Header

Och dÄr passerade två veckor av mitt liv i Santa Barbara! Trots lite trassel i början som fick mig att känna mig FÄRDIG med livet och Santa Barbara (fem dagar och jag var klar med cali? skäms av att tänka på det) står jag nu här lite starkare och lite brunare. Just nu är min plan att köra på så länge jag vill vilket jag tycker låter mest mänskligt! Den här veckan har varit något helt annat tillskillnad från förra. Har varit i Isla Vista för både fest, tjejmys och BBQ vilket har varit så kul och bra! I måndags stannade jag inne hela dagen för jag var otroligt seg men när Renate kom till läggan med en ny kompis hänkade jag spontant med dom till Isla vista och kvällen slutade med någon form av BBQ hos ett gäng sköna amerikaner! Jag som mer eller mindre tvingat mig ut med tanken att vi kan åka hem precis när som, gick och la mig runt tre tiden. Det handlar verkligen om att tvinga sig ut och bara köra på. Denna gång slutade det väldigt bra. Likaså blev det i tisdags men istället så hamnade vi bänkade framför en film på balkongen med ett gäng tjejer från både SBCC och USCB. Utsikten? Den var bättre än filmen.

Sen vill jag bara berätta att jag fatiskt kommit igång med träningen! om två pass på två dagar räknas då. Känslan efteråt är så skön förutom igår då solen och värmen nästan tog kol på mig. Men jag var nöjd! Shout out till min mamma som inte behöver fråga mig vid varje facetime samtal om jag tränat eller inte<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter två timmars engelskatest igår var jag mer än redo för att hoppa ut genom ett fönster. Trodde testet gick skit men gissa vad? Klarade Reading så det behöver jag inte ta någon klass för! Kul ändå att det var läsförståelse som sänkte mig från A till B i gymansiet just för att jag fick D på proven:-) Däremot Writing som alltid varit min starka sida gick lite sämre. Där har jag några klasser att ta min tid här på SBBC. Skrivningen var 20 minuter och på dessa minuter skulle jag komma på en känd person jag ville äta middag med och ställa frågor till. Jag satt i tio minuter och försökte hitta en passande men den enda jag kom på var Donald Trump. Tänkte att det första testet i USA inte bör innehålla mina politiska åsikter eller trump så de fick bli Zara Larsson. Dock klarade jag inte hålla politiken ute ÄNDÅ<3

Helt ärligt har den här dagen varit otroligt jobbig. Vi måste välja kurser nu och jag vet inte hur jag vill lägga upp min tid här i SBBC. Blir det 2år eller 4år? Än så länge vet jag inte men det löser sig imorgon!! den tillfälliga lösningen på dagens problem blev TRAPPOR på playa de stadium. Tänkte inte riktigt på att detta inte är som ishockehallen hemma med hälften så många trappor och 27grader lägre temperatur. Så nu ligger jag lagom död i sängen med insikt att jag inte är lika vältränad som förut.

Likes

Comments

Dinner with a view???

Känns som att tiden går så fort här. Vaknade FEM imorse pigg och redo att gå upp thnx to jetlag. Meen istället för att sova passa jag på att prata med Desse och Wilma vilket var jätteskönt.. Började sen dagen med Quakers Quick oats som jag från och med nu alltid kommer äta till frulle. Efter ett tag drog vi till stranden för att endast slappa vilket var sååå behövligt idag.


Efter lite häng på stranden var de äntliiigen dag för lite lurre som fick bli på piren. För att lugna kära mamma och pappa så kan jag direkt säga att jag inte alltid kommer äta snabbmat<3 Bara en engångsföreteelse som pågått i tre dagar.. två gånger om dagen :)

Med en mobil tömd på bilder är det GIVET att fota strandbilder, speciellt här, det är så fint överallt. KAN NI FATTA ATT JAG FLYTTAT för det kan INTE jag. Det är sjuuuuuuukt men känslan blir bara bättre. längtar till den dagen jag faktiskt kommer kalla det här hemma på riktigt för nu känns de bara overkligt.

Hungriga och trötta gick vi hem i solen som började gå ner. Lite handling påå supermarket avklarades och kassören var så trevlig. ALLA är trevliga här!! Den enda jag faktiskt har träffat som inte varit speciellt nice var tanten i passkontrollen och jag tror bara hon var trött på sitt jobb (skoja aldrig med nån i passkontrollen förövrigt). IAF den trevliga tjejen i kassan pluggar också på SBBC och va redo för att berätta mer do's and don'ts och om IV. TILLSLUT landade vi hemma och nu sitter vi i soffan bänkade framför The Notebook. Jag och Clara beställde pizza med home delivery för ingen peng alls. Det enda som är kvar för denna kväll är att försöka hålla sig vaken till elva. Igår somnade jag fem och vaknade nio helt borta... Jag som sa att jetlag inte ens påverkade mig resan hit haha...

Sooo looong


Likes

Comments

Och så vaknade jag upp i SBB, i min nya lägenhet tillsammans med en av mina roommies. kom hit till fina kvava luften i min tjocka Niketröja igår vilket fick mig direkt ångra val av kläder. Resan hit kunde nog inte gått bättre, planet var i tid, passkontrollerna gick som smort (inga glömda papper denna gång pappa). MEN att vara vaken i över 30timmar, ringa nån random taxi och ta sig till lägenheten var inte det mysigaste eller lättaste.

På flygplatsen fick vi reda på att vi preciiiiis missat bussen till Santa Barbara. Vet inte varför men vart jag än reser blir jag alltid superkänslig och minsta lilla problem gör att jag bryter ihop. Det var på kanten att jag gjorde det men Clara kom med pizza och sandwich så jag klarade mig. Så med en fantastisk utsikt över terminal 4b satt vi och njöt av en pizza i två timmar. Bussresan gick igenom LA och jag var så redo för att fota men jag somnade direkt tyvärr haha. Från bussen tog jag och Clara en taxi som släppte av mig vid min lägenhet och Clara på hostelet. Var helt tom när jag kom och undrade mest vad fan har jag gjort haha. Lite ledsen var jag allt så satte upp några av bilderna jag haft med mig och somnade väldigt bra tillsist klockan tio på kvällen.

Idag vakna jag 7 så har varit vaken nån timme. Tanken är att jag bara ska duscha för att sen bege mig ut och utforska (bland annat stranden<3). Är fortfarande lite tom och vilsen men med tiden kommer allt bli bra.

See yaa!

Likes

Comments

Nya inlägg