Header

Vardag

Hittills ikväll har jag hunnit gå med hundarna, mysa med hundarna, laga middag, kollat lite (mycket) på youtube, ringt och pratat med min syster och badat. Har fått in som en rutin att bada ungefär varannan dag, mycket eftersom att jag går runt och fryser konstant. Spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig, det som hjälper för mig är att ta ett varmt bad. Så det har jag gjort ikväll, medans kollade jag på SVTs livesändning av valet i USA som faktiskt äger rum inatt. Vet inte vad jag ska säga om det, kanske tar upp det i ett annat inlägg då jag inte orkar lägga ner så mycket tid på att få ihop bra formuleringar just nu.

Nu ska jag iallafall planera vad jag ska ha på mig imorgon, smörja in mig med bodylotion och fortsätta kolla på livesändningen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Såhär glad blev och är jag på grund av att jag fick sluta 2 timmar tidigare idag eftersom min lärare är sjuk! Så dagen gick mycket lättare än förväntat, dock var det väldigt segt att ha hälsapedagogik i 2 timmar men men. Det överlevde jag. Så nu när jag kom hem så pass tidigt ska jag gå ner till sjön med vovven, han som älskar snö!! Sedan ska jag laga någon middag, får se vad det blir. Vi har brysselkål som måste gå åt, men jag vet inte riktigt vad man kan laga med det? Det löser sig. Magvärken har släppt vilket är väldigt skönt, att jag slipper gå runt med en trippel så stor mage och inte kunna gå normalt. Något negativt är att jag inte har kunnat dra ner på nocco, försökte under helgen men nu när skolan har dragit igång så går det verkligen inte. Har inte hittat något jag kan ersätta det med, har ni något tips får ni jättegärna kommentera. Jag är inte alls förtjust i kaffe vilket skulle ha varit lite bättre.

Vi hörs senare, kram!

Likes

Comments

Vardag, Minnen

Min fina bästavän kom ifrån Luleå till mig över en helg.

Jag klippte samt färgade mitt hår.

Jag gick på den årliga höstmarknaden med en vän.
Jag startade min blogg och fick tillbaka mitt intresse för att fotografera.
Jag åt på fridays för första gången och gick på bio.

Likes

Comments

Vardag

Idag när jag kollade ut genom fönstret blev jag jättechockad, det har ju kommit så mycket snö under natten där jag bor! Blandade känslor och tankar kring det, det är ju jättefint med snö och mysigt men det är bara mysigt inifrån (enligt mig). När jag går till bussen uppskattar jag inte snön lika mycket. Idag mår jag i vilket fall som helst lite bättre, dock har jag fortfarande ont i magen, tror det beror på stress så kan inte riktigt göra någonting åt det. Jag känner min kropp så väl nu så jag kan skilja på mina olika typer av magont.

Jag går från klockan 08.50 till 16.15 vilket är galet segt, inga speciellt roliga lektioner heller. Speciellt inte att behöva ha historia i 2 timmar, blä. Dock är det skönt att ha tisdagen gjord sen, för då är det bara kortare dagar kvar på veckan och sedan helg. Hellre det än att gå länge en fredag eller torsdag för då skulle jag knappt längta till fredag.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Träning, Vardag

För mig är verkligen träning det bästa mot min ångest, därför är det så bra att jag bara har cirka 10 minuter till gymmet. Idag tränade jag och min mamma, vilket är jättekul. När jag tränar släpper alla mina dåliga tankar, stress och spänningar i kroppen och jag får koncentrera mig på något annat. Försöker att gymma 3-4 dagar i veckan, men när skolan och alla bussresor till och från skolan tar mycket tid är det svårt att hinna med vilket är så synd. Men jag får ta vara på tiden jag faktiskt har över och träna så mycket jag orkar och kan!!

Nu ska jag äta något litet kvällsmål och sedan läsa eller kolla på en serie med pappa. Vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Tyvärr fick det bli två tråkiga mobilbilder till det här inlägget eftersom jag verkligen inte har någon ork. Fast vi hade en kort dag med bara två lektioner har den här dagen varit så jobbig, dels för jag har haft världens mag- och huvudvärk men också för att skolan tar på mitt psyke så otroligt mycket. Känns inte bättre när jag vet att jag går till 16.15 imorgon. När jag kom hem tog jag två alvedon, satte mig i sängen framför youtube i en timme ungefär innan jag kände att huvudvärken börjat lätta. Tog ut hunden i 30 minuter, bara man tar på sig mycket kläder går det ganska bra!

Jag ska snart äta middag sedan ska jag på ett pass med mamma, vet inte riktigt vad det blir men det lutar åt jympa strong (tror jag det heter??) vilket ska bli roligt!

Likes

Comments

Vardag

Nu har årets höstlov tagit slut, och nu är det lite över en månad kvar tills nästa lov. Jag har mått dåligt, speciellt igår inför skolan tyvärr. Just nu har jag verkligen ingen motivation. Jag måste försöka tänka positivt, idag börjar jag inte fören klockan 10.30 och har endast två lektioner. Dock är det tanken på alla prov och inlämningar som kommer att komma som ger mig mest stress och ångest.

Har ätit frukost, det kan inte bara vara jag som inte är hungrig på morgonen när det är helg eller lov men så fort det är en skolmorgon är jag jättehungrig? Så konstigt, men tycker det är bra att jag nästan alltid äter frukost. Nu ska jag sminka mig och ta på mig idrottskläder för det är min första lektion samt packa ner mina vanliga kläder i min väska. 

Hoppas ni har en så bra måndag som möjligt.

Likes

Comments

Vardag

Jag tog bussen vid 14 tiden och träffade min kompis. Vi trotsade kylan, tog på oss dubbla byxor och säkert tre lager tröjor samt mössa och vantar och gick 6 km. Efter ungefär 20 minuter fick jag upp värmen och då var det riktigt skönt att gå! Vi pratade om allt möjligt, då vi inte träffas så ofta som vi gjorde förr är det så härligt att bara prata om allt.

Hann även träffa min äldre bror som nu bor i Linköping, som jag alltså inte träffar ofta vilket är jättesynd. Men det var väldigt kul att träffa honom. Kärleksmumsen var uppskattad, kan inte säga något själv då jag håller mig undan bakverk och godis. Men det var kul att höra att de tyckte den smaka bra! Gav min mamma en present också, en bok som hon har önskat sig. Hon blev jätteglad!

Likes

Comments

Vardag
+Jag ska se Silvana Imam 3 december

-Höstlovet är slut

+Jag börjar bli mer och mer bekväm utan smink

-Mina händer är sjukt torra utav kylan

+Jag har klarat ungefär 1 månad utan godis, bakverk m.m.

-Jag vill verkligen utomlands nu men det kommer antagligen inte ske

+Julmusik (!!!!!)

-Känner mig oftast jätteensam och otillräcklig

+Jag ska förhoppningsvis börja övningsköra nästa helg

Likes

Comments