View tracker

Liten update! Träningen rullar på jättebra, dock har jag fuskat med maten i helgen vilket har gjort att jag dragit på mig vätska.  så skönt att variera gymmet med backträning😄

Hinner knappt med dagarna nu med jobb, sprayningar och träning, men det är bara kul med full fart😎Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dags för en liten uppdatering igen! Hänt så otroligt mycket under de senaste 2 åren som jag tyvärr inte skrivit här. Hade varit kul att kunna kika tillbaka på men men😊

Anledningen till att jag ska skriva här igen är att jag börjat med mitt träningsprogram och dietschema så vill kunna följa framstegen här eftersom förra resan gjordes till stor del här☺️

Är inne på vecka 2 men kör lite lugnare än förra gången och det verkar funka! Så får se hur resultatet blir denna gång

Likes

Comments

View tracker

Toppenhelg i Stockholm! Massa shopping och priscillateatern:) På söndagen var vi till en thairestaurang där det åskade iblan inne, coolt och huuur gott som helst!Likes

Comments

Yes! Efter 5års glidande i Saaben så var det dags för ett bilbyte. Saaben och jag har varit med om mycket tillsammans under den här tiden, men tror vi båda känner att det är dags att gå skilda vägar nu även om det känns tungt... Eller det kändes lite tungt ända tills jag hittade någon ny, Nissan 350z heter han numera:)
313hk, och dödligt snygg! Yepp nykärLikes

Comments

Sol idag! Spenderade dagen i ett slaskigt Romme Alpin och sen lärde jag mig köra på bakhjulen på min fyrhjuling(en bit iaf haha). Avslutade dagen med gym. Ganska trött i kroppen efter en mils pw och sen ett tungt benpass, men gick ändå grymt bra på biceps/axlar!


Likes

Comments

Efter en ganska tuff vinter med sviter från körtelfebern i våras är det nu dags att sätta igång med träningen och diet. Riktigt taggad! Så kommer lägga ut resultat här igen:)

Likes

Comments

Fick besök från Linköping i helgen(träffades på Öland i sommras) Superkul att Marre kom upp hit! Mycket rolig helg, bowling, sälen och utgång:)

Likes

Comments

Helt galet vilket sug jag har att åka skidor just nu! Och vet ni, på söndag är det dags:) Såg att jag nämnde i förra inlägget att jag skulle få en jacka, och ja den fick jag! Dock är det en vägg kvar att måla... Nästa sommar kanske?

November har verkligen varit en blandad månad, och jag har blivit tvungen att tänka om på många sätt eller inte tänka alls kanske är mer sant. :)

Har fuskat alldeles för mkt med mat och alkohol nu senaste månaden, skärpning där är ett måste. Fast sjukt värt ändå varje lördag, tyvärr inte varje söndag haha! Ikväll ser det ut att bli lugnt och bara gå på bio:)

Likes

Comments

Borde finnas några timmar till på dygnet! Senaste dagarna har bestått av träning 2 pass om dagen, vänner, hockey, middagar osv:) Gjorde en deal med min far att om jag målar hela stallet så köper han en Peak jacka! Började måla idag och funderade ett antal gånger om det är värt det, men ska måla klart allt bara för att han inte ska kunna säga ngt sen haha

Idag stod ben på schemat och kroppen kändes grym! Kan bero på efterrätten jag åt igår iofs;) Har tidigare tappat greppet på stången efter några reps men idag använde jag band för första gången och vilken skillnad!! Kommer att variera lite bara för att träna upp greppet såklart men nu ska jag helt klart testa hur tungt jag kan ta i marklyft först:)

Likes

Comments

Igår var jag till Stockholm för att mäta mig och ta mått med kaliper för att se vilken fettprocent jag ligger på nu. Jag själv var helt övertygar om att det inte skulle vara så stor skillnad. Haha vad FEL jag hade! Tappat 10cm runt midjan, 6cm runt ass:et och fettprocenten ligger nu på 18. Så nailade mitt delmål! Nya mål sattes upp och ska faktiskt berätta denna gång: Ska ner till 14% till jul så bara att börja tagga om!!!

Har gått på diet i 8 veckor och unnade mig godis idag, fyfan vad äcklad jag är nu! Sett fram emot den här dagen i flera veckor, månader och det var inte alls så gott som jag kommer ihåg det. Bara bra iofs;) Så ont i magen x10 idag, men tog en pw på 1h 15 min i höstsolen sedan gymmet axlar, biceps stod på schemat. Bästa träningen någonsin! Tog 25 i hantelrodd och ökade sjukt mkt på alla övningar, vad hände där liksom? :D


Såna här dagar får man tycka att man själv är riktigt grym!Likes

Comments