View tracker

WEEK(END)

Hej godingar!

Hoppas allt är bra med er. Måndag ännu en gång. Vill ju ha helg varje dag haha. Men på något sätt tycker jag att det är roligt att gå i skolan, iallafall på vårterminen. Idag har det varit en relativt lugn måndag. Jag har bland annat tränat och även pluggat. Sedan åt jag omelett som jag inte ätit på cirka 5 månader. Jag älskade omelett innan och åt det hela tiden men efter ett tag tröttnade jag tyvärr. Men ska försöka äta det mer nu. Skulle ni gilla att få se vad jag åt under en dag? Alltså "what i eat in a day". Sedan så har jag börjat kolla på en sååå bra serie igår. Den heter " how to get away with murder", den handlar om en grupp som praktiserar hos en advokat som är duktig inom hennes yrke. Under serien får man följa olika brott och rättegångar. Älskar verkligen serier som handlar om mord och brott som har ett slags pussel genom säsongerna. Har snart redan sett klart säsong 1. När jag väl börjat kolla är jag fast...

Hoppas alla hade en bra måndag

X LB

Likes

Comments

Ni kan hitta skorna - HÄR

Hur snygga är inte mina nya sneakers? Jag var väldigt tveksam i början när jag hade köpt dem men jag är verkligen kär i dem nu! Perfekta matchningen med ett par slitna jeans och en cool skjorta.

x LB

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Så skönt med lördag tycker jag, och om jag ska vara ärlig så har jag slappat hela dagen. Jag har haft så ont i min hals de senaste dagarna så jag har ej kunnat träna som vanligt igår och idag. Det jag gjort är att kolla film och ska snart äta med familjen. Så det blir en lugn kväll hoppas jag. På bilden får ni några citat som jag tycker är ganska realistiska och inspirerande. Hoppas ni har en bra lördag.

x LB

Likes

Comments

1. Vara en vegan ca 1 månad
2. Få igång min youtube kanal
3. Besöka en moske i Dubai
4. Pröva på spinning
5. Träna yoga minst en gång i veckan
6. Köpa mig min drömväska
7. Lägga upp mer outfit bilder 
8. Ha ett Harry Potter maraton
9. Resa p+å egen hand
10. Resa med en vän/vänner
11. Läsa mer böcker
12. Spara minst 5000 kronor under första halvåret
13. Spela in minst 10 vloggar 
14. Uppdatera minst 2 gånger om dagen på bloggen
15. bli mer aktiv på instagram ( inte bara selfies ) 
16. Bo hos en värd familj
17. Promenera längs med Dubais marina
18. Resa och upptäck saker
19. Börja jobba fysiskt
20. Springa ett eller flera maraton

Likes

Comments

MIAMI BEACH , USA
JUSTIN BIEBER , STOCKHOLM
GAMLA STAN , RHODOS
NÅGRA AV DET FINA PLATSER JAG BESÖKT UNDER ÅRET , OLIKA MILJÖER, KULTURER, OCH ÄVEN UPPLEVELSER.

Då är 2016 slut. Detta året har varit ett lärorikt år och ett år jag har upptäckt mycket. b.l.a nya platser och nya länder. Jag är mer än tacksam för allt och alla. Alla fina vänner som gör min vardag och även min familj & släkt. Tack för ni alla finns. Nu är jag inne på mitt femtonde kapitel i min bok med 365 sidor som ska skrivas ner. Nytt år, nya möjligheter. Detta året ska bli grymt, inte bara med nya saker att upptäcka men även nya delar av mig själv. Hoppas ert 2016 var bra men att 2017 blir bättre.

XO LB

Likes

Comments

MY TWO FAVORITES ...

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. I julklapp fick jag två produkter från emma s. Emma s är verkligen mitt favorit märke nä det kommer till hudvård. Jag har massa produkter därifrån och har haft dessa två många gånger innan. Emma s facial wash är verkligen den produkt som gör så att jag känner att mitt ansikte är rent, när man applicerar produkten i ansiktet så är den mjuk och man känner dieket att den är lätt att arbeta in i ansiktet. Sedan fick jag även dag krämen, och jag själv tycker om krämer som är ganska lätta att ha på ansiktet. Denna tycker jag ger en relativ fuktighet och även gör så att min hud är mjuk och len. Om ni skulle vilja beställa hem dessa eller köpa dem dieket i butik brukar de finnas på kicks och även åhlens!

XO LB

Likes

Comments

Hoppas att ni alla har det super bra idag!
XO LB

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!

Hej på er! HoppaS ALLT är bra med er. Idag fick jag äntligen jullov vilket som jag längtat efter länge. Dagen spenderades med Agnes på stan med en god lunch och shopping. Vi hörs mer imorgon babes + Imorgon ska jag börja filma videos till min kanal som drar igång nu under jul.

XO LB

Likes

Comments

Hej på er godingar! Nu är det måndag igen.. vad ska man säga ? På onsdag får jag äntligen lov, som jag längtat under denna höst! Är så trött på skola, lärare, och även vissa andra. Just nu känner jag mig rätt nere. Under dagen har jag varit helt slut och bara bröt ihop innan. Men det slutade med att jag somna i två timmar och fick lite mer energi till att vara med familjen och slå in julklappar till alla. Min pappa kom även hem idag så det var jätte mysigt, jag har verkligen saknat honom eftersom han reser så mycket så jag har knappt träffat han på flera månader känns det som. Men det ska bli skönt att han är hemma nu hela lovet! Bloggen kommer bli mer uppdaterad och min youtube kanal ska dra igång igen nu eftersom jag kan lägga allt mitt fokus på den under lovet och även bloggen såklart.

XO LB

Likes

Comments