Daily


Hallå!
Har jobbat en hel del samt hunnit dra på mig en rejäl förkylning vilket inte alls är så trevligt inför jul. I alla fall så var vi några tjejer hos Sofie igår, åt nachos, spelade tv-spel och hade det allmänt bra.


Idag var jag ledig så jag tog en vända på stan, mötte upp Amanda och Johanna för en efterlängtad fika. Det är så underskattat att gå runt i affärer själv, det är som terapi.


Jag och mamma bakade biskvier och gjorde lite julgodis i marsipan i helgen. Resultatet blev sådär men roligt hade vi i alla fall. Nu ska jag ta och sova för att min kropp behöver ta igen lite vila inför helgen.
Kram Linn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Daily, New in


Hallå! Idag fixade jag äntligen mina naglar igen, valde en klarröd färg med tanke på att julen närmar sig med stormsteg. Känner mig alltid så glad när jag fixat dem, så töntigt men tyvärr den bittra sanningen.


Visst blev de fina? Är superglad.


Varit ledig idag men hade APT, så jag och Emma passade på att luncha innan. Jag åt kycklingspett med bulgur och hummus, hummus är SÅ otroligt gott. Emma åt en sallad med lax, vilket också såg himla fint ut. Nu ska jag ta en promenad innan sovdags.
Kram Linn

Likes

Comments

New in


Hallå. Efter att ha sett många YouTubers använda Aco spotless serien så blev jag sugen på att testa den. Har inte problem med hyn men är väl alltid trevligt att få känna sig fräsch.


Fick hem detta från Apoteket idag. Det är då en cleanser, ett ansiktsvatten, en förebyggande gel och en återfuktande kräm. Ska bli så kul att testa dem när de flesta pratat gott om dem.
Kan köra en liten update när jag testat dem och fått en egen uppfattning.
Kram Linn

Likes

Comments

Daily, Food and sweets


Har inte varit aktiv här alls då mycket varit på gång i mitt liv. Men tänkte köra en liten update om mina senaste veckor då jag nu är på hemmaplan i Ö-vik.Har blivit mycket mat och fika med vänner och familj.Från en mysig lunch med Erika i Umeå / Bild på min favorit innan snön kom.Fixade naglarna på Salong Bling Bling, supernöjd!Middag på Mamma Mia med Rebecca och Erika. / Fika med Madde efter gymmet.

Försöker ta vara på dagarna, umgås med vänner och inte stressa nu under tiden jag är hemma. Även om det är ovant att ha flyttat hem för en period så är det otroligt skönt, att få ha en normal och lugn vardag är nog vad jag behöver just nu. Jag längtar dock tills jag åker igen, men ibland behöver man stanna upp och fundera på vad man egentligen vill och hur man ska gå vidare. Ska bli bättre på att skriva här. Ha en fin dag, kram Linn

Likes

Comments

Food and sweets, Daily

Spenderade min sista kväll hemma i Ö-vik med Madde och Emma, vi åt på min nya favoritrestaurang Public. Ett glas rödvin och en planka satt himla fint.
Nu ska jag packa och försöka få mig en god natts sömn innan det bär av till Prag imorgon.
Kram Linn

Likes

Comments