I april åkte vi en vecka till Frankrikes södra kust. Som en hopplös romantiker har jag alltid velat besöka Frankrike, och jag bokade en resa till Nice. Vi var egentligen mest sugna på strand och bad den veckan, men för det hade vi nog behövt vänta någon månad. Nice beach var superfin men i april hade inte graderna hunnit stiga så mycket. Istället blev det dagsutflykter till bland annat Monaco och Antibes. Jag önskar att jag hade fler bilder att publicera här men av någon anledning tog jag mest foton med mobilen. En mobil som senare kraschade och vars bilder aldrig blev delade på iCloud eller liknande. Mina vänner hade förmodligen sagt att det är typiskt mig, haha.

En söndag i maj vaknade vi hemma i lägenheten i Norge, smått bakfulla. Jag kommer ofta på mig själv med att säga: ”Åh jag vill bara ha en dag då jag kan ligga i sängen hur länge jag vill, kanske inte ens gå upp”, men när jag får tillfälle kan jag sällan göra det ändå. Jag får krypande känslor i kroppen av det, som om att det är något skamset med att inte vara produktiv en dag. Likaså den här morgonen. Vi packade bilen med nödvändigheter för några dagar och åkte iväg till en då obefintlig destination. Det var så himla mysigt. Vi började i Jessheim och fem dagar senare hade vi kört 160 mil, cirka åtta timmar per dag. Ålesund blev vår mest nordliga stad, och turen avslutades i Bergen på Norges nationaldag.


Peters har satt ihop video ifrån resan❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad jag tycker om mest med hösten. Det är plötsligt tillåtet att hålla sig inne under en filt och spendera hundratals kronor i månaden på stearinljus och te. Har alltid instinktivt svarat att sommaren är min favoritårstid, men ikke. Hösten är bäst. Häromdagen bakade jag ett morotsbröd med massor av frön, korn och havredryck. Veganskt och ack så gott. Riven morot är inte bara gott I brödet! Tips tips

Likes

Comments

Man blir lite smått berusad av den här staden varje dag. Speciellt kvällstid. Det var första gången vi flög någonstans tillsammans bara han och jag. Höjdpunkten var utan tvekan att mata ekorrar i Hyde Park. Då var jag så exalterad så att kameran glömdes bort.

Likes

Comments

Blir ju så lycklig av henne. Sådan speciell katt. Ska vara med precis överallt helt utan gränser.

Likes

Comments

Hemma i Karlstad.❤️

Åkte Jessheim- Säffle i fredags och hälsade på mina syskon i Säffle, välbehövligt och mysigt. Har hunnit med middag(ar) och sent födelsedagsfirande med familjen, en hejdundrande utekväll med en grupp saknade vänner, catch up med hjärtan, massvis av mys med familjens yngsta tillskott, och shoppat lite för mycket. Jag har tänkt så mycket på att bara spara pengar till att resa den senaste tiden men jag kan heller inte bara leva i en ”väntan”. Jag ville unna mig lite nu och det är precis vad jag har gjort. Även idag då jag och Hanna har haft frukostdejt, åkt runt på lite ärenden och kört runt i bilen skriksjungandes. Ikväll har vi umgåtts hemma i hennes lägenhet med lite plockmat, stearinljus, vin och filmer. Jag älskar sådana kvällar. Hennes lägenhet har känts som mitt tredje hem redan efter första besöket när de var nyinflyttade.

Likes

Comments

Så otroligt mysig resa i en sådan otroligt mysig stad. Det känns verkligen som att vi var där i rätt årstid. Men så älskar ju jag hösten och honom också.

Likes

Comments