SLEEP Zzz

Hello! Bara jag som vill sova hela dagarna istället för att gå i skolan?

Hej på er, hoppas alla ni mår bra! Själv har jag åkt på en riktig jobbig förkylning innan vi ska resa såklart. Jag blir alltid " sjuk " på något sätt innan vi ska iväg. Jag har suttit och nästan hållt andan på lektionerna för att jag inte ska hosta så kopiöst. Men efter skolan idag så gick jag hem och pluggade och sedan tränade lite lugnt. Men snart kommer mamma hem och då ska vi käka lite lax, MUMS! Jag älskar verkligen fisk för man kan kombinera den med massa andra tillbehör och så är det nyttigt och bra mat att äta. Jag har även köpt en ny jacka som ni kommer få en närmare titt på snart så fort jag har den hemma hos mig:) Så nu sitter jag här ner kurad i min soffa med mitt täcke och en stor kopp te och förbereder min överraskning till helgen. Jag kommer släppa det imorgon för jag är klar så med allt så jag hoppas ni kommer tycka det är super rolig sak. Hoppas alla har en fortsatt bra torsdag så längtar vi tills fredagen imorrn.

XO LB

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments        RHODOS         GET TAN

​​Jag saknar Grekland så mycket, nu längtar jag mer och mer till Usa varje dag men det är bara 8 dagar kvar tills jag kommer till värmen. + I helgen ska jag berätta en liten rolig sak för er som jag hoppas ni kommer tycka är kul. 

XO LB

Likes

Comments

​Good morning

Hur mår ni? Jag är så trött idag. Jag ska snart på gudstjänst eftersom jag under hösten och halva våren går på konfirmation så upp tidigt blev det idag. Helgen har varit väldigt lugn vilket som var skönt. Idag så är det läsa ut en bok och träna som står på schemat! Jag älskar faktist söndagar vilket som kanske är lite ovanligt bland oss ungdomar eftersom många har söndagsångest men jag tycker söndagar är dagen då man bara är hemma och tar det lugnt. Jag brukar ha söndagar som " plugg " dag eller en dag som jag måste få saker att bli gjorda. Just nu har vi inte så mycket plugg vilket som är skönt eftersom det har vart så hetsikt de senaste veckorna med prov och massa läxor. Men hårt arbete lönar sig till goda betyg! Jag har sådan ångest över gymnasiet eftersom nästa år börjar jag nian och jag har ingen aning vilken linje jag vill gå ännu. Men jag har ca ett år att fundera över det men det är skönt att ha sådant redan planerat. Mina framtids planer börja bli lite andra planer. Jag har alltid velat bli designer för jag har alltid älskat mode och kläder men jag har börjat vecka intresse för att kanske vilja jobba inom kriminalvården? Haha jag älskar att kolla på dokumentärer som handlar om mord som behövs lösas. Ni som kanske är som mig och gillar också sådana dokumentärer har jag två jätte bra som jag kollade på idag som finns på netflix som heter " Amana Knox " och " Audrie & Daisy " båda är super bra och intressanta. Hoppas ni alla har haft en skön helg så hörs vi! 

​XO LB

Likes

Comments

ALLA bilder är tagna från we heart it.

Ni får gärna följa mig där! ni kan följa mig HÄR

XO L

Likes

Comments

​Dagens Outfit

​Älskar att ha svart på mig verkligen. Jag vet att det är inte så färgglad outfit men jag tyckte den var super snygg:)

​Kappa - H&M 

Halsduk - Ginatricot

T-shirt - Zara

Tjol - Zara

Skor - Adidas Stan Smith

Likes

Comments

Hej alla godingar!
Jag vill tipsa er om en super bra blogg. Det är så min bästavän Fideli @FideliBergvall har precis börjat blogga och hennes blogg är så mysig! På hennes blogg kommer ni kunna läsa om mode och hennes vardag. Hon är lika gammal som mig alltså fjorton år! Hon har en härlig personlighet och är lika knasig som mig haha. Jag länkar hennes blogg HÄR .
XO LB

Likes

Comments

Hej på er! Jag heter Linn och är fjorton år. Jag bor i staden Borås och har bott här ca 9 år nu. Jag har haft denna bloggen offentlig innan och kände att den har varit lite rörig under ett tag nu. Så jag tänkte att jag skulle starta på nytt. Jag älskar mode och att skriva. På bloggen kommer jag skriva om mitt liv, hur vardagen ser ut och även kommer det komma lite outfit inlägg och mer mode som sagt. Jag hoppas att ni kommer tycka om bloggen!

XO LB

Likes

Comments

Instagram @linnberges