Selfies & Ouftit

Måndag och matlåda i all ära

Är så bekvämt dagarna man kommer hem och vill äta upp hela kylen och inte har tålamod till att laga en ordentlig måltid. Har just nu färdighackad sallad kvar från tacosen i helgen så det var också enkelt att kasta på "tallriken". Tro om man ska fixa morgondagens middag redan nu?? Har ändå ingenting vettigt för mig, hm..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Selfies & Ouftit
Sunday

Godmorgon, godmiddag, godkväll 🌸 Har precis hällt i mig en kopp te som ska hjälpa att somna snabbare, första kvällen jag provar. Vi får se hur det går! Är rätt så trött redan så det kommer nog att gå superbra.

Alltid efter en grisig helg blir jag så taggad att komma tillbaka till vardagen och rutiner på vad jag stoppar i min kropp. 2 liter vatten och tre frukter dagligen och sådär. Jag kör verkligen 4 dagar riktig clean eating och sen 3 dagar åt fanders 😂 Varenda vecka. Vill fortsätta att äta bra och på rätt tidpunkter även under helgerna men det blir så svårt för mig! Fast egentligen är det väl bara vilja och dra ner på utgångarna och sen gör det nog sig självt.

Likes

Comments

O'learys

Igår firade vi min pappa på hans 50-års dag! Annars för oss när det är kalas betyder det fulla huset med släkt och vänner, men i år gjorde vi annorlunda och gick ut och åt. Verkar ska bli en stooor 100-års fest för både mamma och pappa senare i år hoho så vi spar på storkalajset....

Men detta var iallafall trevligt och väldigt gott förstås! Sedan fortsatte vi kvällen i vävland med massa glass.

Likes

Comments

Selfies & Ouftit

Alltså kolla här vilken mysfredag👇

Monopol, chips och troca. Har bott i vävland sen i måndags som ni kanske märkt, mina föräldrar är i Island så jag passar hundarna och sådär. Har varit riktigt skönt faktiskt! Längtar inte till lägenheten alls typ 😳 Säljer den och flyttar in i gästrummet här istället... Har varit så flängigt på senaste veckorna, jag har ju varit överallt och ingenstans knappt varit hemma eller ensam för en sekund. Kommer inte klara av denna omställningen att gå tillbaka till tystnaden igen tror jag, hualigen 😂

Likes

Comments

Igår fick det bli en tur till Birsta med småsyskonen bl.a. för presentsökande åt vår käre far 😍 50 bast på tisdag?!!! Det var himla trevligt! Tog inte så mycket bilder och hände väl inte så mycket mer än så, ville mest ba uppdatera för jag lyckats skrivit så många dagar i rad 🎉

Likes

Comments

Selfies & Ouftit

Riktig mysdag igår! Min sorts lill-lördag. Först kom mormor och morfar över och bjöd på pizza efter jobbet. Dom stannade kvar ett tag och surrade, drack kaffe och sådär innan jag tog mig en kortare tupplur. Kvällen fortsatte sedan med popcorn och Dr Doolittle med minsta brorsan.

Tack mamma för ditt ovetande utlån av tröja 😉

Om man dessutom kollar riktigt nära ser man att jag inte stängt gylfen 👼

Likes

Comments

Selfies & Ouftit

Hejjjj bloggis

Igår tog jag med mig tonåringarna och for till Timrå simhall. Dom plaskade runt och jag tog ett träningspass, eller ja jag simmade. Har inte tränat mer än promenader och en (!) springrunda på ca 4-5 veckor. Blev positivt överraskad av att jag orkade så mycket som jag gjorde 😃 Sen lite bastu och bubbling på det mmmm vad skönt det var. Det är sista månaden de har öppet innan det stänger för sommaren så ska försöka att gå dit fler gånger, man får passa på!

Likes

Comments