Header

Har sett denna lista tidigare på ett flertal bloggar och nu när vi är mitt i hösten så tänkte jag att den var passande att svara på..


Beskriv din höst i tre ord.
Mysig, jobbig och rolig.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa med hösten är att jag verkligen känner att jag kan ta det lugnt och bara ligga inne framför en serie eller med en bok. Jag tycker att det är så fantastiskt fint ute med alla färger också, trots att vädret är så tråkigt nu. Det sämsta med just denna höst är garanterat att min pojkvän Mattis är borta under hela oktober månad, i fem veckor, vi missar hela denna höst tillsammans. Men jag har iallafall någonting att längta efter vilket gör att tiden går fort.Hur höstmyser du?

Läser och tänder massa ljus!!

Hur ser din höstoutfit ut?
Jag älskar både kappor, bomberjackor, sneakers och boots. Så den varierar ganska mycket

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Jag har nyss checkat av mitt främsta TO-DO, köpte ett träningskort i veckan! Har sagt att jag ska göra det så länge men jag har bara skjutit upp det. Så det var skönt att jag äntligen tog tag i det. Nästa TO-DO är ett lite tråkigare, måste rensa ur min garderob.

Bästa musiken för regniga dagar?
Håkan Hellström

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Har sett så himla många bra serier men har haft svårt att se klart på någon. Suits och Elementary är riktigt bra, men just nu ser jag fram emot säsongspremiären av The walking dead!!

Vad är den höstigaste maträtten
Kanske någon gryta eller typ varma mackor? Äter det ofta under mysiga höstkvällar.

Var hänger du helst under helgen?
Under hösten är jag helst hos någon bra vän eller hemma i soffan faktiskt, inte så mycket av en partytjej just nu.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej och det är så tråkigt, jag och Mattis pratar dock om att göra någon sorts längre resa nästa år men vi har inte riktigt bestämt var än. Ska dock på en kortare resa inom Sverige i vinter om det räknas, det blir Sälen över nyår med ett härligt gäng.

Hur förbereder du dig för vintern?
Köper massa vinterkläder och längtar efter julafton och snö.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två suddiga bilder på nya favoriter i garderoben. Inköpta på Zara och Gina tricot förra helgen. En glittrig tröja vilket inte syns och en sammets t-shirt <3 Älskar sammet så mycket just nu och drömmer om en blå sammetssoffa i mitt framtida hem.

Nu är det helg igen och denna helg blir en aningen lugnare än förra helgen. Träffade lite vänner igår och idag var jag på ett mysigt yogapass på morgonen! Mår inte superbra så ikväll tänker jag bara vara hemma och försöka bli pigg. Har varit småsjuk i flera veckor och det verkar aldrig vilja ge sig. Imorgon så ska jag på middag, men det är i princip det enda jag har planerat att göra. 

Likes

Comments

Hade en mysig helg bestående av väldigt god mat, shopping och bra sällskap av fina vänner. Vi åkte i fredags ner till Stockholm för att hälsa på Andrea som numera bor själv i en fin etta utanför stan. Började lördagen med en shoppingrunda för att sedan äta lunch på Vigårda, har ätit där förut och det är ett väldigt bra lunchställe med goda vegetariska hamburgare.

Vi var på kvällen ut och åt mat och drack vin på Bistroteket på söder och sedan avslutade helgen med en söndagsfrukost på ett mysigt fik i Midsommarkransen. Har verkligen ätit så god mat hela helgen.

Hoppas på en repris på denna helg snart!!


Likes

Comments