Ja precis hörni, ny blogg - nattstad.se/Amandalinn. Kommer säkert blogga lite här ändå men ifall det inte är bloggat här på länge så kollar ni bara in på den. ha det bra bitches! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag+biljetter till Justin bieber! Detta kan ju fan inte bli en bättre dag! Älskar livet.

Likes

CommentsLikes

Comments

Plugg och Justin bieber.

Likes

Comments

Mamma erbjöd pizza igen, men jag kände mig onyttig och tog mina kock kunskaper till hjälp och gjorde pasta och broccoli gratäng! Mums!


Likes

Comments

Ja hejsan. Känner verkligen hur dålig jag blivit på att blogga, men finns inte intressant att blogga om längre.

Jag har iaf studiedag idag, vilket är riktigt skönt. Igår gymmade jag lite efter skolan och jobbade efter det. på kvällen sen kom Emelie, Erika och Amanda till mig, vi myste, kollade på film och hade det bäst helt enkelt.

Jag har blivit bra med mitt tränande men maten är jag inte lika duktig med, så jag och Amanda drog och tog oss en pizza nyss. riktigt gott var det.

Resten av min dag består utav att plugga samhäll och sen vet jag faktiskt inte. Bara ta det lugnt helt enkelt för att vila upp mig för helgen.Likes

Comments

Har precis börjat använda priorin för att få tillbaka mitt normala hår, som det sägs att man ska få, och med tanke på priset så hoppas jag att dessa tabletter verkligen hjälper. Vi ger det ett försök!

Likes

Comments

Hallå! Dåligt med bloggning igår märke jag! Kan vara för att måndagar är så jädra tråkiga!

Började iaf denna dagen med sista sovmorgonen detta halvåret för att någon idiot ändrade vårat schema, så bort med sovmorgonen! Fan.

Kände mig även extra duktig idag, åkte direkt efter skolan till Friskis och gymmade med Amanda en timme och efter det ett pass med mamma en timme! Så nu förtjänar jag att sitta och mysa i soffan resten av kvällen!


Likes

Comments

Bion var riktigt grym! Den hade verkligen bra budskap skulle man kunna säga om man ska vara lite seriös sådär! Jag och Amanda att det att vi hade nästan kunnat betala 200 spänn, så bra var den! Nu laddar vi upp för ny vecka, studiedag på torsdag känns helt ok med!

Ny vecka, nya möjligheter - nu vecka, nya misstag ..

Likes

CommentsLikes

Comments