Det är nu tisdag och timmarna igår kväll gick sakta men tillslut somnade jag. Jag vaknade och kände att allt var tungt. Men jag tog mig upp ur sängen men ville bara kräkas när jag såg min egen spegelbild. Trots det satte jag mig och sminka mig det kändes jobbigt att sitta där och sminka sig och klä upp sig men ändå inte känna sig fin. Känner ångesten varje gång när jag ska ta ut kläder från garderoben att dessa fina plagg sitter som skit på mig. Men hur lätt är det att älska dig själv med alla år med mobbing bakom sig, hur dem kallade en ful och sa elaka saker om hur jag såg ut. Det sitter kvar och det är inget man bara går vidare ifrån. Det är en evig kamp varje dag för att kunna älska sig själv. Jag hoppas jag en dag kan älska mig själv och acceptera mig själv och säga det här är jag. Har alltid gömt mig under mitt leende och hoppats att ingen ska se hur dåligt jag mår. Men det har kommit ifatt mig och det är inte lika enkelt att bara le längre. Mobbingen fick mig att hata varje del av mig själv. En dag hoppas jag att jag känner att detta är jag och jag är nöjd precis som jag är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är tisdag och min hälsa kommer ifatt mig, min psykiska ohälsa som ständigt finns där som jag ignorerat i dagar och nu kom det som en käftsmäll. Tankar som jag är tjock när jag tittar på min kropp och ser varje bristning på min kropp jag mår så extremt dåligt över det. Jag vill vara som en pinne så ingen behöver behöver kalla mig tjock eller slippa ha ångest varje gång jag ska shoppa kläder. Tankar som jag hatar mig själv jag borde sluta äta, jag är inte vacker. Jag hatar min spegelbild försöker att springa från den varje dag. Täcka mitt ansikte i smink för att ingen ska se hur trött och nere jag faktiskt är, alltid ett leende på läpparna men det är ett kaos inom mig. Tankar som att hur ska någon kunna älska mig jag kan inte ens älska mig själv. Mina tankar håller mig vaken om nätterna. Jag är rädd för hur samhället ser på mig om dem ser på mig på samma sätt som jag ser mig själv. Kan inte kolla i tidningar utan att det är super smala tjejer och jag mår dåligt över det för det får mig att känna mig värdelös. Jag önskar samhället kunde vissa världen att man ska älska sig själv precis som man är. Jag kämpar varje dag för att älska mig själv och det är inte så enkelt ibland. Alla borde älska sig själv kroppen och utseendet borde inte vara allt, för er som känner som jag ni är aldrig ensamma.

Likes

Comments

Måndagar verkligen inte min grej alls. Älskar mitt jobb men måndagar och söndagar är dem två dagarna jag känner att jag vill lägga mig under en sten. Så idag har jag jobbat, myst med hunden och träffat min närmaste vän vi gick en långpromenad på 5,5 km och pratat lite och nu ligger jag i sängen redo för att sova då jag börjar tidigt imorgon.

Likes

Comments

Dessa söndagar jag gör aldrig något vettigt på dem. Idag har jag legat på soffan, sovit, kollat youtube och varit ute på promenad med hunden sminkat mig lite sen tillbaka på soffan och nu kommer föräldrarna hem med utemat, perfekt en söndag.

Likes

Comments

Asså fredagar hur nice är det inte med fredag. Idag blev resan till Ullared spikad åker 11 november asså hur kul. Sen blir det mer planer som att spendera sin 20 års dag i stockholm med en vän samt kanske en London resa tror verkligen 2018 kommer bli ett grymt år är så taggad. Hoppas ni alla har en bra kväll!

Likes

Comments

Saknar värmen och palmerna en sån här regnig höstdag och att gå i bikini och beställa goda drinkar och njuta. Saknar Rhodos väldigt mycket hade gärna stannat där längre och njutit av solstolen, drinkarna, maten och allt. Längtar inte till vintern vill ha sommar och värme igen. Saknar att vakna och gå ut och så är det massa palmer, det är där jag hör hemma och inte i Sverige.

Likes

Comments

Mysig söndag trots bihåleinflammation. Varit hemma tagit det lugnt och plockat lite. Planerat lite planer med mamma om att åka till Ullared i november och lite smått och gott. Vi var även ute och åt lite förut super gott och jätte mysigt. Nu är man hos en kompis och kollar lite på youtube innan man ska sova.

Likes

Comments

Jobbat under förmiddagen och barn får en att bli så himla glad och man lär sig enormt mycket och barn bara ger så mycket kärlek. Sen blev det mys eftermiddag sovit på soffan kollat Pinterest och bara tagit det lugnt. Sen på kvällen vin och sushi så himla gott så en klart godkänd fredag.

Likes

Comments

Helt sjukt att det är månader sen man gick på balen måste erkänna att jag trodde jag inte skulle sakna detta. Sista veckorna innan studenten var helt sjuka det var verkligen sjukt roligt och något av den bästa upplevelserna var balen. Fina frisyer, fint smink, fina klänningar och goa människor och väldigt god mat. I min klass så hade nästan alla valt blåa klänningar, lite kul ändå. Mycket dans och en natt med fantastiska minnen saknar det redan.

Likes

Comments

Då var det fredag igen, så himla gött. Super trött idag städat och fixat lite och nu ligger jag bara och kollar på youtube och ska väl sova snart för imorgon är det upp tidigt och fotografera innan min storebrors son ska döpas så mysigt ska bli jätte kul att fotografera innan dopet. Sen på kvällen ska jag och min bästis festa lite ut och dansa och lite, så himla kul. Helt sjukt att jag är taggad på att festa efter min party vecka på Rhodos men men är väl en liten party pingla.

Likes

Comments