Header
Övrigt

Hej alla fina!

Sprang in på H&M efter skolan idag och hittade världens underbaraste tröja! Älskaaaaar färgen och materialet är huuur skönt som helst!

Klockan är nu 02:17 och kom precis hem. Efter skolan satt jag och Wilma barnvakt. Vi lagade tacos tillsammans och kollade på fångarna på fortet. Efter det mötte vi upp några kompisar och verkligen bara chillade, hur skönt som helst! En lugn och mysig fredag helt enkelt. Får ej göra så mycket då jag har lyckats få streptokocker och måste gå på antibiotika i 10 dagar, vilket suger.
Hoppas er fredag varit superbra!

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag

Hej alla fina!

Jag är en tjej på 18 år och jag har tänkt att ni ska få följa mitt här på bloggen framöver. Det ni kommer att få läsa om här på bloggen är min vardag som består utav gymnasiet, mina vänner & väldigt mycket om min golf. Tänkte berätta lite om mig då jag går mitt sista året på österåkers gymnasium. Där läser jag ekonomi juridik där jag även har en golfinrikting inlagt i schemat. Har alltså min golf inräknad på schemat under skoltid, vilket är superbra för mig! I allmänt ät jag en väldigt sprallig tjej som har väldigt mycket att dela med mig utav. Så jag hoppas att ni kommer vilja följa mig här på bloggen så ska vi ha superkul!


Kram!

Likes

Comments