Header

Åhhhhh tack Elisa och Maja för världens roligaste och bästa KIKÄRTER-kvällen!!!! Det var nått som jag verkligen behövde just nu att bara släppa allt i skolan och kompisar, har nånsin haft den känslan att bara vara? Det är den bästa känslan ever men vi har tagit en massa bilder som ni kommer att få se så ja men ni får ha en fortsatt bra dag! puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var jag i stallet för att ta lite bilder och de är dem som jag har med mig här under, vad tycks? Jag är iallafall riktigt nöjd men jag ska träna lite mer...

Jag hade tänkt att jag ska blogga hela denna veckan och kanske ska börja sammarbeta med andra bloggare eller vad tror ni om ni vill göra nått samarbete med mig så skriv de i kommentarerna eller kontakta mig på något annat sätt!:)

Puss på er<3!

Likes

Comments

Hi!
Jag är tillbaka och jag kommer med lite bilder på mig ganska självklart haha men vad tycker ni och de kommer komma upp fler inlägg bara så att ni vet men dem ska såklart inte vara på mig utan lite mer recept, tips och lite life update ja you name it.
Puss på er vi hörs snart<3!!

Likes

Comments

I det senaste inlägget skrev jag att jag hade fyllt år och jag hade därefter lovat lite bilder på presenterna så här nedan så ser ni vad jag har fått:)

Jag har fått en kamera som kommer göra mina bilder till dem bästa:):)!!lyy

Likes

Comments