Igår hade jag och Emma bestämt att vi skulle gå och äta, vi hamnade på allstar för en burgare och lite snack. Efter middagen mötte jag upp Amanda och Emma för en mysig fika och catch-up på UH. En mysig kväll helt enkelt. Kram Linn

Likes

Comments

Fick spendera min nyår med tjejerna hos Mikaela, trerätters, lekar, badtunna, bastu och skumpa för att fira in det nya året. 2017 I'm ready for you. Maten var jättegod, sällskapet vat bättre och förhoppningsvis blir detta år bättre än det förra. Kram Linn

Likes

Comments

Bestämde mig för att testa fransförlängning igen, denna gång volymfransar 3D. Hittills är jag himla nöjd. Kram Linn

Likes

Comments

Hallå. När vår första termin börjar lida mot sitt slut får vi lite lugnare dagar med färre föreläsningar och obligatoriska practices vilket är så skönt, man hinner sova om nätterna och även få åka hem lite tidigare från biblioteket och skolan. Snön har även kommit till Prag, det är så fint, behöver verkligen snö på vintern för att få lite hemmakänsla.

Hela helgen har spenderats på Devvan med Hanna och Sanna, tycker verkligen om biblioteket mer och mer./ I lördags efter x antal timmar på biblioteket bestämde vi oss för att gå ut. Skyndade hem, svidade om till något mer festligt och senare på natten rörde vi oss mot Fancy. Landade i sängen vid 4 och sov himla gott.
Kram Linn

Likes

Comments

Hallå! Har inte varit aktiv här på ett bra tag, men tänkte försöka komma igång igen. Här kommer en liten summering av hur mina dagar har sett ut sen sist.

Har spenderat mycket tid både på skolan och biblioteket med mina böcker. Den mesta tiden går åt till plugget och skolsaker, men det rullar på och tiden springer förbi.

Med den knappa tiden man har och relativt fulla dagar försöker jag planera mina tider, mitt plugg och min mat. Många matlådor görs under veckorna och jag är glad att jag tar mig tid till att förbereda mitt matintag för de långa skoldagarna.

En bild på en av mina favoritpersoner här i Tjeckien, min fina Hanna./ Under juletiden här var det så himla fint pyntat, överallt. En jättestor marknad samt massa små, vi tog oss tid att åka dit, äta från stånden och kolla på den underbara julgranen.

Jag reste hem över jul, hela 12 dagar fick jag vara på hemmaplan. Umgicks med mina älskade vänner, min familj och min hund. Vi gick ut både juldagen och annandagen, det var superkul och jag behövde verkligen det. Jag har även bokat min nästa hemresa redan i februari(!!!!!)

Träffade även Emma-Maria för en middag på Olles, supergott och mysigt./ Selfie i skolhissen klockan 19.30 med min uppvärmda matlåda.

Så här har min senaste tid sett ut och kommer se ut ett bra tag framåt. Kram Linn

Likes

Comments

Har hållt på att skruva möbler och fixa senaste 2 dagarna/nättena, men nu börjar det äntligen likna något. Saknas lite smådetaljer som matta, ljuslyktor, böcker osv, men det känns faktiskt som "hemma". Jag är så nöjd, glad och stolt, att jag fixade allt själv haha!! Med hjälp av mina finaste tjejer här i Prag, såklart!!

Slänger upp några bilder på hur mitt rum här i Prag ser ut just nu, sedan kommer bilder på lägenheten senare.

Tycker det blev mysigt, trots det lilla utrymmet jag hade att jobba med. Nu kan jag sova gott om nätterna, det är även gosigt att vakna av att solen skiner in genom glasdörrarna. Kram Linn

Likes

Comments

Jag fick möjligheten att lära känna nya, fantastiska människor som verkligen gjorde de fyra månaderna så mycket bättre. Jag hade otroligt kul med dem, i skolan, på klubbar, vad vi än gjorde. Jag är så glad att jag var omringad av målmedvetna, inspirerande människor.

En annan sak jag var väldigt bra på i Stockholm var att unna mig, belöna mig själv för det hårda arbete jag utförde och det resulterade ofta i vin på uteserveringar eller middagar med vänner.Väldigt uppskattat då det finns så många mysiga restauranger där.

Att jag dessutom hade min bästa vän i Stockholm var guld värt. Vi hann inte ses så mycket då vi bodde en bit ifrån varandra, jag hade skola och Julia jobbade. Men det var ändå en trygghet att ha henne närmre än de andra som var ca 55 mil bort. Under dessa månader hann vi ändå med fika, middagar, myskvällar och några rundor på stan.

​Och sist men inte minst så kom min familj på besök, mamma fick jag umgås med väldigt mycket och vi spenderade ganska många hotellnätter tillsammans. Resten av familjen kom även över helgen i slutet på min tid där, det blev en supermysig helg, vi åt himla gott varje dag, shoppade väldigt mycket och promenerade hela dagarna.

Jag saknar Stockholm men det är samtidigt så skönt att få vara hemma bland nära och kära hela sommaren. Att ha alla vänner som varit ute på äventyr samlade, hemma i vårt kära Övik. Det är oslagbart! Xoxo

Likes

Comments

En av mina bästa vänner, Julia. Vi har känt varandra så länge att det känns som föralltid. I vått och torrt, medgång och motgång har vi funnits där för varandra och det är jag otroligt glad för.
Nyss var vi 15 år gamla, körde moppe och drack cider i smyg, nu är vi 21 år, lever egna liv och gör allt lagligt. Alkohol, kör bil, bolaget, allt möjligt.

Jag är så glad att jag har en vän som du, det borde alla ha. Och snart får vi spendera sommaren tillsammans, det känns hur bra som helst.

Likes

Comments