View tracker

Godmorgon! alltså en ledig helg.. så underbart!

Jag hade en lugn lördag med käk och serier, så himla skönt faktiskt! Idag vaknade jag dock upp med Sveriges huvudvärk, märkligt men börjar ta sig. Idag ska vi greja lite, baka och städa sen ikväll tänkte vi åka på bio och käka lite ute. mys söndag enligt mig. hela helgen blev bara massa mys, men det tycker jag passar bra, nästa helg är min födelsedags helg och då blir det full fart!!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

She has dreams to be an envy, so she's starving

You know, covergirls eat nothing
She says beauty is pain and there's beauty in everything
What's a little bit of hunger?
I could go a little while longer, she fades away
She don't see her perfect, she don't understand she's worth it
Or that beauty goes deeper than the surface
So to all the girls that's hurting
Let me be your mirror, help you see a little bit clearer
The light that shines within

But there's a hope that's waiting for you in the dark

You should know you're beautiful just the way you are

And you don't have to change a thing, the world could change its heart


Likes

Comments

Detta är verkligen produkter jag vill rekommendera!! Från the body shop, använder ansiktsmasken då och då och shit pommes va bra den är, man blir som ny ;) oljan och nattkrämen är även måsten för mig!!

(Använder denna luna play från foreo när jag tvättar ansiktet, den fick jag med mig från Stockholm när vi var där för att se Justin) gillar den, köpte på hm och vet att den finns på lite olika ställen)

  • 42 readers

Likes

Comments

​Ja inga direkta höjdar bilder från justin, men så är det när man har fokus på det och inte på att ta bra bilder haha.. så himla bra vi hade det. 

Likes

Comments

View tracker

Har glömt visa mina nya inköp från Urban decay, köpte dessa när vi var i Sthlm, älskar dem alla tre. Foundationen har svin bra täckning och håller hela dagen, concealern gillar jag mycket men den lägger sig lite under mina ögon.. men gillar den ändå. Setting spray är typ det bästa jag vet och japp, ja älskar den också hah.

länkar i översta bilden till produkterna från kicks.se

ud / ucb / ns

335kr/kicks.se

245kr/kicks.se

220kr/kicks.se

  • 39 readers

Likes

Comments

Idag är jag sängliggandes, tyvärr.. Tycker det är tråkigt att vara sjuk, såklart? Haha ah ja vet inte. Gillar att göra saker, inte ligga i soffan hela dagen :( har iaf fått mat och gott av min finis, så det är helt okej! (Nu ska ja fortsätta kolla på gamla avsnitt av tvd)

  • 39 readers

Likes

Comments

3 favoriter från the balm. Klarar man sig utan dem ens?

  • 60 readers

Likes

Comments

För ett tag sedan beställde jag hem borstar från BEY BEY BEAUTY. Så fina. och bra, kan berätta lite mer om ett tag när jag testat dem lite mer.

Likes

Comments