​Alltså hur fint är inte kombinationen vitt, beiget, guld och marmor? Jag bara älskar det och det är efter dem färgerna jag inreder mitt rum med! Det blir så ljust och fräscht, men ändå den här mysiga känslan!! 
Jag skulle verkligen vilja ha ett marmor soffbord, men alla är så himla dyra, men nu hittade jag ett sjukt snyggt på rea, får fundera på den. Annars är ljus det bästa jag vet att shoppa, speciellt nu i oktober när det börjar bli så mörk och kallt! Voluspa är helt klart mitt favorit märke när det kommer till ljus, visst dem är dyra, men så värt för dem håller i en evighet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ETT // TVÅ // TRE // FYRA // FEM // SEX // SJU // ÅTTA // NIO

Let´s be real, vinrött och samet är ju höstens stora trend!! Själv har jag inte riktigt hakat på och köpt in till höstgarderoben, men det kan absolut hände inom snar framtid. Jag är lite sugen på den röda sammetsklänningen, tror den hade passat perfekt till julafton. Och apropå julafton, what, butikerna har redan börjat fyllas med julpynt? Vad händer, hur kan tiden gå så fort? Om en veckor har vi höstlov här nere och då är vi redan inne i November. Så sjukt, men så kul, längtar verkligen till när julen börjar på riktigt!
Men tillbaka till kläderna, jag har samlat ihop några av många röda plagg från lite olika sidor. Allt från lite mer budget till lite dyrare. Och såklart är pälsen inte äkta, go fake fur.

Likes

Comments

Mitt favorit mellis är helt klart en färsk bagel med en perfekt mogen avokado och en tomat! SÅ gott! Även perfekt att min bästa vän delar den åsikten med mig!
Trots att mackorna hjälper mig att få energi till att plugga börjar jag känna mig lite trött och behöver lov... Det är nog även för att jag precis bytt skola, så många nya intryck, och ligger ju även 2 månader efter i alla kurser, i och med att jag bytte linje (går på gymnasiet ). Men det är bara en och en halv vecka kvar och tror att det kommer gå väldigt fort!

Likes

Comments

ETT // TVÅ // TRE // FYRA // FEM // SEX // SJU // ÅTTA // NIO // TIO

Hösten är verkligen här nu!! Och det betyder varmare jackor, mysiga tjocktröjor och skooor...Vi alla älskar väll skor, right? Jag själv är ute efter ett par nya höstboots. Jag har ju ett par låga Johnny Bulls sen innan (äkta skinn jag vet, men köpte dem för ca 3 år sedan ). Har även ett par stiligare lägre svarta högklackar. Men jag är lite sugen på ett par grå skor, det bryter av lite än ett par vanliga svarta! Så här åvan har jag samlat några riktigt snygga skor inför kommande månader. Och det bästa av allt, alla kommer från Zalando, som har fri frakt och fri retur just nu, och glöm inte bort att vi studenter har 10% studentrabatt! SÅ nice!

Likes

Comments