Header

Hej mina fina! Äntligen är dagen jag längtat efter sååå länge här. Har absolut trivts på mitt jobb men fasen vad tungt det är.. gick ju inte vård & omsorg så är ju inte detta som är mitt drömjobb & just därför är jag också glad över att testa på något annat!

Slutar 14 idag sen ska jag hem & vila, sen är det städning som står på schemat hela kvällen, mitt rum ser ut som kaos.. ska nog ut till farmor en runda också och hälsa på henne! Ha en fin dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helt ärligt kan jag fortfarande inte, såhär 2 månader senare förstå att jag tagit studenten. Jag trodde aldrig jag skulle klara det, och att idag kunna säga att jag har tagit studenten känns bara otroligt. Det var den absolut bästa dagen jag varit med om.

Champangefrukost, avsked i skolan, utspring, flak & sedan studentfest. Herregud vad jag bara vill göra om det tusen gånger om. Och tack till min familj, ni är det bästa & finaste jag har.

Likes

Comments

Då var man på jobbet igen! Var ledig igår så tog det bara väldigt lugnt och vilade. Idag jobbar jag 14-21.30 och imorgon jobbar jag 7-14, sen är det slut på detta stället. Börjar ju på mitt nya jobb på måndag och då jobbar jag 9-14, sen får vi se hur schemat blir där! Får bara hålla alla tummar och tår att jag trivs, men tror inte det ska vara några problem!

Hoppas ni har en fin helg 😍

Likes

Comments

Jag har gått på bal. Det var verkligen en av världens bästa dagar (studenten slår fortfarande allt och kommer nog alltid göra haha..). Det var så himla roligt att få klä upp sig, känna sig riktigt vacker och vara en prinsessa för en dag. Det var så roligt att få fira denna fina dagen ihop med världens bästa människor, som också var så otroligt fina. Man insåg då att, herregud nu är det inte länge kvar. Det var en lång dag eftersom man var uppe tidigt och fixade sig, och var kvar länge och dansade, men skulle kunna göra om den dagen så många gånger om (och skulle då tagit med mig ett par bekväma skor också, aj vad ont jag hade i fötterna..).

Ni som har bal och student framför er, snälla ta vara på tiden. Är så himla glad att jag gjorde det men herregud vad tiden går fort ändå, jag saknar det såå mycket!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på riktigt. Har raderat alla mina gamla inlägg och kör på en nystart.

Tänkte berätta lite om mig själv för er som inte vet vem jag är. Mitt namn är Linn Dössing och jag bor i Kristianstad, vilket ligger i Skåne. Jag tog studenten för 2 månader sen och har sedan dess jobbat på ett ålderdomshem som ligger 2 minuter från mitt hus. Om två dagar slutar jag där och börjar nytt jobb, vilket blir på Max Hamburgarresturang. Jag älskar att hitta saker spontant och att umgås med mina vänner, skulle inte vara något utan dom. Mina planer i höst är att jobba jobba och jobba för att kunna spara pengar sen resa innan jag väl flyttar hemifrån.

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg och att vi ses fler gånger.

Likes

Comments