Hej!
Jag har haft en underbar vecka med sol och umgåtts med dom finaste personerna. Det har vart runt 20 grader så jag har solat och badat med Amanda och Vendela. Idag hade jag studiedag och var hemma själv och solade. Jag har bränt mig lite så jag hoppas att det går över tills i morgon. Nu ska jag sitta vid datorn en stund och leta efter gamla bilder och kolla på några fina skor som jag kan ha på min skolavslutning.
Ha en fortsatt bra dag:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
I dag har jag vart i skolan som vanligt och när jag kom hem så slängde jag mig rakt i poolen. Det var så otroligt varmt ute och 27 grader i poolen så jag passade på att bada och sola. Efter att jag hade guppat runt i poolen en stund så åkte vi och hämtade upp Vendela för att hon hade håltimma så då passade vi på att käka lite glass. Vendela visade mig runt på hennes skola och sedan åkte jag hem och pluggade på matte. På kvällen så gjorde jag inget mer speciellt förutom att plugga procent och blogga lite med Vendela.
Hoppas att ni har haft en solig dag:)

Likes

Comments

​Hej ! 

 Idag har jag vart i skolan och haft orientering på idrottslektionen och haft Teknik. När jag kom hem från skolan så bakade vi grahamsbröd med solroskärnor Och dom blev jättegoda. Vi gjorde även rabarbersaft och rabarberkräm. Senare på kvällen så satt jag och pluggade på ett prov som jag ska ha nästa vecka. Idag var det väldigt fint väder så jag passade på att sitta ute och sola en stund. Hoppas att ni har haft en bra dag:) 

Likes

Comments

Hej!

Igår så gjorde jag lite läxor på förmiddagen, sedan tog jag en promenad längs havet med en kompis. Efter det så gjorde jag mig i ordning eftersom att vi var bortbjuden på födelsedagsmiddag.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt & planerat lite inför min födelsedag som närmar sig.

Hoppas ni haft en bra dag. :-)

Likes

Comments