Fick äntligen en ledig helg, som spenderades i kära lilla Malå. Just nu håller mamma och pappa på att göra om köket och golv så det var som ett bombnedslag men jag uppskattar verkligen att få komma hem. Det blev en lugn och skön helg, hade tänkt julbaka och så men eftersom att vi har rivit ut de mesta av köket gick de inte så jag får göra det nästa gång jag kommer hem.

Fick lite julstämning i helgen, lyssnade på julmusik, gick på skyltsöndagen och åkte runt med Evelin och kollade på julpynt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 463 Readers

Likes

Comments

Veckorna går så himla snabbt, det är redan onsdag idag!? Jag blir så stressad då de endast är några veckor kvar till jul, vilket menas för mig att alla skoluppgift ska vara klara och godkända eftersom vi inte kommer att spendera mer tid i skolan efter jul.

Just nu ligger jag i sängen och väntar att klockan ska bli fem så jag får gå på jobbet. Har hunnit med ganska mycket idag, jag och Ronja brände av ett benpass med en stunds kondition på löpbandet imorse på gymmet. Vi hade sovmorgon till tolv så då passade vi på att gymma. Vi har bestämt oss för att försöka göra bort konditionsträningen på mornarna innan skolan så imorgon blir det att stiga upp vara redo på gymmet klockan 06. Ska ta mig nåt att fika nu så jag slipper va hungrig på jobbet. Ha en bra kväll!

  • 466 Readers

Likes

Comments

Varit en lugn och skön dag idag! Fick en sovmorgon till klockan 12, två lektioner sen var dagen slut.

Har haft en myskväll med Vickan, vi såg originals för de nya avsnitten har äntligen kommit ut!!! Det är mycket bättre än vampire diaries tycker jag i alla fall. Nu ligger jag och ser million dollar listing som också är skitbra. Jag brukar inte tycka om tv-program i vanliga fall men detta är ju faktiskt sevärt.

Likes

Comments

Tillbaka i skolan efter ett välbehövligt lov. Åkte hem till Malå och stannade där nästan hela lovet, jobbade någon dag på Aurum men annars var jag resterande dagar i Malå med
Halloweenfirande och massa roligheter!

Idag på skolan har vi haft en kurs om alkohollagen vilket jag tyckte var megakul eftersom jag faktiskt fick lära mig en massa nödvändiga grejer. Kursen avslutades med ett prov vilket jag tror jag klarade, de känndes som de satt i alla fall! Har pluggat lite religion och bränt av ett benpass på gymmet och nu ska jag äntligen lägga mig och sova, godnatt!

Likes

Comments

Tänk att snart få vi fara tillbaka till dessa fina vyer!

Likes

Comments