I dag bestämde vi oss för att baka cheesecake!!! En av mina favorit efterrätter och det är så lätt att göra. Det ända "dåliga" med de är väl att det tar några timmar för den att bli kvar i frysen men det är sånt man får ta!  

Hejsvejs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej hej! Jag ville bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft mycket att göra med att börja på nytt jobb och så vidare. Som tur är så trivs jag jättebra här på jobbet och jag tänkte dela med mig av några snabba bilder jag hann ta under dagen! Förresten för er som inte vet så jobbar jag alltså på ett spa💆🏼

  • 14 readers

Likes

Comments

Ett av de mysigaste ställen jag varit på är crêperiet. Så fint dekorerat och mat och desserter som är så otroligt goda. Väldigt prisvärt ställe då du får så mycket för pengarna. Är du någon gång i Visby rekommenderar jag att du går hit för en god lunch. Mums!

Likes

Comments

Som jag nämnde förut så skulle vi grilla ikväll. Älskar verkligen att grilla och sitta utomhus på sommaren, så mysigt🍴

Likes

Comments

Idag var det jättefint väder så jag och Tova bestämde oss för att gå till stranden.

Det var jättemysigt idag och jag hoppas att de blir lika fint framöver så att det blir fler stranddagar. Nu blir det hem för grillning! 😋

Likes

Comments

Såååååå fina playsuits dem har på Nelly. Vill verkligen köpa allt men här har ni några av mina favoriter.

Alla playsuits hittar ni här http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/

  • 22 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Började dagen med frukost och nu sitter jag i sängen och kollar på pretty Little liars med en kopp oreo kaffe. Har inga speciella planer under dagen förutom att gå till city spa för en genomgång innan måndag då jag börjar sommarjobba. Inför kvällen får jag se om jag hittar på något med kompisar eftersom det ser ut att bli fint väder idag eller bara tar det lugnt hemma. 

  • 22 readers

Likes

Comments