro vara en kvällspromenad men som egentligen var en dagspromenad vid 2 tiden. Verkligen tråkigt då det är så mörkt hela tiden just nu. Längtar tills det blir längre och ljusare dagar!

Just nu sitter jag och kollar på världscupen i storslalom, en positiv sak med vintern iallafall. Snart ska jag iväg på gymmet och sedan kolla då Fredrik har futsalmatch. Ha en bra dag allihopa (ni få) som läser min blogg😁

Likes

Comments

Skönt att vara igång igen. Har kört några fotbollspass och det blir några till innan ett kortare uppehåll över jul och nyår. Tycker även om att vara tillbaka på Tenton marieberg, gillar verkligen det gymmet. Idag åker jag dock upp till Skellefteå i några dagar och umgås med Fredrik och hans familj, länge sen jag träffade dom så det blir roligt.

Likes

Comments

​Andra gången gillt! Mitt andra besök på julmarknaden blev mycket behagligare, jag hade inte bara varmare kläder, det var även varmare ute, perfekt! Gick dit med Emma, Sofia och Dimitra. Roligt att äntligen träffa dom igen. Det blev inga köp för mig däremot men ändå mysigt att gå runt och kolla på alla fina saker. 

Idag har jag rensat min garderob hemma hos mamma, skönt att få det gjort. Har lagt ut några klädesplagg till försäljning men det verkar inte så intressant att köpa mina begagnade kläder... Får nog skicka det mesta till myrorna eller liknande. 

Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning, jippiiiie, herrå! 

Likes

Comments

Resan hem var lång men gick väldigt smidigt. Hemma igen i kalla Norrland. Försökte få igång julstämningen direkt genom att gå på julmarknad med mamma. Vi var där i ca 10 minuter sedan var mina fötter genomfrusna så vi åkte hem igen... Ska göra ett nytt försök idag!

För övrigt tror mitt huvud fortfarande att jag befinner mig på Bali så jag har det kämpigt att vara vaken längre än till åtta på kvällarna samt sova längre än till fem på morgonen. Aja, sånt är livet! Hej!

Likes

Comments