Alltså hur skönt att sätta sig på ett plan mot varmare breddgrader? Skulle verkligen vela resa & få upptäcka nya delar av världen, bara få njuta av lite sol, värme och se nya saker. Låter klyschigt men seriöst, hur gött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vissa gånger blir det lätt så att man hela tiden är på jakt efter något nytt. Jakten på lycka, jakten på spänning, jakt efter något som kompletterar en. Vägen jag går på idag ser jag ibland som ett pussel och jag har efter många år förstått att jag inte behöver ta genvägar för att nå alla pusselbitar, för det är precis så livet är, ett pussel. Jag är bara arton år, det är inte menat att jag ska ha hittat alla pusselbitar, eller att alla bitar ska passa ihop på en och samma gång. Mina vänner har en pusselbit i mitt liv och min familj har en. De är permanenta och kommer alltid ha en plats hos mig. Men mer än så vet jag inte, jag har ingen aning om vilken nästa pusselbit kommer vara och det gör ingenting. Det kommer så småningom, vilket är en spänning i sig.

Att våga blicka framåt är svårt och ibland oroväckande, kanske just för att man då måste släppa på kontrollbehovet och acceptera att man inte vet vad som händer härnäst. Något jag däremot vet är att jag i framtiden kommer stå självständig och stark, redo att möta världen och dess erbjudanden. Vägen dit är krokig, det kommer medföra mycket upp- och nergångar. Men det finns iallafall en väg att gå på och ett pussel att lösa.

Tack till alla de personerna som jag faktiskt har i mitt liv. Ni plockar fram den bättre sidan hos mig. Tack.

Likes

Comments

​Börjar nästan bli pinsamt när man tittar in här och det ekar tomt. ​Nåväl, nytt år hörrni!! Jag tyckte verkligen att det gångna året gick jättefort. Har hunnit med en musikal, en utlandsresa där jag även tatuerade mig, hunnit sommarjobba, fylla 18, ta körkort, vara lucia och flytta hemifrån. 

Det har varit ett år som varit tufft, på både gott och ont. Jag har lärt mig väldigt mycket och utvecklats som person på många sätt och vis.. Jag har förlorat vänner på vägen och även hittat några, det är väl så det är. Man växer ifrån varandra, samtidigt som man binder nya kontakter på andra håll. Men jag är mer än lycklig över de fina människorna som jag har i mitt liv idag, så att jag tappat någon på vägen, det gör inte jättemycket. Låter kallt och väldigt okänsligt, men det är ju faktiskt så man får tänka. Jag vill ju prioritera dom jag faktiskt har istället för att lägga all min energi på några som bara kastar bort det. Självklart kändes det tungt i början, men nu försöker jag vända det till något "positivt". Låter väldigt rörigt alltihop, men hoppas ni förstår någorlunda iallafall. 

Idag är det Måndag och vi har ännu en skolvecka framför oss. Idag ska vi ha betygssamtal hela dagen, 9:20 - 15:20. Känns inte alls bra faktiskt, men det finner väl någon slags funktion att ha dessa samtal, men att tillägna en hel dag till just betygssamtal, det var mindre roligt. 
Hoppas att ni får en fantastisk vecka!!​

Likes

Comments

Hej, kära vänner! Det börjar faktiskt glesna med bortförklaringar nu till varför jag inte bloggat. Det blir verkligen så att jag nu för tiden alltid inleder mina blogginlägg med "long time no see", och nu var det faktiskt riktigt länge sedan jag skrev här, men idag var det dags.

Jag vill faktiskt börja med att ge en stor jäkla eloge till mig själv som har varit Strömbackas lucia. Det var en av de jobbigaste grejer jag gjort, på många sätt, men också så himla viktigt för min egen del. Att trotsa mina rädslor och våga, för nu i slutändan är jag så himla stolt. Efter andra föreställningen så ville jag inte mer, jag ville ge upp, men jag gav mig inte, jag gjorde till och med 2 till.

Sen har Linnea fyllt 18 år och äntligen är alla i gänget myndiga. Vi var ute på krogen i fredags för att fira henne. Först var vi hemma hos Linnea och hade förfest, sen for vi somsagt ut och på krogen spelade Emil Assergård kvällen till ära. En kväll som helt klart var 10/10.

Clara har haft sin gymnasiekonsert, som vanligt var hon jätteduktig och hon hade verkligen fått till en riktigt skön kombo av låtar. Stämningen var avslappnad och julstämningen blev total. Är så stolt över henne! Mitt gymnasiearbete är faktiskt också i rullning, har iallafall kommit en bit på vägen och det känns skönt. 

Jag har äntligen börjat känna mig hemma i lägenheten och jag trivs faktiskt bra. Känns otroligt skönt att ha så pass nära till skolan att jag kan stiga upp 15 minuter innan jag börjar. Finns inte mycket annat att klaga på än att jag inte har en ugn. Något jag däremot klarar mig utan, men det hade inte suttit fel med en sådan.
​​
Nu är vi inne på sista veckan innan jullovet, en mening som jag skriver med blandade känslor. mycket som ska vara klart innan dess och en hel del stress som kommer med det, men samtidigt dör jag för lite ledighet. Ska bli så otroligt skönt att få spendera lite tid hemma hos mamma och pappa, äta god mat och bara rå om varandra. Sen händer det dessutom en väldigt spännande grej under jullovet som ni snart kommer att få veta om. Stay tuned ;-)
​​

Likes

Comments

En bild med halvdålig kvalla som får summera denna dag. Jag har julpyntat i lägenheten, ätit middag med familjen och druckit glögg. Julen närmar sig, med stormsteg!!

Igår var jag med Jessica, det var riktigt roligt att få spendera lite tid med henne. Senare mot kvällen så var vi med Elin och Lovisa också, vi åkte lite bil och sen skulle jag vara chaufför åt mor och far. En bra kväll som var precis i min smak, skönt att bara hänga och försöka ladda batterierna inför kommande vecka.

Imorgon är det konsertdags och känner jag mig själv rätt så kommer jag nog vara helt död efter konserten. Vi ska sjunga med Anna-Lotta i Piteå kyrka, precis som förra året. Därför har vi schemabrytande imorgon, vi övar från 9 till 13, sen är det samling igen vid 17. Det blir säkert superbra! Hörs, hej.

Likes

Comments

Hej! Long time, no see. Hade tänkt skylla på att jag har haft mycket att göra på senaste tiden, men icket. Har helt enkelt prioriterat bort bloggen, ber om ursäkt ännu en gång. Denna vecka har varit väldigt oklar, har knappt varit något på skolan. Förutom i Måndags och idag, det är ju trots allt Fredag. Ikväll så kommer Linn & Linnea till mig och då ska vi mysa till det med lite vin och ostbricka, var ett tag sen vi hängde, så det blir riktigt najs. Lördag imorgon och då ska jag, Lovisa, Mathilda och Tova till Boda Borg och sen ska vi nog slänga i oss något att äta innan vi far hem mot Piteå igen. Hoppas ni har en superbra helg, puss!!

Likes

Comments

JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!!! Så sjukt, förra veckan, den första november, så skrev jag teoriprovet och klarade det. Sen igår, den åttonde november, så gjorde jag uppkörningen och klarade det också!! Vilken jäkla lättnad, så skönt. Äntligen kan jag lägga all den ångesten och stressen bakom mig.

Jag har äntligen bockat av två milstolpar i livet, flyttat hemifrån och tagit körkort. Magiskt!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var stora dagen, igår flyttade jag in i min första, egna lägenhet. Det är en etta som ligger ungefär på strömnäsområdet. Äntligen slipper jag pendla till skolan och nu har jag för en gångs skull nära till vänner. Idag går sista flyttlasset, sen är vi nästintill klara. Det finns naturligtvis saker jag vill ordna till, mem det får vänta. Jag kommer lägga ut bilder här i ett senare skede, så stay tuned!!😘

Likes

Comments

Hej och förlåt! Jag har prioriterat bort bloggen på senaste, det kändes likest när jag ändå inte haft jättemycket att skriva om. Det som hänt sen sist är ju att jag fyllt 18 år för tusan!! Bockat av risk 2:an också för den delen. Uppvaktad av mina vänner har jag blivit, i överflöd. Är så himla tacksam för allt dom gjort för mig. Har blivit så bortskämd och haft äran att fylla år i flera helger nu tack vare deras uppvaktning.

Körkort och lägenhet är på gång. Om 6 dagar får jag nycklarna till min första, egna lägenhet. Hör ni hur sjukt det låter?? Min första, EGNA lägenhet (!!!). Sen kommer jag ta körkort också där någon gång i november. Det är väl typ det som händer just nu. Vissa saker är ganska röriga också, fått reda på saker om folk som jag inte alls trodde skulle hända. Har vissa pusselbitar som inte riktigt ligger på plats just nu om jag kan uttrycka mig så. 

Hoppas att ni får en fortsatt underbar vecka, kram! ​​

Likes

Comments