Hej hej!!

Zara Larssons hår just nu är så jävla fint, vill verkligen färga mitt hår i den färgen, är dock lite osäker. Om jag ska färga måste jag ju bleka skiten ur det så jag tänker tänka på det ett tag till. Vill också köpa nya sneakers, vet inte vilka, tipss??

Jag och Elsa ska tillsammans med hennes mamma demonstrera på onsdag (internationella kvinnodagen), det ska bli så roligt. Vi ska demonstrera med vänsterpartiet. Det blir första gången som både jag och Elsa demonstrerar vilket ska bli spännande. Bilder kommer att komma upp på bådas Instagrams.

Imorgon ska jag, Dina, Nellie, Ellen och Ellen (tror jag haha) på Drakes konsert i Köpenhamn. Det ska bli så coolt, vet inte om det som man ser på massa bilder är en fysisk sak, skärm eller något annat men det ser så coolt ut. Om någon vet vad det är så kommentera gärna!!

Likes

Comments

Hej hej om någon ens läser detta haha.

Det var typ ett år sedan jag skaffade min förra blogg, den är så cringe så läs fan inte den. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så ni får gärna kommentera vad ni vill se här. Elsa ville vara med på bloggisen så, ja nu är du med.

Sitter just nu och lyssnar på gamla avsnitt av den fantastiska resan, så tråkigt att de inte gör fler avsnitt längre. Tänk att det var en månad sedan vi såg Hov1 i Helsingborg och två veckor sen Malmö. Det är verkligen de bästa konserterna jag varit på, deras energi på scenen och hur de hela tiden är i kontakt med publiken gör hela konserten ännu mer fantastisk. Älskar också att de kastar vatten på publiken. Det är verkligen jättenice när man är mitt i publikhavet, hade lixom vatten över hela mitt ansikte och det är jätteskönt eftersom att man blir så jävla varm. Noel lade även upp en bild som jag tog från konserten i Helsingborg på sin Instagram, jag, Dina och Elsa fangirla sönder när vi såg det. Är så glad att de sålde tröjor i Malmö eftersom att man inte kunde köpa det i Hbg. Alla fem (jag, Dina, Elsa, Nellie och Bella) köpte tröjor och vi fick även dem signerade. Carmelo blev så förvånad när Elsa kunde hans namn haha. Fick också en tavla av deras manager vilket var jättegulligt av henne.

Har även varit på Lalandia med Nellie, Lone, Joel, mamma och min moster förra veckan, kan slänga in lite bilder från det också.

Vi har studiedag imorgon så jag ska kolla på någon serie innan jag går och lägger mig. Jag hoppas att det finns någon som vill läsa bloggis haha men aja herrååå.

Likes

Comments