Header
Tävling, Crugybar Flying Childers

Påväg till Hästhagen! Ska bli jättekul, tävlar mot D-ponnys hela helgen för den delen också vilket jag bara ser positivt, kommer bli riktigt lärorikt!

Hör av mig i helgen med resultat och hur känslorna kring ritterna blev!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, längesedan nu hahah.

Nästa tävling blir i hästhagen nu i helgen, det är tävling tors-mån men jag tävlar "bara" lör-mån, så vi åker på fredag och stallar in oss, är supertaggad!!

Idag blir det kürträning för min och Curres del, ska sätta ny musik eftersom att han har ändrats extremt mycket på detta året så musiken blir fel till takten.

Kram sålänge, ta hand om varandra.

Likes

Comments

Vet inte hur man ska börja detta inlägget, alla vet redan vad som har hänt. Tänk att det land som hjälper flest människor i hela världen är det som blir drabbat, tror inte riktigt att jag förstår vad som har hänt än. Att min mamma gick runt i Stockholm igår, så oerhört glad att hon inte befann sig där idag. Ta hand om era nära och kära, & inte minst sagt er själva, alla mina tankar går till dem drabbade.

Likes

Comments

Hej på er! Idag fick jag äntligen påsklov, och jag fyller 16 år imorgon!! Helgen är fullspäckad med stallet och hästarna, idag ska jag rida både Curre och Toppen, imorgon ska jag träna för Stefan Jansson och på söndag ska jag till Spekeröds Ridklubb och tävla Toppen, någon som ska dit?

Är verkligen motiverad just nu, speciellt eftersom att vädret är så underbart som det faktiskt är nu, amaziiing!!

Hör av mig senare, kram<3

Likes

Comments

Bilder, Crugybar Flying Childers

Men gud vad konstigt, på alla galoppbilder har jag benen alldeles för långt bak?! Lovar det sker inte ofta att jag behöver ta till med skänken så bedrövligt långt bak, kommer ihåg att detta passet inte riktigt gick så bra heller men några nya och fräscha bilder blev det iallafall! Kram <3

Likes

Comments