Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen och det är för att jag har satt mitt mående och vänner närmast de dagarna jag var hemma och vilade upp mig inför ännu ett gäng arbetspass. Annars har jag inte så jätte mycket att skriva om. Under tiden jag var hemma så spelade jag och min pojkvän mycket pokemon go precis som stora delar av världen gör. När jag åkte hem hade jag gått totalt 5 km nu när jag är tillbaka här på jobbet har jag gått totalt 30,9, jag gick alltså sammanlagt dessa tre dagar jag var ute och gick lite mer än 25 km, det är 2,5 mil. För att jag och min pojkvän letade pokemons. Ni kanske tycker det är galet, ja det kanske det är. Men så mycket som vi var ute var helt underbart. Vi var ute i timmar, bara gick, pratade och hade så himla kul och mysigt tillsammans. Det var kvalitets tid på en helt ny nivå och jag kommer sakna att gå med honom nu när jag på mitt jobb och han på sitt. Jag ska ge mig ut ikväll i 30 minuter och gå, samtidigt som vi pratar över telefon. Nu ska jag sätta mig och kolla över lite saker som behöva göras på jobbet och sen kolla lite youtube. Ha en fortsatt trevlig kväll, byie!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

yeah.. pretty sure.. och nu undrar ni säkert vad jag pratar om, jo. Jag har fått fabriks återställa min telefon. Då jag kopierade över allt från min gamla Iphone och antagligen tog med mig massa extra skräp. Då jag gick från att ha 40 gig ledigt till att få 50 gig ledigt. Har exakt samma saker på telefonen och samma mängd av allt. Så antagligen låg det extra skräp med från förra telefonen som min syster nu har. Annars? Ja ni. Har suttit och kollat vag jag kommer få kvar efter att jag har betalat mina räkningar och funderat på hur mycket jag ska spara och liknande. Min tanke är ju att spara till en Imac, det har alltid varit min dröm sen jag fick veta om att de existerar att äga en. Jag har sommar efter sommar sagt att jag ska spara för att kunna köpa en och även denna sommar är det mina ord. Men samtidigt vet jag inte längre om jag vill, det är en bra dator och det skulle vara awesome att ha en större skärm att jobba på och liknande, men de är rätt mycket pengar som det kretsar kring..

Jag klarar mig inte på 4 ramminne, jag behöver minst 8 för att datorn ska orka med mig och jag behöver rejält med minne i själva datorn så allt under 1TB (terra) fungerar inte, är rätt trött på att behöva släpa på extra minnen för att sakerna inte får plats i datorn. Samtidigt som jag funderar på den datorn så börjar min macbook pro säcka ihop. Har bytt batteri på den och inte ens det funkade, den dör efter ca 1,5 - 2 h användning och då är batteriet inte ens 6 månader gammalt. Har även bytt upp mig till 16 RAM från de 4 vi fick från skolan. Det kanske är en del av anledningen varför mitt batteri inte fungerar korrekt, men det borde inte påverka min dators batteri? eller? Ingen aning om jag ska vara ärlig. Just nu sitter jag bara och väntar på att få sluta jobbet så jag kan gå och duscha men mitt hår är perfekt för att göra lockar med, då jag vill vara fin när jag träffar min pojkvän imorgon på station. Mitt hår känns allra bäst när det är dagen efter jag hade det nytvättat.. Tror ni fattar och jag kommer då få de perfekta styling håret på fredag och då är jag redan hemma.. Dilemma, dilemma, dilemma.. Kommer säkert sluta med att jag torr schamponerar hela håret och lockar det om jag känner mig själv rätt. Hoppas ni har en underbar kväll och få sova gott i natt för det tänker jag göra efter att jag packat det sista och kollat min dagliga dos av youtube. Hare'

Likes

Comments

​Den dimpte ner i brevlådan idag och jag visste direkt vad det vad som väntade på mig. Det rosa paketet sa lite sig själv vad den innehöll, vart jätte glad och den gjorde verkligen min dag. En parfym jag lätt skulle kunna använda varje dag men inte när jag jobbar med hänsyn för kunderna. Annars så har min dag varit rätt seg, jobbade morgon passet och slutade vid tre. Ätit middag som blev hamburgare och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag är så där rastlös och min fot har börjat krångla igen. Den värker och jag har problem att stödja på den, har inte gjort något speciellt så vet inte riktigt vad felet är. En sak jag borde göra är att packa min väska, har redan packat den men borde packa om den eftersom den inte innehåller så mycket kläder eller saker jag behöver under tiden jag är hemma utan bara presenten till stuxgren. Ska se över vilket smink jag ska ha med mig hem eftersom paketet från kicks väntar på mig och där finns det rätt mycket smink produkter, ska kolla om jag har någon liten necessär att lägga ner de basic sakerna jag brukar använda vardagligen. Hoppas ni har haft en bra dag, jag ska som sagt göra det jag skrev nyss och kolla lite youtube, ganska standard för att vara mig, hare'

Likes

Comments

​Ja.. ni är ett par som tittar in här och det kanske är dax för en q & a? Så kommentera lite frågor ni har ang. mig och mitt liv eller vad som helst som ni skulle vilja veta av mig. 

Skulle det vara så att inte får några frågor alls (vilket jag typ förväntar mig) så kommer jag svara på lite basic frågor från listor som finns, så vill ni inte ha något basic shet, kommentera dina frågor! ✨

btw, har skrivit ut detta på min privata instagram men just nu mår jag inte så bra, har varit lite ur balans de senaste dagarna och jag tror att det är en av de faserna jag ibland får i livet. Så uppdateringen kommer vara lite låg, nu ska jag fortsätta titta på pokemon s1 och måla om mina naglar, ha en fortsatt bra söndags kväll byeeii!

Likes

Comments

jag har precis som typ miljoner andra börjat att spela Pokémon go, dock har jag laddat ner det från amerikanska serven eftersom det inte släppts i sverige än, men läst nyss att det tydligen har det. Men kan inte hitta det på app store, så vet inte om det är sant.. Någon som har koll?

Sen har jag även börjat laddat ner första säsongen av Pokémon, eftersom jag inte minns ett piss av vad alla pokémons heter eller vad dem gör, så ska titta om första säsongen och kanske skaffa mig lite mera kunskap.. känner mig rätt efter när min pojkvän och hans vänner pratar och jag måste beskriva hur dem ser ut för att de ska kunna veta vad dem heter.. känner mig så efter och det är något jag inte tycker om, så jag tänker skaffa mig lite kunskap om allt och fortsätta spela, så får vi se vart allt detta leder. Ni får ha en fortsatt trevlig dag, snart börjar jag jobba själv fram till åtta. Sen är det bara fem pass kvar innan jag får åka hem till min pojkvän, usch vad jag tjatar, men jag saknar honom! Orkar du inte läsa om det, sluta läs min blogg fram till den 21 juli, byeei!

Likes

Comments

Det har varit lite mycket hunger games den senaste tiden, men jag är inne i en period där jag både läser, lyssnar och tittar om filmerna flera gånger om. Tror jag läser och lyssnar på böckerna fyra gånger denna vecka. Jag börjar om när allt tar slut i sist boken och så fortsätter det. Just nu är jag inne på sista boken första delen. Dock har de senaste tre dagarna gått åt till att lyssna och läsa den näst sista boken.

Hoppas eran dag har varit bra, jag har köpt lite saker till en väns (okej, stuxgren är ingen vän.. han är mera av en..eh jja? jag vet inte, han är inte min bästa vän eller min bror.. men han är samtidigt mera för mig än bara en vän? Han är bambi, stuxgren, stuxis.. vad kallar ni någon som är mera än vän, fast inte bror/syster eller bästa vän?) försenade födelsedagspresent (20 år för att tillläga) som jag och min pojkvän glömde ge när han fyllde år i maj.. eller var det mars? 😳 Visserligen var han där, men inte jag så vi har köpt en gemensam present och jag vet, jag tror inte ens, jag VET att han kommer skratta högt och älska den. Just idag är det 7 dagar kvar tills jag ska åka hem igen och jag längtar. Längtar efter att få lämna här och få åka hem till min pojkvän. Se hans reaktion på mitt hår, träffa honom, krama honom och sedan få träffa alla andra underbara människor hemma i Uppsala, jag har hem längtan.. 💔

Likes

Comments

åkte alltså 12 km för att köpa den här glassen och jag kan lova er att det kan jag göra om många gånger, 🌙🌙🌙🌙🌙 av 🌙🌙🌙🌙🌙 helt enkelt. Detta är dock en av de fyra smaker som finns. här nedan för ser ni de tre andra smakerna:

01. Vanilla | 02. Chocolate Chunk | 03. Apple /Cinnamon | 04. Cookie Dough

är väldigt spänd på att smaka de andra också, ett litet minus för glassen (det enda jag kan komma på) är att de är liite dyra. De kostar 60 kr styck. Så man får äta dem med andakt som vi brukar skoja om när något är lite dyrare än vad man vanligtvis kanske köper, men jag är nöjd. Den var supergod, får bara komma ihåg att ta mina laktospiller så att inte magen ballar ut. Nu ska jag sätta mig och fortsätta redigera min förenings filmer så att även de sista delarna kommer upp ikväll eller imorgon, eftersom jag är ledig finns tiden nu, byeeii!

Likes

Comments

Jag vill berätta om min fina vän anna grünewald, ♥

Jag älskar min vän anna, på både gott och ont. För vi har inte alltid hålla sams, vi bråkar, vi skrattar, vi flamsar, vi stirrar argt på varandra, vi tycker olika och lika. Det är det som gör oss till så bra vänner. Inte systrar eller bästa vänner, vänner. För 2 år sedan var jag och anna som tvillingar, vilket resuleterade i att allt gick åt helvete. Vi kom varandra för nära och det förstörde allt mellan oss. Vi är på väg att bli lika nära nu som vi var då. Massor av slit, skratt, mognad och förklaringar för oss samman igen.

Vi är lika anna och jag, men sen finns det punkter där vi brister och inte har samtycke om saker. Vilket är bra, det är inga mega stora saker, dock så kan det räcka för att vi kommer i luven på varandra. Dock vet jag inte vad jag skulle göra utan Anna. Anna har funnits där för mig i snart 6 års tid. Vi träffades när vi båda började på Katarina skolan i Uppsala. Vi började prata om hästar och vi upptäckte att vi hade gått på samma ridskola. Tiden gick och vi kom varandra närmare. Sen var jag, dum som jag var och valde att vara med folk som inte klarade av anna. Så det gick lite åt helvetet med våran vänskap en period. En av de perioderna jag inte hade hittat mig själv än. Sen bytte jag skola i 8:an till Kunskapsskolan. Anna och jag kom varandra närmare då vi inte spenderade så mycket tid med varandra och alla våra möten var mycket mysigare och mer efter längtande än när vi sågs varje dag.


Mellan 8:an eller 9:an träffade jag Alicia, som visade sig vara Annas barndomsvän. Vi alla tre började hänga innan jag och alicia blev vän med Elizaveta (Ello). Jag umgicks med alicia och ello i skolan och även på sidan hade jag dimitra som var min barndoms vän sen 2:an. Tiden gick, saker började trappas upp. Jag och Anna började gilla samma kille våren 2012. Detta gjorde att vi slutade prata med varandra helt då jag tyckte att hon hade förått mig totalt. Dock fanns alltid våran vänskap där nere någonstans. Jag minns fortfarande vad anna skrev till mig innan vi bröt kontakten. Det tog 4 månader inna jag skrev tillbaka till Anna, dock känner jag nu i efter hand att jag hade kunnat göra det tidigare, kanske 2 veckor senare istället för 12 veckor senare. Jag förstod då, att det aldrig skulle bli som förut, dock hade jag otroligt fel. Efter att vi hade träffats tog det ungefär 2 veckor innan vi började prata normalt igen.


Det största hoppet om att våran vänskap skulle börja gå tillbaka som den var innan var för ca ett år sen, då jag beslöt mig för att hjälpa min barndoms vän för att hon inte mådde bra. Det resulterade i att vi bröt kontakten, där efter bröts även kontakten med ello för att kontakten bröts mellan D och mig. Vilket nu i efterhand gör det inte mig så himla mycket, visst ibland kan jag se tillbaka på de fina stunderna vi hade tillsammans men vi ville så olika saker, såg på saker för olika, vi växte ifrån varandra och har separata liv nu. Vi går i samma skola ser varandra i korridoren men inte mer men det. Anna fanns där för mig den dagen när det kändes som ingen annan gjorde det, den dagen jag la mig ner på marken och skrek: hjälp mig.


jag har gjort mina tabbar, anna sina, men i slut ändan är hon min paddelina och jag hennes mini. Vänner kommer och går. Anna är en av de bästa vännen jag någon sin har haft och vill behålla livet ut och vi har delat minnen som är oförglömliga och fler kommer vi skapa, för mig blir du inte av med i första taget

Likes

Comments

​Sen har jag även världens bästavän aka tvilling som kommer åka och köpa en annan färg av nyx liquid lipstick åt mig i butik då kicks hade slut på sina, kan man annat än älska henne eller? Ha en fortsatt trevlig kväll jag hoppas jag får en leverans av lite mat snart, är helt utsvulten. Hoppas det är något gott. Ska forsätta dricka mina sockerfria aloe vera och kolla på lite mera smink saker och kläder. Sen blir det nog även lite mera film, ska kolla igenom alla hunger games filmerna. Igen och sedan blir det nog lite youtube och kolla igenom morgondagens inlägg lite. Hare'

Likes

Comments