View tracker

"The moon is my sun, the night is my day, blood is my life and you are my prey."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gud vad hösten är fin!! Insåg idag hur fin hösten egentligen är, så fina färger (och Instagram vänliga också,haha). Längtar till jul nu och speciellt tills man kan få börja julpynta och fixa, såååå mysigt

Likes

Comments

View tracker

Jag har besluts ångest över hur jag ska göra med mitt hår. Har under de senaste månaderna funderar fram och tillbaka på hur jag ska fixa mitt hår, då jag i nuläget tycker att jag har ganska gult hår. Men har kommit fram till att att jag vill göra något likt dessa två bilder.
Skulle vara roligt att höra vad ni tycker är snyggaste och vad som skulle passa på mig, så lämna en kommentar och skriv vad ni tycker, höger? Eller vänster?

Likes

Comments

Rosa bandet är något jag köper varje år. För mig som förlorat en närstående pågrund av just cancer, så är det väldigt viktigt att jag stöttar en sån stor och vikta fond så som cancerfonden är. För tänkt den dagen då man faktiskt kan säga att "dagen vi besegrade cancer". Tills den dagen kommer så lägger jag gärna ned mina pengar på att stödja cancerfonden så att dom hjälpa forskningen framåt så det en dag kommer kunna bota denna hemska och vidriga sjukdom. Uppmanar er alla att köpa ett Rosa Bandet.

För att Tillsammans kan vi besegra cancer.

Likes

Comments

MUMS!!! Guuuuud så gott det var med brunch. Var iväg vid 13 och år brunch hos min kompis som fyller år imorgon. Hon hade fixat jätte fint när vi kom hem till henne!
Efter brunchen åkte jag hem till ännu ett till födelsedags firande, nämligen min syster som fyllde år i veckan. Mormor och morfar var där och farmor och farfar, mysss. Nu inväntas en lugn kväll för att få ny energi för en ny skolvecka men bl.a. redovisning för ett projekt i företagsekonomin.

Likes

Comments

Lördag, och jag ska ha en riktigt myskväll ikväll. Ska äta gott och mysa ner mig framför några avsnitt utav Vänner. Ibland behöver man sånna kvällar, speciellt efter en stressig vecka i skolan.

Likes

Comments

Jag pluggar verkligen bättre när det är färgglatt, det kanske låter konstigt, jag vet inte, men jag pluggar bättre när jag får fylla i det jag skriver med t.ex. överstrykningspennor. Allt blir så himla mycket roligare ifall det finns lite färg i det.

Likes

Comments

Men hörni, Gud vilket fint väder det är ute idag!! Förra året vid den här tiden så var det inte såhär fint väder o h definitivt inte så här varmt ut. Gick ut på en promenad med pappa tidigare idag och tog in det fina vädret, och väldigt sköt att få lite luft också, speciellt när man inte mår sådär jätte bra, har nämligen väldigt ont i huvudet och i magen...
Iallafall hoppas att ni har haft en skön helg!:)

Likes

Comments

Sushi mys med tjejerna var det gårdagen hade att erbjuda, ett väldigt mysigt erbjudande om jag får säga det själv.

Likes

Comments