Jeg vil ta dere med tilbake til den fine påsken jeg og min familie hadde i år. Vi feiret den sammen med mine foreldre, storebroren min og hans familie og storesøsteren min og hennes familie. Vi var totalt 8 voksne og 5 barn, og vi leide Prestegården på Lepsøya.

Dette ble en påske som jeg aldri vil glemme, og sitter igjen med mange gode minner. Vi spiste måltidene felles, både frokost og middager. Det ble lek med barna, tur i Eventyrskogen, tur ned til Kjerstadsanden, kano-roing på Demma, kortspill på kvelden og påskeeggjakt på selveste påskeaften.

Guttene hadde det så kjekt, vi kunne se på sauer som var ute nedenfor gården til min onkel Rune. Vi besøkte også min mormor og tante som var på hytta på langfredagen.

Hele den påskehelgen var så bra. Å tilbringe så mye tid med familien, kan kanskje være litt travelt, siden noen har andre rutiner enn andre, men vi fant en ordning på det, og det ble en real kosehelg. Mange minner sitter igjen.

Her er noen bilder jeg vil dere med dere:

Langfredag

Påskeegg-jakt, morgenen på påskeaften. Først lese brevet fra påskeharen.

Første frokosten den påskehelgen, deretter påskeegg-jakt som noen på Lepsøya hadde arrangert. Lammelår ble det til middag - nam!

Etter en god middag, så tok vi oss en tur i Eventyrskogen, deretter litt kano-roing på Demma

Når man våkner til en slik soloppgang med en slik utsikt utenfor vinduet 😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Snart 7 år har gått, 7 år som bare har flydd forbi. Om bare noen dager er det over. Denne plassen blir til en plass vi bare besøker, men vi skal ikke lenger ned betongtrappen, eller ta ''snarveien'' under altanen til de oppe, på en regnværsdag, for å deretter sette nøkkelen i nøkkelhullet og deretter låse oss inn og gå inn.

Et kapittel er snart over, og vi starter på et nytt. Emil skal begynne på ny skole, Andrè ny barnehage, jeg i ny jobb, og Kristoffer er i søkefasen, og vi håper han får noe jobb snart han også.

Førstkommende søndag, så flytter vi over fjellet og som sunnmøringer sier - på ''feil'' side av fjorden. Vi flytter til Molde.
Jeg fikk jobben som jeg var på intervju for i mars, og jeg vil ærlig si jeg er ganske spent!

Med flytting så følger det med litt arbeid, både pakking, kanskje noe oppussing og nedvask. Sistnevnte er til å kaste opp av - men må man, så må man! Er bare stue/kjøkken, vårt soverom, bad og boden igjen, og alle vinduer så klart. Men med god musikk og med noe mat underveis, så blir det bra dette!

Så vår sommerferie, den går til flyttingen, men vi hadde oss heldigvis en tur til Hunderfossen før flyttekaoset begynte, og vi har også tatt oss noen hviledager inn i mellom for å finne på noe med guttene.

Men nå er det god natt fra denne mammaen, slik vi er klar for en ny dag med vasking og pakking! *wiiihuu* 😂

Flinke hjelperne til mamma 💙

Likes

Comments

Som 16 år, så møtte jeg min store kjærlighet, og nå etter 9 år, er vi fortsatt sammen ❤ Forholdet har ikke vært en dans på røde roser, men når det har vært tunge tider, så har vi støttet hverandre, kjempet for kjærligheten og gjort det beste ut av ting ❤ Kristoffer er min bestevennkjæresteforlovedesamboer (noe som vi bruker å kalle hverandre), og livet hadde ikke vært det samme uten. Selv om snorkingen og småpratingen på natten er noe plagsom, så er det deler av Kristoffer jeg elsker. Det er ham ❤

I gjennom ni år, så har vi flyttet sammen, og skal nå snart begynne et nytt kapittel i Molde. Vi har fått to barn sammen, og vi gleder oss videre til fremtiden sammen ❤

Vi er allerede begynt på det 10. året, og jeg gleder meg videre til fortsettelsen ❤

Tusen takk for de ni årene jeg har fått hatt sammen med deg Kristoffer ❤ Elsker deg til evigheten og forbi ❤07.07 vil for alltid være vår dato ❤

Likes

Comments

03. juni 2017

Dagens andre tur den 03. juni, den gikk rundt omkring i Spjelkavik. Når vi gikk denne turen, så kom vi også etter hvert til lekeplassen, og guttene var helt i 100. De elsker rett og slett denne lekeplassen, og vi stoppet selvfølgelig der, slik de fikk leke seg litt. Når guttene lekte seg, så lærte jeg Kristoffer en ny måte å spille tre på rad, der vi kun har lov til å bruke tre brikker, og de skal man flytte rundt på til man får tre på rad, og det er kun lov å flytte til en rute om gangen og ikke lov til å hoppe over en rute - så der ble vi sittende, LENGE. Konkurranseinstinkt? Hva er det? 😂

Etter en god runde med tre på rad, og guttene hadde fått lekt en stund, så gikk vi videre. Her viste jeg guttene hvor jeg har brukt å vært på tur med barna på jobb, og hvor vi brukte å spise hvis det var for dårlig vær å spise ute i. Vi fikk sett gamle kraftstasjonen i Spjelkavik og vi bli bedre kjent med området. Når vi hadde kommet oss tilbake til bilen, så var det å handle før vi vendte nesene våres hjemover for å spise taco til middag - det passet bra etter å ha gått to turer på en dag!

Likes

Comments

03. juni 2017

Sol, varme, sjø og sand - da får man virkelig en god sommerfølelse! Vi fikk føle litt på dette i går når vi gikk oss en StikkUT-tur på Vegsund. Der gikk vi tuslestien på Stafsethneset, og denne turen passet så fint. Der er en så fin badestrand, og der fikk barna lete etter krabber, og der fant vi både bittesmå, noen bittelitt større og en som var overraskende stor for å finnes så nær vannkanten.

Etter litt leting etter krabber og lek i fjøren, så gikk vi videre, og der fant vi et tre som hadde en lang slenge som man kunne sitte på. Denne MÅTTE vi selvfølgelig prøve, både jeg og guttene. Man får det ikke mer moro enn det man lager til selv - er det ikke det man sier? Da vi hadde prøvd slengen noen ganger, så bar det videre til bilen for å reise på en ny StikkUT!-tur.

Til dere som bor på Sunnmøre, eller skal en tur til Sunnmøre, så vil jeg anbefale dere denne plassen. Fin badeplass, fin tursti, en skog med en gapahuk inn i, bålplass - alt for en fin dag dag ute, uansett vær.

Likes

Comments

7. mai 2017

Sekken var pakket klar til tur, med både niste og drikkeflasker til både meg og guttene. Vi gledde oss til å spise kveldsmat når vi kom frem. Solen tittet ned på oss mellom skyene, men det var for det meste overskyet, men helt greit vær for å gå på tur ute i. To firbeinte venner fikk være med oss på turen, og guttene synes det var så kjekt å få holde i båndet til hver sin hund. Vi lånte nemlig med oss hundene til svigermor, yorkshireterrierene Amandus og Lizzi.

Det er så fint å ha turområdet rundt omkring oss, og dette er en av de mange plassene jeg liker å gå tur på.
Ikke akkurat så voldsomt med terreng, men man merker at kroppen har fått en god tur og har fått jobbet litt når det kun nesten er bakker som går oppover.

Da vi endelig hadde kommet oss frem, så var det plutselig litt kaldere enn jeg hadde forventet, for det blåste en del, så kveldsmaten spiste guttene på vei nedover igjen fra fjellet, for det ble altfor kaldt for dem å sitte der. Men vi kom oss endelig frem etter 2-3 forsøk tidligere i fjor.

Tross noe vind, så hadde vi en fin tur - og vi satser neste gang på bedre vær!

Likes

Comments

Nå den 1. mai, så startet årets Stikk UT!-sesong. For de som ikke vet hva Stikk UT! er, så er det forskjellige turmål rundt omkring i Møre og Romsdal som er blitt kodet. Disse kodene registreres på en nettside for Stikk UT-turer. Dette er en slags ''konkurranse'', men også et flott tiltak for å få folk mer ut, både i skog og mark.

Og for meg som er en person som liker å være ute, så tok jeg med meg guttene på en tur rundt Lillevannet allerede samme dagen når sesongen startet, men før vi gikk runden rundt, så tok vi oss en tur på lekeplassen. Der var det en rutsjebane som var en favoritt hos guttene. Kjekt å se hvor glade barna blir av å være ute, ikke minst få gjøre noe annet enn å leke med de andre barna i gaten og i hagen.

Når barna var ferdig å leke, så begynte vi turen rundt Lillevannet. Vi fikk med oss noen brødsmuler fra butikken som Kristoffer jobber på som uansett skulle kastes, så da fikk heller fuglene smulene. Vi stoppet for å mate fuglene litt, og barna elsket det. Vi fant ut etter hvert at alle fuglene vi egentlig ville mate var på den andre siden av vannet, så da tok vi bena fatt og begynte å gå. Når vi nesten hadde kommet halvveis, da fant vi postkassen med koden oppi og en bok som vi kunne skrive oss inn i.

Etter vi hadde gått runden rundt, så gikk vi til McDonalds for å kjøpe oss noe kaldt å drikke eller å spise. Guttene fikk hver sin McFlurry og jeg en milkshake. Når vi skulle hjem, så hadde jeg i mitt hode trodd at bussene gikk 1. mai, men på tavlen på bussterminalen sto der at busser ikke gikk før dagen etter. FOR EN VIMS JEG ER! At jeg ikke kunne funnet ut det da!

Heldigvis for oss, så kunne min lille-lillebror hente oss, og kunne kjøre oss hjem! (ulempen ved å ikke ha sertifikat selv... 😂)

Når vi hadde kommet oss hjem, så ville guttene fortsatt være ute, så da tok vi frem Boccia og spilte det noen runder. Intens konkurranse! Så ble det avsluttet med fotball før vi gikk for å spise kveldsmat og gjorde oss klar for natten.

Likes

Comments

Hei alle sammen - og gratulerer med vel overstått 17. mai!

Jeg startet allerede dagen 07.00, og kunne begynne å ordne meg på håret slik det var ferdig. Begynte å krølle det, men så endte jeg opp med fletter.. så hele arbeidet med å krølle håret var bare bortkastet.. snakker vi ubesluttsom? 👍

Guttene våknet opp ikke så lenge etter meg, og de satte seg ned med litt iPad (ja, jeg vet... ikke bra..) før det ble frokost. Her spiste vi en god frokost før vi tok på oss finstasen. Det var to gutter som var veldig spente for dagen, og vi foreldrene hadde litt blandede følelser siden vi var i 17. mai komiteen i år. Så noen av oss skulle stå ved 17. mai lekene og noen av oss skulle rydde etter selveste feiringen. Så vi kom til en enighet til slutt at Kristoffer tok lekene, og jeg ryddingen.

Men vi gledet oss til å feire dagen med barna, og vi var veldig glade for at Kristoffer skulle få feire hele dagen sammen med oss, og ikke jobbe denne gangen.

Vi gikk opp til skolen til da man skulle stille seg opp i toget, så gikk toget klokken 13. Kristoffer ble plutselig sendt frem i flaggborgen, og Emil endte opp med å gå alene sammen med klassen sin og noen andre foreldre, så endte jeg og Andrè bakerst med barnehagen. Men heldigvis hadde han eldste gutten det kjekt i toget, selv om mamma eller pappa ikke gikk der med ham. Begynner å bli så stor og så selvstendig!! 😢❤

Etter toget var ferdig, så var det tid for noe underholdning, og årets førsteklassinger skulle synge - endelig var tiden som Emil hadde ventet så lenge på kommet! De sang tre sanger som het Kjedereaksjon, Kari Palari og Jubileumssangen. De var så flinke!!

Da de var ferdige å synge kjøpte vi oss noe å drikke, og noen kaker å spise. Så var det tid for noen leker, og tid for Kristoffer å ''jobbe'' litt stakkaren som allerede var sliten etter å ha gått i flaggborgen. Men han taklet det fint, og ga ros til barna om det var de minste barna eller de litt større barna som kom å kastet på blikkbokser. Flinke forloveden min ❤

Jeg og guttene gikk rundt omkring for å utføre ulike aktiviteter, slik guttene fikk seg noen klipp, for når de hadde fem klipp, da fikk de en premie. Det synes de var veldig kjekt.

Ellers var resten av 17. mai - feiringen vår ganske rolig, vi slappet av og var veldig slitne etter en 17. mai med strålende vær og full aktivitet.

Håper dere har hatt en fin 17. mai, og legg gjerne igjen en kommentar og fortell litt om hvordan dagen din/deres har vært 😊

Likes

Comments

To gutter som koset seg borte med sin onkel, tante of søskenbarn i Langevågen 😊❤️


God kveld dere! Det er helt utrolig å tenke på at vi allerede er i april, og vi startet vår april-måned ganske så bra. Svigerfar fylte år i går, så vi reiste på besøk dit for å feire ham og lillebroren til Kristoffer som ble 9 år i mars. Vi ble servert kjempe god pastasalat og deretter kake og is, var svært koselig 🙂

Etter vi hadde vært med svigerfar og familien, så reiste vi til Langevågen en liten tur for å besøke storebroren min og familien hans. Der var også min storesøster, svoger og niese fra Molde, så vi var en god gjeng, og barna lekte seg så fint 🙂 En godt sammensveiset søskenbarngjeng ❤️

Så reiste vi hjem, guttene fikk i seg noe kveldsmat, og jeg satte meg godt til rette i sofaen med potetgull og Vampire Diaries på Netflix. Har seriøst blitt helt hekta på den serien, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på den serien før nå! 😂 I'm shocked!

Idag har vi ikke gjort stort. Vi har for det meste hatt en rolig søndag, der været ute ikke er noe til å skryte av, og vi har heller hatt en kosedag inne 🙂

Nå skal jeg se om jeg finner en film som jeg og B-gjengen kan se, før guttakrutt skal legge seg, så da får dere ha en riktig fin kveld videre! 😊

Likes

Comments

Drømmen er å få bor her en dag - nemlig i Molde. For øyeblikket sitter jeg på bussen tilbake til Ålesund, etter å ha vært på et intervju på en barnehage her i Molde. Det har vært rene buss-dagen for meg idag, men hva gjør man ikke for et intervju, i en by man virkelig vil flytte til?

Dere tenker sikkert - hvorfor flytte til Molde? Jo, det er av mange ulike grunner. Jeg har en søster, svoger og niese her i Molde som jeg er så glad i. Når man ikke har så mye kontakt med de jeg har av familie i Ålesund, så frister det mer å bo i Molde. Få en ny start, nytt miljø.

Det er selvfølgelig en halvpart til som skal være med, nemlig Kristoffer. Han flytter vekk fra alle sine nære og kjære, men så godhjertet han er, så vil han også ha en ny start og vil satse på dette sammen med meg. Så er det også to gutter opp i dette - vil de godta det? De har i hvert fall fortalt de vil, men tror det er med blandede følelser.

Men det er selvfølgelig ting som må klaffe. Det er både skole- og barnehageplass som må skaffes, så er det jobb og leilighet. Jeg krysser alt som kan krysses for at det går vår vei! At Molde blir en realitet en dag!

Likes

Comments