Header

Gelato är ett av mina favoritställen inne i stan. De har så himla goda juicer och smoothies, och perfekt lunch-mat. Jag åt en focaccia med fetaost, paprika och tomater. Måste dit och äta/fika snart igen!!!

Likes

Comments

Igår tog jag och en vän tåget till Ronneby för att ha en mysig förmiddag. Vi gick raka vägen till Café Mandeltårtan då ingen av oss har varit där tidigare men hört väldigt bra om stället. Och JA, det var så gott och så mysigt som alla säger! Jag åt en väldigt god chokladmousse-tårta och drack en cappuccino. När vi kände oss klara gick vi en sväng runt Ronnebys centrum och bara strosade runt innan vi tog tåget tillbaka runt 2-3 tiden. En väldigt bra och lugn dag!

Likes

Comments

Fick för några dagar sen hem dessa godbitar från Zara. Älskar både skorna och jackan. Kan verkligen rekommendera att beställa från deras hemsida, fraktfritt och snabb leverans!

Likes

Comments

Måste bara visa er min nya favorit berlock till mitt armband från Tomas Sabo. Fick det av min fina vän som lite sen födelsedagspresent idag när vi var och åt sushi på Sumo. Tack underbara du!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Urban decay "all nighter makeup setting spray" HÄR // Too faced "Born this way" foundation HÄR // Smashbox "Studio skin 24 hour" concealer HÄR // Urban Decay "De-slick" puder HÄR

Anastasia Beverly Hills "Dipbrow pomade" HÄR // Benefit "they´re Real" HÄR

the Balm "nude tude" HÄR // the Balm "nude dude" HÄR // the Balm "put a lid on it ..." primer HÄR

Dessa härligheter är absolut mina favoriter! Speciellt produkterna för min bas. Vet inte vad jag skulle gjort utan mitt Urband Decay "all nighter setting spray" och "de-slick" pudret. Är även ett stort fan av Too Faced "born this way" founddation.

Likes

Comments

2 personer

Ingredienser:

200 g färsk fettuccini (smak av spenat!!!!)

2 Laxfiléer

1/4 purjolök

1 citron

1 1/2 dl matlagningsgrädde

20 g babyspenat

Parmesan

Olivolja

Salt&peppar

Tillagning:

1. Sätt ungnen på 175 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnsform. Strö salt och peppar och ringla lite olivolja över. Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.

2. Koka upp en kastrull med vatten och lite salt. När vattnet har börjat koka ska pastan i, som därefter kokas i 2-3 minuter.

3. Fräs purjolök lätt utan att den får färg i lite olja. Tillsätt matlagningsgrädde. Riv ner lite skrubbat och sköljt citronskal och saften från citronen. Låt den krämiga såsen tjockna till.

4. Lägg ner pastan i stekpannan med den krämiga såsen och rör om.

5. Upp med pastan på en tallrik. Tärna laxen i bitar och lägg över. Toppa med babyspenat och parmesan.

Laxpasta är helt klart min nya favoriträtt. Blir så fräscha smaker med citronen och spenat-smaken från pastan. Toppade även med lite kräftstjärtan vilket blev helt perfekt! Och det som är så bra är att det går så snabbt att laga! Kan VERKLIGEN rekommendera den här rätten.

Likes

Comments

Instagram@bernhardssonlinn