Header

Har startat ny blogg här på Nouw.com

Nouw.com/neeahgustavsson

Hoppas ni hänger på :D


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Tror inte det är någon som seriöst fortfarande kollar bloggen här men tänkte bara säga att jag funderar på att sluta blogga helt eller starta upp på nytt igen med ny design och allt nytt... Men jag vet inte ens om jag vill blogga!?

Så vet inte hur jag ska göra...

Men skaffar jag ny blogg så kommer jag även att byta blogg-namn till Neeahgustavsson antar jag. Men som sagt så är jag inte säker men funderar på det :) Puss :*


Likes

Comments

Jag är så jävla trötta på all jävla äcklig drama hela tiden. Alla bråkar och blir irriterade på varandra hela tiden. Såfort du inte kan någonting elelr inte orkar eller inte gör något som den andra vill eller den andra inte får som den vill så ska det jämt blir världens grej! Jag fattar inte grejen?

Varför kan inte alla bara få bestämma själva vad som ska göra elelr inte göra...varför måste alla rätta sig efter alla andra hela jävla tiden? Förfan stå upp för er själva håll hakan högt och bara lev vidare i livet och sluta hänga upp sig på småsaker?

Ett exempel var idag i skolan då någon blev sur för att vi stog och vöntade på att maten skulle bli kvar, vi stod fint och snällt och skrattade med varandra och mattanten skötte sitt och så komemr en och bara varför hjälper ni inte till? Vrför bara står ni där och väntar och inte hjälper henne?

JO det ska jag ta och berätta för dig din lilla sak... JAG HAR INTE KOMMIT TILL SKOLAN FÖR ATT BLI EN FAKKING MATTANT!!! Där är mitt svar på din fråga... jag hjälpte inte mattanten att få fram maten för jag har inte valt att bli mattant, visst man kan hjälpa till ibland och vara gullig men grejen är den att hade jag gått fram dit frågat henne vad jag sak göra så hade det bara tagit längre tid... istället fick hon göra sitt jobb, snabbt och lätt och jag väntade på maten i bara 2 minuter till!

Man ska visst hjälpa till om någon behöver hjälp men behöver inte personen hjälp och man är hungrig, vill äta så väntar jag på maten... ska du gå in till resturangen du äter på också och ba hej nu är det så att jag är en snäll flicka som gillar att hjälpa till, vad ska jag göra? Du får inte ens hjälpa till för det kommer ta längre tid för dom att göra sitt jobb vafan! vill du så gärna att någon ska hjälpa till så gör du det, det blir säkert jättebra :)


Så nu fick jag ut mina hormon-utbrott yttlligare en gång haha! Puss haadee <3


Likes

Comments

Hejsaan, det var ett tag sedan, förlåt! Jag har haft skolan och sen bara behövt ta det lite lungt och umgås med vänner så har inte tänkt på att blogga faktiskt.

Igår så var det fest hos Bella, skitkul att festa med sina vänner! Jag blev ganska så dragen igår haha, så idag var en väldigt jobbig dag för jag la mig 5 igår och vaknade kl två idag haha sen har jag bara legat och kollat film, ätit och varit väldigt trött. Sen vid 6 tiden började jag bli pigg (hyfsat iaf) och hängde med och handlade haha!

Hoppas ni haft en bra dag, Puss :*


Fuckin Queen 👑😍

Likes

Comments

Hjälp denna underbara flicka att blir så stor som möjligt, hon är så sjukt grym.

Lyssna på den och tänk på att HON BARA ÄR 11 ÅR?!

Det är Johan som har gjort låten och det är hans systerdotter som sjunger i den och johan är också med och sjunger lite. Johan är en ''kompis'' till mig eller bekant, vet inte vad man ska kalla det haha!

Båda är grymma så LYSSNA PÅ DEN!!

Alla tyckte Zara Larsson var bra när hon bara var 16...lyssna då på denna!!


Likes

Comments

Vad är det som hännder? Först blev det en stor terror attack i Paris (Frankrike) och sen var det en konsert någonstns som slutade i kaos när publiken blev beskjutna av terrorister!?

Vad i helvete händer? När kommer Sverige att bli drabbade? För ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att Sverige kommer vara en av dom utstötta som det brukar vara, det känns lite som att det kommer att gå åt helvete alltihor någonstans i Sverige!

Vilka är dom ens? Varför håller dom på? Varföfr döda en massa människor, va fan gör det bättre? Vad hjälper det dom i framtiden? Dom dör ju själva när dom sprängde sig själva under konserten och vissa dödades av polis? Va fan hjälper det dom!?

Och vill bara påminna om att jag inte har all fakta om Isis elelr vad det nu heter...dom som håller på iaf, jag kan ingenting om det eller hur stort det är. Men Antagligen ganska så stort eftersom världen inte gjort någonting åt saken än? Hur svårt kan det vara att sammarbeta här i världen? Och bara bomba deras jävla ställen ett efter ett...hade gjärna varit med på det. Mer än gjärna!


I Sverige får man fortfarande komma in från andra länder även fast dom varit och älpt Isis tillexempel...men NU äntligen efter nåt år ellet två eller mer så införs en lag om att vi inte släpper in människor från Isis i Sverige!? Hur sjukt är inte det? Ska det gå så långt att ännu mer människor ska dö innan länder gör någonting åt det?

Jag hoppas och ber till Gud att detta stannar snart, vill inte ha mer katastrofer i världen än vad det redan är, det är kaos. Det kommer bara blir mer kaos i Sverige om dom slåt till här, för dom har planer på mer ställen dom ska bomba eller beskjuta det vet vi. Det kommer bli kaos i Sverige ifall detta drabbar oss, mer kaos än när Stefan Löfven är i riksdagen...

Fyfan, ville bara skriva av mig, behövde få ut mina aggressioner.


Likes

Comments

Hejsaan, nu siter jag i sängen och kom på att jag inte ätit någon frukost idag hehe, trött! Igår skulle det bli världens fest var planerat...allt va fixat men sen kaosar något till det och jag fick damp och Bella också haha så vi drog på en annan fest iatället men blev att vi drog tidigt, kanske lika bra så vi kan vara partypinglor ikväll iatället för ikväll...ska det ta mig fan va fest med jönköpingsborna!! Puss o haade :*


Likes

Comments

står o väntar åå bussen som ska komma 13:51...ska in till stan o möta brlls o dra till systemet o köpa en box tre apor! sen blire fest ikväll :D puuuuss :**

Likes

Comments

Heejsan, sitter i sängen min och gör inte ett skit om jag ska vara helst ärlig, eller jo...lyssnar på musik.

Asså vi har knappt varit i skolan denna veckan känns det som.... Idag är som fredag för oss haha! Titta vårat schema denna veckan :

Måndag: hade matte, sen en fet håltimma, sen sista lektionen.

Tisdag: blrjade kvart i ett för första lektionen var inställd sen skulle vi ha idrott men den blev också inställd så en lektion som började kvart i 1 och slutade tio över 2

Onsdag:Hade vi matte i 30 minuter sen föreläsning om droger hela dagen eller aa vi slutade halv 12 haha.

Torsdag (idag): Första lektionen var Svenska sen frisör och sen blev sista lektionen inställd för engelska läraren är i Rom med hennes klass så vi ska bara se på en film som till och med är bra haha så slutade kl 10:50 hahaha

Fredag: LEDIGA!! Komp ledigt för vi stannade i skolan längre förra fredagen och på måndag är vi också lediga för det är studiedag...hur gött?? LÅNGHELG!!!

Tagga att Niqie, Pingu, Linn och Joel kommer ner från Jönköping också :D Puuusss :*


Likes

Comments

Och vi blir kvar i Allsvenskan och det blev idag 1-1 här hemma i Falkenberg!!

Lycklig tjej älskar detta och längtar tills nästa säsong drar igång, men först innan nästa säsong...hockey såklart..!!


Likes

Comments