Fick äntligen en ledig helg, som spenderades i kära lilla Malå. Just nu håller mamma och pappa på att göra om köket och golv så det var som ett bombnedslag men jag uppskattar verkligen att få komma hem. Det blev en lugn och skön helg, hade tänkt julbaka och så men eftersom att vi har rivit ut de mesta av köket gick de inte så jag får göra det nästa gång jag kommer hem.

Fick lite julstämning i helgen, lyssnade på julmusik, gick på skyltsöndagen och åkte runt med Evelin och kollade på julpynt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 458 Readers

Likes

Comments

Veckorna går så himla snabbt, det är redan onsdag idag!? Jag blir så stressad då de endast är några veckor kvar till jul, vilket menas för mig att alla skoluppgift ska vara klara och godkända eftersom vi inte kommer att spendera mer tid i skolan efter jul.

Just nu ligger jag i sängen och väntar att klockan ska bli fem så jag får gå på jobbet. Har hunnit med ganska mycket idag, jag och Ronja brände av ett benpass med en stunds kondition på löpbandet imorse på gymmet. Vi hade sovmorgon till tolv så då passade vi på att gymma. Vi har bestämt oss för att försöka göra bort konditionsträningen på mornarna innan skolan så imorgon blir det att stiga upp vara redo på gymmet klockan 06. Ska ta mig nåt att fika nu så jag slipper va hungrig på jobbet. Ha en bra kväll!

  • 464 Readers

Likes

Comments

Varit en lugn och skön dag idag! Fick en sovmorgon till klockan 12, två lektioner sen var dagen slut.

Har haft en myskväll med Vickan, vi såg originals för de nya avsnitten har äntligen kommit ut!!! Det är mycket bättre än vampire diaries tycker jag i alla fall. Nu ligger jag och ser million dollar listing som också är skitbra. Jag brukar inte tycka om tv-program i vanliga fall men detta är ju faktiskt sevärt.

Likes

Comments

Tillbaka i skolan efter ett välbehövligt lov. Åkte hem till Malå och stannade där nästan hela lovet, jobbade någon dag på Aurum men annars var jag resterande dagar i Malå med
Halloweenfirande och massa roligheter!

Idag på skolan har vi haft en kurs om alkohollagen vilket jag tyckte var megakul eftersom jag faktiskt fick lära mig en massa nödvändiga grejer. Kursen avslutades med ett prov vilket jag tror jag klarade, de känndes som de satt i alla fall! Har pluggat lite religion och bränt av ett benpass på gymmet och nu ska jag äntligen lägga mig och sova, godnatt!

Likes

Comments

Tänk att snart få vi fara tillbaka till dessa fina vyer!

Likes

Comments

Här är lite bilder från bröllopsmässan som vi i klassen har arbetat med. Modevisning och mingel var det som stod på schemat! Det var också utställare där som hade massa fina saker som man kunde titta på!

  • 536 Readers

Likes

Comments

Helllo, var rätt länge sen jag skrev här! Jag trodde jag skulle ha mycket tid över att skriva men icket..

Jag har insett att sommaren har passerat så nu har jag plockat fram vinterjackan och tjocksockarna. Jag har haft en underbar sommar trots att vädret varit rätt så dåligt! Det blev mycket jobb för min del, jobbade på tre olika ställen faktiskt vilket var sjukt roligt! Dagis fritids och på fotbollsskolan var där jag jobbade och jag tycker att det är skitroligt att jobba med barn och det är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden.

Nu har skolan börjat om för ungefär en månad sen och jag har redan hunnit haft praktik i tre veckor. Jag var i Hemavan på fjällcentret med Ronja och Molly, vi var nog alla överens om att det var ett asroligt ställe att göra sin praktik på så därför åker vi nog upp i vår och gör resten av praktiken där!

Några bilder från sommaren,långt ifrån alla men några höjdpunker fick jag med

  • 539 Readers

Likes

Comments

Långhelgen är över och jag har just gjort lite frukost och ska göra bort några skoluppgifter innan imorgon. Blev en ganska sen kväll igår med mina kära syskon, Vi såg gladiatorerna och sedan skulle vi se film men innan vi hade kommit överens om vilken film vi skulle se så var klockan runt elva. Jag somnade på golvet och vaknade av att någon hällde en vattenflaska över mig. skitkul!


Likes

Comments

Tänkte berätta lite om operationen nu. Först och främst kanske jag ska säga att det är knäet Jag har opererat. Jag slet av främre korsbandet i Augusti förra året på en fotbollsmatch. Det var näst sista matchen, de sista tio minuterna som var kvar av den 90 minuters långa matchen. Jag fastnade med dobbarna i konstgräset och vred knäet så korsbandet gick av. Just då hade jag nog aldrig kännt sån smärta någonsin.. Trodde jag. Efter bara några minuter gick de över så att Jag trodde jag kunde fortsätta och spela klart matchen men istället fick jag åka på akuten där de inte kunde säga om korsbandet var av eller inte. Oftast så brukar knäet svälla upp som nån jävla ballong men mitt knä var knappt svullet men de förstod att nått var fel för att då de slet och drog i knäet så såg man hur "löst" knäet var och att de inte satt ihop.

Jag gjorde en magnetröntgen några veckor senare då de konstaterade att hela korsbandet var av och bokade in en operation som jag nu har gjort. I förrgår då jag låg på operations bordet var jag faktiskt osäker på om jag ville göra operationen eller inte men då var det lite sent att ändra sig. De sövde mig och kändes som Max fem minuter så var allt klart men operationen tog ungefär tre timmar sa dom.

Så vad gjorde dom då? Ja de tar någon sena och lite ur muskeln på baksida lår och gör det till ett korsband, ganska enkelt sa dom. Det svåra är rehaben som jag ska sköta själv. Det är ett träningsprogram med otroligt lätta övningar som jag kan göra medans jag ser tv eller liknande, det låter som en lätt uppgift men för mig men så är det tyvärr inte. Knäet är så pass svullet att jag knappt kan göra övningarna. Det tar otroligt ont men det kommer bli bättre med tiden. Just nu går jag på kryckor och det kommer jag göra i två till sex veckor framöver beroende på hur smärtan och svullnaden lägger sig. Sedan kommer det bli en massa sjukgymnastbesök framöver.

Det negativa med det hela är att jag inte får köra bil, alltså får jag inte gå intensivkursen som jag skulle ta om en månad så att sa körkortet fick jag säga hejdå till.. Så det var ganska tråkigt eftersom jag hade taggat de så mycket men va ska man göra..

Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut just nu.

Dagen efter operationen, inte så svullet och inte så blått. Jag har en strumpa eller vad man kallar det för att hålla svullnaden nere som ni kan se på vänstra bilden.

Bilden nedan är hur det set ut idag , vilket är betydligt blåare och mer svullet

Likes

Comments

Det är ju Valborg idag, blev inget firande för mig. Om man nu firar det, jag har faktiskt ingen aning. Jag har hunnit operera mig vilket jag kan berätta om mer imorgon. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på oth! Tänkte sova och hoppas på en bättre morgondag för den här har varit bajs!

Likes

Comments