Header
View tracker

Mat

Min frukost imorse, hur gott? Avokadomacka och jordgubbsfil med favvo flingorna!

Likes

Comments

Jag, Mat

Hej alla fina!
Tänkte berätta vad som hänt på senaste tiden eftersom jag är så dålig på att hålla mig uppdaterad.

Förra veckan har jag skrivit mitt SAT prov. Vilket måste göras inför college. Spontan klippte håret hemma med en kökssax, haft taco kväll med massa godis och gott. Har även börjat kolla om Prison break serien eftersom jag slutade mitt i för ett tag sen. Men nu är jag back on track ;)
Har börjat testa på VEGETARIAN LIVET! Me like

Likes

Comments

Övrigt

Alltså wow! 2 året i gymnasiet...

Herregud jag spricker, det är så mycket denna period!
Två dagar i skolan och jag är redan mentalt död. Har sovit så mycket under lovet så har vänt på dygnet TOTALT! Somnar inte på kvällarna & är verkligen trött på dagarna.
Har pluggat matte hela lovet så checkade av ett matteprov i måndags, första skoldagen... Psykologiprov på torsdag och matteprov veckan därpå. Gick från ingenting till allt verkligen! Fast samtidigt älskar jag att ha rutiner så I'm glad to be back!

Under denna period så håller jag även på med mina college ansökningar. Kom nästan precis hem ifrån mitt första möte med collegeservice som dom heter. Dom ska hjälpa mig med mina ansökningar till olika skolan i USA osv. Försökte göra allt detta själv först och började hela processen på egenhand, men shit va mycket olika saker det är. Jag är ju verkligen dålig på att ta tag i saker själv också så känns så sjukt skönt att även få lite hjälp på traven!

Likes

Comments

Övrigt, Tips

Att stå bredvid cancer. Det är en bok som är skriven utav Ola Ringdahl - Min bonuspappa. Han berättar hur det är att stå bredvid folk som drabbas av cancer i sin närhet, b.la min mamma som han har intervjuvat innan hon gick bort. Verkligen värd att läsa och få ett hum hur de drabbade också ser på allting.

Kram!

Likes

Comments

Jag

2017 är verkligen ett år som jag vet kommer bli superbra. Det är så sjukt mycket spännande saker som väntar! Jag är verkligen den människan som tänker "New year, new me". Tänker bara att man får en start från början och kan glömma allt negativa och göra 2017 till ett år att minnas.

Fyller 18! - Och inte bara det, utan alla mina kompisar fyller 18! Alla 18 års fester som kommer att äga och massa skoj!

Körkort- Herregud, jag i en bil?!

Rhodos!- Ska till Rhodos med alla tjejkompisar i juli, hur najs?

Flyttar-Ska flytta med familjen till ett nybyggt hus som vi alla har sett fram emot i flera år!

Sommarlovet-Härliga, mysiga utekvällar, golftävlingar, sena utekvällar, mysigaste som finns!

Likes

Comments

View tracker

Träning

Startade dagen med ett ben-pass! Herregud vad jag märker att jag har latat mig alldeles för mycket under julen! Men skönt att vara tillbaka!

Idag ska jag inte öga något speciellt. Ska försöka plugga lite matte då min lärare ha satt ett matteprov måndagen vi börjar! Ska försöka träna lite golf oxå. 

Kram! 

Likes

Comments

Jag

1.Har brutalaste beslutsångesten! Det kan handla om att jag inte vet om jag ska duscha eller ta ett bad... Måste lixom fråga någon som kan bestämma åt mig. Eller att jag behöver hjälp med vilken tid jag ska öppna mi celsius???

2. Är beroende utav energidryck! Klarar mig inte utan.

3. Är sämst på att ta tag i saker. Måste skriva en to do list för att viktiga saker verkligen ska ske.

4. Förlorade min mamma när jag gick i 9an. Alltså 2 år sedan.

5. Jag vill åka på college efter gymnasiet.

6. Har spelat golf i hela mit liv. Går även golfgymnasium och vill fortsätta spela i USA efter jag gått klart skolan.

7. Är bonussyster med min bästavän. Vi blev alltså bonussystrar när vi gick i i 8an och har varit bästavänner sen sexårs.

8. Jag älskar gymnasiet.

9. Har sämst självförtroende.

10. Har humörsvängningar delux! När jag är glad är jag superglad men är jag arg kan det vara i dagar.

Likes

Comments

Övrigt

Tröja-H&M // Byxor med hål-Only// Väska-disbless
Hej alla fina!
Började morgonen med lite frukost. Igår bestämde jag & Wilma att vi skulle ta en sväng till Täby centrum & kolla lite på mellandagsrean. Fick med med 3 par byxor & 1 Linne så jag är nöjd!

Sitter och väntar på att min storebror ska komma och hämta mig då vi ska ha lite minijul hemma hos mormor, supermysigt!

Puss & kram!

Likes

Comments