Header

Fyfan vad jag är dålig! och det säger jag inte bara för att jag har en dålig dag utan för att jag faktiskt är dålig. Jag vill verkligen leva mer hälsosamt och jag vill verkligen leva upp till mina egna krav, men jag kan inte. Jag brukar faktiskt inte riktigt veta varför jag ständigt misslyckas med någonting jag så gärna vill uppnå - att träna mer och må bra i mig själv. Men denna situation är annorlunda, jag har inte längre tid till att träna. Jag hade det för ungefär tre veckor sedan, men sen började jag jobba som en dåre. Är jag inte på ICA så är jag Vikarie, är jag inte vikarie så är jag på ICA, och när kvällen samt helgerna kommer så befinner jag mig på Liseberg och åker isshow. Jag älskar att jobba och jag älskar att åka på Liseberg, men mitt liv bortom jobb står liksom på paus nu. Känns det som i alla fall. 

Inte nog med det så har jag åkt på en förbannad förkylning också. Har ingen röst, hör ingenting och kan inte andas. Därför känns det inte jättelämpligt att pallra sig bort till gymmet, om jag nu hade haft tid så att säga. Och ja, jag kan prioritera bort vikariejobb pga jag lägger mitt egna schema, men jag behöver pengarna. Så jag har inget annat val än att sätta jobb och pengar före träning. Men konsekvensen blir att jag känner mig dålig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kom nyss hem från ett dubbelpass på gymmet. Det låter hurtigare än vad det faktiskt var. Första passet heter 21 minute body, och var precis som det låter bara 21 minuter långt bestående av puls och styrka. Andra passet var en hel timma och heter Power Step , det var helt enkelt ett step-pass som var varvat med skivstång. Dock var jag aptrött under passen eftersom jag bara ätit frukost idag, så nu sitter jag och trycker i mig min middag <3 Idag blev det en liten skiva rostbiff, ett kycklingspett och keso!

Läs mer om min utmaning HÄR

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det första dagen av min dumma utmaning :-) Har just slängt in mina scones i ugnen för att gräddas och kan inte vänta på att få äta dem. Hittade receptet på en blogg (länk) och alla som hade kommenterat verkade väldigt nöjda. Dock gjorde jag några ändringar i receptet - jag bytte ut creme fraichen mot kokosgrädde och tog bara 1/2 msk vatten istället för 1 hel.

Jag fick receptet till 5 scones

1 ägg
1 dl kokosgrädde
1/2 msk vatten
1 msk fiberhust
1 msk solroskärnor
2 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver

Helt klart godkända! Dock hade jag svårt för att få dem helt gräddade, det var en liten del i mitten som aldrig ville ge med sig utan stannade kladdig. Jag testade att rosta bröden en stund och det hjälpte faktiskt.

Läs mer om min utmaning HÄR

Likes

Comments

Min utmaning

Hola! Tiden bara flyger förbi och jag har, som väldigt många andra, lovat mig själv att börja träna ordentligt nu under hösten och vintern. Men FAN vad svårt det är att äta nyttigt och träna regelbundet! Det slutar alltid med att jag hamnar i soffan med en stor kebabpizza och femton liter julmust i stället, liksom vad är det svåra haha. :-)

Idag insåg jag att jag faktiskt har kvar min blogg och kan använda den för att lyckas behålla min självdisciplin nu under vintern. Så min plan är att dokumentera vad jag äter och hur mycket jag tränar för att försöka hålla schack på mig själv och faktiskt försöka bli lite mer fokuserad.

Jag har under några veckors tid tränat på SATS och jag älskar det! Så träningen är inga problem, det är mest tiden. Sen har under några månader, av och på, ätit enligt LCFH vilket jag faktiskt trivs riktigt bra med. LCHF innebär kort och gott att man utesluter Kolhydrater (främst socker). Jag har försökt ligga på under 5 gram kolhydrater per 100 gram och det har fungerat bra. Lite klurigt och omständigt i vissa fall, men det fungerar. Jag hann se lite resultat men inga stora förändringar, och det var för att jag inte igång med det så länge. Så LCHF ska jag köra på igen.

Jag startar först med två veckor med två fria dagar, och med det menar jag att jag har lov att äta icke-LCHF en dag per vecka om jag känner för det. Vilket jag med stooor sannolikhet kommer, haha. Träna kommer jag göra när jag vill, men jag ska försöka med minst tre gånger per vecka. Well, jag är dömd till att misslyckas men jag ska försöka.

14-28 November - 2 fria dagar.
Träna minst tre dagar i veckan.

Likes

Comments

Hola! Har precis kommit hem från att ha träffat mina tre fina vänner från gymnasiet inne i stan. Vi har avnjutit en pestopizza från Da Matteo, shoppat för lite för mycket pengar inne på Zara, fikat på Orange and blk och fotat framför en av Göteborgs ballaste väggar. Snart ska jag pallra mig bort till Ica och arbeta i några timmar, men först ska jag ut på en löptur och fånga Pokémon ;-) Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

// Min bästa Pokémon, Flareon. Erkänn söt <3 //

Alltså, jag är besatt av Pokémon Go! Och det roliga är att det inte ens är speciellt roligt? Jag menar, man går runt i hopp om att hitta speciella Pokémons, som typ Charizard, men i slutändan har man istället fångat 50 Zubats, 100 Rattatas och 500 Pidgeys. :-) Men det är väl ens hopp som får en att fortsätta, så är det med allt i livet.

Lol, vad djupt det blev och det enda jag har snackat om är ett iPhone spel. Det roliga är också att jag ska ut på en löptur nu vid fyra och det enda som motiverar mig till att gå ut och springa är mina ökade chanser att fånga legendariska Pokémons ute i skogen. <3 Cuz I gotta catch 'em all

Likes

Comments

Godmorgon! Denna torsdagen började på ett väldigt bra sätt; jag vaknade upp bredvid Philip, åt vi en supergod frukost och sedan tillbringat resten av tiden fram tills nu i soffan framför Orange is the new black. Kanske inte den mest produktiva morgonen, men väldigt mysig :-)

På tal om att vara produktiv - Igår flyttade mamma till sitt nya hus (!!) vilket betyder att hela gårdagen spenderades på att plocka upp en miljard flyttkartonger. 10 timmar spenderade vi på att plocka upp och placera ut alla köksredskap och matvaror i köket. 10 timmar kanske låter mycket, men HERREGUD vad mycket skit som faktiskt finns i ett kök. Dessutom ska det fördelas och sorteras ut i köket med någon form av logik bakom och det tog så lång tid! Gårdagens aktivitet förklarar varför det var så tomt på le blogg.

Jaja, nu ska jag kolla klart på Orange is the new black så vi hörs sen!

Likes

Comments

Hola! Vilken lång dag det har varit idag, har hunnit med mer på dessa två dagar än vad jag har gjort på hela sommaren, haha. Som sagt så beror det väl på att jag har varit uppe ur sängen innan tolv både igår och idag, vilket på ett sätt har varit skönt!

Som ni såg i förra inlägget så följde jag med Maja till Skönhetskliniken idag då hon skulle göra 3D ögonbryn. Själva kliniken var väldigt fräsch, modern och väldigt professionell. Just det professionella syntes delvis på hur de förberedde Maja innan behandlingen men också på ögonbrynens resultat. Dock har hon en behandling kvar att göra innan ögonbrynen är helt färdiga, men det är bara för att göra the final touches. Alltså hur sjukt är det inte att man kan tatuera ögonbryn som faktiskt ser ut som riktiga?

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min stora fluffiga kudde och titta på Vampire Diaries och sen kommer förhoppningsvis Philip hit och bäddar ner sig bredvid mig. <3 Puss och Godnatt!

Likes

Comments

// Majas ögonbryn - Före //

// Här skissade hon ögonbrynen innan tatueringen började //

// Själva tatueringen började //

// Majas ögonbryn efter //

Likes

Comments