Det är ju Valborg idag, blev inget firande för mig. Om man nu firar det, jag har faktiskt ingen aning. Jag har hunnit operera mig vilket jag kan berätta om mer imorgon. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på oth! Tänkte sova och hoppas på en bättre morgondag för den här har varit bajs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli überskönt. Däremot ska jag jobba men det är bara ett fem timmars pass så det är helt okej. Jag har varit så stressad senaste veckorna eftersom jag har en massa uppgifter som ligger på hög och en massa prov som jag måste plugga till innan sommarlovet.

Jag längtar verkligen till sommaren , hur skönt ska de inte bli! Och om allt går som planerat så åker jag och Ronja utomlands nu i slutet av maj och sedan så börjar intensivkursen för körskolan direkt efter. Förhoppningsvis så får jag sommarjobbet på dagis och det är rätt så underbart att jobba där eftersom jag vill jobba med barn dår jag går ut skolan. Fyfan va kul!

Nu ikväll har jag och majsan bara myst, badat badkar hemma hos mig med lite vin och godis! Hon for just hem så jag ska sussa nu och ladda upp för imorgon goodnight

Likes

Comments

Hej allihopa! Har faktiskt saknat denna lilla blogg. Men nu äntligen har jag tagit tummen ur.. Mycket har hänt sen sist ni hörde av mig.

Jag lever fortfarande livet i stan, går fortfarande hotell och turismprogrammet så på så sätt är allt likadant, det mesta är likadant förutom att jag själv har utvecklats mer som människa. Jag har fått nya erfarenheter och nya vanor. Jag kan inte påstå att allt är till det bättre, men jag lever och det är väl huvudsaken!

Har just varit på ett otroligt flummigt men ett av dom bättre biceps och triceps pass med Ronja så tänkte ta en dusch innan jag lägger mig


Likes

Comments