Daily

Godmorgon! Har sovmorgon vilket passar utmärkt på en fredag. Just nu äter jag frukost och pluggar lite innan jag ska bege mig mot gymmet innan skolan.
I onsdags åkte jag och Harriet till Ikea, och jag fick mina efterlängtade köttbullar(!!) Vi handlade lite småsaker och åkte hem, supermysigt var det. Kram Linn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Daily

Hallå! Skolan har hunnit köra igång igen och är nu inne på min andra termin här i Prag. Mellan alla lektioner och pluggtimmar försöker jag umgås med mina vänner så mycket som möjligt, har även skaffat mig gymkort vilket är så välbehövligt!
Igår hade vi städerskor här för att få det fint nu inför denna period och idag sken solen när jag vaknade. Ikväll ska jag och Harriet åka till Ikea dels för att jag ska få mina efterlängtade köttbullar, men även för att inhandla lite småsaker till lägenheten. Kram Linn

Likes

Comments

New in, Daily

Har hållt på att skruva möbler och fixa senaste 2 dagarna/nättena, men nu börjar det äntligen likna något. Saknas lite smådetaljer som matta, ljuslyktor, böcker osv, men det känns faktiskt som "hemma". Jag är så nöjd, glad och stolt, att jag fixade allt själv haha!! Med hjälp av mina finaste tjejer här i Prag, såklart!!

Slänger upp några bilder på hur mitt rum här i Prag ser ut just nu, sedan kommer bilder på lägenheten senare.

Tycker det blev mysigt, trots det lilla utrymmet jag hade att jobba med. Nu kan jag sova gott om nätterna, det är även gosigt att vakna av att solen skiner in genom glasdörrarna. Kram Linn

Likes

Comments

Daily

Jag fick möjligheten att lära känna nya, fantastiska människor som verkligen gjorde de fyra månaderna så mycket bättre. Jag hade otroligt kul med dem, i skolan, på klubbar, vad vi än gjorde. Jag är så glad att jag var omringad av målmedvetna, inspirerande människor.

En annan sak jag var väldigt bra på i Stockholm var att unna mig, belöna mig själv för det hårda arbete jag utförde och det resulterade ofta i vin på uteserveringar eller middagar med vänner.Väldigt uppskattat då det finns så många mysiga restauranger där.

Att jag dessutom hade min bästa vän i Stockholm var guld värt. Vi hann inte ses så mycket då vi bodde en bit ifrån varandra, jag hade skola och Julia jobbade. Men det var ändå en trygghet att ha henne närmre än de andra som var ca 55 mil bort. Under dessa månader hann vi ändå med fika, middagar, myskvällar och några rundor på stan.

​Och sist men inte minst så kom min familj på besök, mamma fick jag umgås med väldigt mycket och vi spenderade ganska många hotellnätter tillsammans. Resten av familjen kom även över helgen i slutet på min tid där, det blev en supermysig helg, vi åt himla gott varje dag, shoppade väldigt mycket och promenerade hela dagarna.

Jag saknar Stockholm men det är samtidigt så skönt att få vara hemma bland nära och kära hela sommaren. Att ha alla vänner som varit ute på äventyr samlade, hemma i vårt kära Övik. Det är oslagbart! Xoxo

Likes

Comments

Daily

En av mina bästa vänner, Julia. Vi har känt varandra så länge att det känns som föralltid. I vått och torrt, medgång och motgång har vi funnits där för varandra och det är jag otroligt glad för.
Nyss var vi 15 år gamla, körde moppe och drack cider i smyg, nu är vi 21 år, lever egna liv och gör allt lagligt. Alkohol, kör bil, bolaget, allt möjligt.

Jag är så glad att jag har en vän som du, det borde alla ha. Och snart får vi spendera sommaren tillsammans, det känns hur bra som helst.

Likes

Comments

Daily

Fick ett jättefint vitt linne från Topshop av Mikaela och Rebecca, jag som älskar linnen.

De känner mig så bra, fick även denna snygga "travelbag" i rosa/beige. Jättefin, verkligen!

Av Jennifer fick jag denna söta necessär från Hunkemöller fylld med lite smått och gott.

Så tacksam att ha vänner som överraskar mig med presenter för att jag kom in på skolan, blev så himla glad! Ser fram emot en hel sommar med dem!
Xoxo

Likes

Comments