To gutter som koset seg borte med sin onkel, tante of søskenbarn i Langevågen 😊❤️


God kveld dere! Det er helt utrolig å tenke på at vi allerede er i april, og vi startet vår april-måned ganske så bra. Svigerfar fylte år i går, så vi reiste på besøk dit for å feire ham og lillebroren til Kristoffer som ble 9 år i mars. Vi ble servert kjempe god pastasalat og deretter kake og is, var svært koselig 🙂

Etter vi hadde vært med svigerfar og familien, så reiste vi til Langevågen en liten tur for å besøke storebroren min og familien hans. Der var også min storesøster, svoger og niese fra Molde, så vi var en god gjeng, og barna lekte seg så fint 🙂 En godt sammensveiset søskenbarngjeng ❤️

Så reiste vi hjem, guttene fikk i seg noe kveldsmat, og jeg satte meg godt til rette i sofaen med potetgull og Vampire Diaries på Netflix. Har seriøst blitt helt hekta på den serien, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på den serien før nå! 😂 I'm shocked!

Idag har vi ikke gjort stort. Vi har for det meste hatt en rolig søndag, der været ute ikke er noe til å skryte av, og vi har heller hatt en kosedag inne 🙂

Nå skal jeg se om jeg finner en film som jeg og B-gjengen kan se, før guttakrutt skal legge seg, så da får dere ha en riktig fin kveld videre! 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Drømmen er å få bor her en dag - nemlig i Molde. For øyeblikket sitter jeg på bussen tilbake til Ålesund, etter å ha vært på et intervju på en barnehage her i Molde. Det har vært rene buss-dagen for meg idag, men hva gjør man ikke for et intervju, i en by man virkelig vil flytte til?

Dere tenker sikkert - hvorfor flytte til Molde? Jo, det er av mange ulike grunner. Jeg har en søster, svoger og niese her i Molde som jeg er så glad i. Når man ikke har så mye kontakt med de jeg har av familie i Ålesund, så frister det mer å bo i Molde. Få en ny start, nytt miljø.

Det er selvfølgelig en halvpart til som skal være med, nemlig Kristoffer. Han flytter vekk fra alle sine nære og kjære, men så godhjertet han er, så vil han også ha en ny start og vil satse på dette sammen med meg. Så er det også to gutter opp i dette - vil de godta det? De har i hvert fall fortalt de vil, men tror det er med blandede følelser.

Men det er selvfølgelig ting som må klaffe. Det er både skole- og barnehageplass som må skaffes, så er det jobb og leilighet. Jeg krysser alt som kan krysses for at det går vår vei! At Molde blir en realitet en dag!

Likes

Comments

Nå sitter jeg på bussen, på vei til mitt viktigste møte i dag. Tankene svirrer, hvordan reagerer de når jeg kommer? Vil de være med hjem med en gang, eller må jeg vente i 5 minutt ekstra, for at de skal akkurat bli ferdig med den tingen de holder på med. Hvordan har dagen vært?

Jeg snakker selvfølgelig om det å hente barna på SFO og barnehage. Det er det jeg gleder meg mest til etter en dag på jobb, å få se mine egne barn igjen ❤️ De har alltid noe nytt å fortelle, kanskje har minstemann gjort noe morsomt på barnehagen, bare i går kunne han fortelle at farmoren kom på barnehagen for å feire barnehagedagen sammen med barna og andre besteforeldre. Eldstemann kan plutselig fortelle om at i dag har de hatt klubb i skogen eller i starten av en uke, de kan ha lært om en ny bokstav.

Men nå legger jeg vekk telefonen, og gjør meg klar til å få se verdens beste gutter ❤️ Ha en fortsatt fin dag videre alle sammen!

Likes

Comments

Den følelsen man får av å kjenne varmen fra et bål, når luften rundt deg blir kaldere og kaldere, og ikke minst lukten bålet gir - en følelse av ekte friluft. Akkurat den følelsen fikk vi kjenne på i dag. Planen vår var å reise til Veddemarka (på Sula), men der så det til å være en del folk, så da reiste vi bort til Langevågen for å finne en plass der. Jeg sendte en SMS til min storebror som hadde noen tips og råd, og vi fant en perfekt plass, for både store og små.

Det var en badestrand nede ved fjøren, der vi fyrte opp bål, var det en lekeplass for barna med sjørøverskute, ulike slenger og husker/disser. Der var til og med et stort fiskegarn som hadde blitt knyttet opp i noen trær, der barna kunne klatre - det var veldig populært hos han minste.

Storebroren min og jentene hans kom å hilste på oss også, som var veldig kjekt. Guttene fikk hver sin kniv, til å få spikke sin egen grillpinne, og dere kan tenke dere at det var stas! De var veldig flinke for å være ganske fersk på spikkingen, men med litt øving, så blir dette bra! Når grillpinnene var ferdig spikket, og bålet hadde begynt og fått en god varme, da grillet vi pølser og marshmallows, så spiste vi litt, og barna var så stolte, der sto med hver sin pinne som de selv hadde spikket! 😊Etter litt mat, da var det tid for litt lek. Her var det å disse og leke pirater i sjørøverskipet, og barna de storkoste seg - ikke minst vi voksne!

Vi har med andre ord, hatt en utrolig fin søndag, der vi virkelig har følt på kroppen hvor deilig det er å kose oss slik ute i naturen ❤

Likes

Comments

2016 © Copyright: Linn Ystenes

Våren er kommet, og jeg kan ikke vente med å pakke vekk alt av vinterklær, og at vi heller kan ta på oss vårjakker og sko. Det er så masse fint våren bringer med seg, det er fuglesang, blomster, mer sol (krysser fingrene for at det gjelder for oss på Sunnmøre også), og at vi kan finne frem sparkesykler, sykler og ikke minst få kommet oss ut på flere turer, både i fjellet og i skog og mark.

Allerede i dag tror jeg at vi har planlagt å gå på en liten tur. Det blir kjekt, for den plassen jeg tror det blir, der er det så koselig å være. Det er i en skog, der det har blitt laget til en hinderløype med tau og stokker, der guttene får klatre, så er der også en slags gapahuk med bord og benker som gjør at vi kan sitte under tak og spise mat, hvis det skulle bli dårlig vær.

Nå sitter jeg og guttene og ser på Dragetreneren 2,og har en rolig søndagsmorgen 😊 Frokosten er inntatt, og vi gleder oss til en lekedag ute 😊

Ønsker alle en fin søndag! 😊❤️


- Hva er dine planer for dagen?

Likes

Comments

Denne tobarnsmoren har ikke noe annet enn å si: God natt kjære dere!

Dagen i dag har vært litt tøff, siden natten ikke gikk slik den skulle... men jeg kom meg tidsnok på jobb - heldigvis, tross for at jeg sovnet klokken 04 igjen! Og i morgen skal jeg tidligere opp, for da har jeg tidligvakt på jobb, og skal ta buss 06.15 👍 Så jeg sier bare: Hasta la vista, jeg reiser til drømmeland!

Btw.. Fantorangen sin nattasang x 10 (minimum.. datt litt ut underveis) den fungerte! 👍

Likes

Comments

Det er stille i leiligheten, alle ligger og sover, utenom meg da. Jeg ligger her, lys våken.. Skal opp om 3 timer. Grunnen til at jeg ligger her våken nå, er at jeg sovnet i 19-tiden og sov til omtrent halv 2.. Veldig lurt! Skrekken for å forsove seg er der, men må sove videre, men hvordan når jeg ikke er så trøtt mer?

Jeg har prøvd å telle sauer, jeg har min KoseMoose (elgen som jeg fikk med Kristoffer i Valentinesgave) som jeg bruker å ha oppi sengen med meg, prøvd rolig musikk - men til ingen nytte. Kanskje prøve meg på Fantorangen sin god natt sang? Et eller annet må gå!

Til dere som sover søtt og er langt inn i drømmeland, jeg er litt misunnelig på dere akkurat nå. Jeg er misunnelig på min bedre halvdel som ligger ved siden av meg og forhåpentligvis drømmer om meg - hahahaha 😂 Også er det to gutter på sitt soverom som sover søtt, hørte nettopp en som snakket om mammaen sin i sin drøm 😍

Neis, dere får ha en riktig god natt uansett om dere har lagt og sovet eller vært våken, og jeg ønsker dere en fin dag for den dagen som om ikke lenge begynner! ☺️


Da starter jeg på Fantorangen sin god natt sang dere! Sov godt og drøm søtt alle små og store der ute.


"Nå sover hesten, nå sover kua, nå sover sauen, nå sover grisen, nå sover Eddiiiiiii

Sove sove sove, myke myke pute
Sove sove sove, snorke som en gris.

For nå sover osten, brødet og bananen, nå sover, sokken, buksa og lua, nå sover Eddiiiiiii

Sove sove sove, lille søte Eddi
sove sove sove, drøm om sjø banan.

Eller – om meg og kan du drømme…"


Likes

Comments

Det var en gang sier jeg bare... 😂 Den gangen jeg ville være som andre, feste, kle meg slik som andre gjorde, store perleøredobber, sminke, banning, fjortistiden - gud, takk for at den tiden er over! Jeg er glad for den personen jeg har blitt i dag, en person som er mer selvsikker enn det hun var for snart 9 år siden. Mobbingen som en gang var, lot det ikke ta knekken på meg, selv om ting var vanskelig. Det var vel derfor jeg prøvde hardt for å være som andre, kanskje ville folk like meg bedre da?

Nei, takket være min bedre halvdel, og mine to små gutter, så er det dem som skal ha takken for at jeg har blitt den personen jeg har blitt idag. De gir meg hver dag noe å se frem til. Det er en glede å få være en mamma og en kjæreste. Jeg vil nesten si at jeg er heldig - men det er ikke et ord som kan beskrive for mye de her betyr for meg! ❤

Men dette var denne mimrestunden for idag, og nå tar jeg kvelden! Dere får ha en riktig god natt! 😊

#mammablogg #detvarengang #ungdomstid

Likes

Comments

Da var man tilbake i Ålesund, etter en koselig helg i Molde. Det å få kunne ha litt ''ferie'', det gjorde så godt, og jeg har storkoset meg hvert sekund. Men det var veldig godt å se igjen B-gjengen sin også, det å se gleden i barna når jeg vet de har savnet meg sånn ❤

Det ble ikke noe blogging i går, da jeg heller ville tilbringe litt tid med den gode gjengen min i Molde, min søster, svoger og niese. Vi var i Kristiansund i går, på en liten dagstur, der vi dro til andedammen for å mate duer, ender, påfugler, høns, gjess etc. Duene likte jeg best, da de kunne sette seg på armen din, for så deretter spise mat i fra hånden din, det er litt tøft! Så kjøpte vi oss noen skoleboller og kaffe, og koste oss på lekeplassen.

Etter mating av ender og lek på lekeplassen, så reiste vi på kjøpesenter for å kikke litt rundt omkring.
Senere på kvelden, spiste vi hjemmelaget pizza, og deretter kjørte jeg og min svoger en tur opp i Årødalen i Molde for å la meg få øvelseskjøre litt. For å være over et halvt år siden sist jeg øvelseskjørte, så klarte jeg meg utrolig nok ganske bra. Vi tok oss en rundtur fra Årødalen - Aureosen - Jendem - Hollingen - Molde sentrum - Tilbake igjen. Tusen takk til min kjære svoger som ville øvelseskjøre med meg, det setter jeg stor pris på! 😊

Da vi kom tilbake, så var det Pirates of The Carribean - On stranger tides på tven, så denne satt vi å så på før vi tok kvelden.

I dag våknet jeg og niesen min først av alle, og vi koste oss med litt perler og dukke. Det har vært en rolig søndag, der vi har slappet av både store og små. Når niesen min skulle ta formiddagsluren sin, så satt jeg og min søster å så på The Kardashians maraton, og vi koste oss slik 😊 Kjekt å ha tid alene med sin eneste søster ❤ Så kom også B-gjengen min etter hvert, og det var to (tre) gutter som var glade for å se meg igjen - og det var godt å se at jeg hadde vært savnet ❤

Men nå er det leggetid for min sin del, da jeg skal ta 06:15 buss i morgen tidlig - da jeg har tidligvakt 😊
Da ønsker jeg dere en riktig god natt, så blogges vi!

Likes

Comments

Da har jeg kommet til meg til Molde, og har egentlig vært her noen timer allerede. Tantehjertet kjente på det at jeg har virkelig savnet denne jenta så mye, lille prinsessen min ❤ Ikke minst min søster og min svoger som kan irritere meg grønn, men som jeg er glad i uansett 😊 Jeg fikk verdens beste klem fra den skjønneste lille jenta, og det varmet så godt ❤Og fra en liten barnemunn under kveldsmaten, så er det en liten stemme som sier: ''Tante Linni og Eleah er bestevenner, ikke sant tante Linni?'' 😍❤ Gurimalla, min lille BFF ❤

Det var to stk hjemme som ikke var helt begeistret for at jeg skulle reise, for jeg er nå tross alt deres mamma, og det er ikke alltid så like lett å dele på mammaen sin, når man helst vil ha henne for seg selv - men en mamma trenger også fri av og til, bare for å være litt seg selv, gjør litt annet. Jeg vet at pappaen har planlagt en fin helg for de, der de skal kose seg med besøk hos farfaren, spise godteri og bare kose seg ❤

Men nå skal Tante Linni, the babysitter for en kveld, se en film på netflix før en tar kvelden, og lader opp batteriene til en atter koselig dag med beste BFF'en, søster og svoger i morgen ❤

God natt kjære dere!

Likes

Comments