För ett år sedan hade jag den fetaste utgången någonsin. De var sportlov, en onsdag och vi hade så kul. Träffade så många ute då alla gick ut på etage.
Dagen efter mådde man som man förtjänade men minns att vi åkte till donken för att äta, sen bar de hem för att städa och börja om på en ny kula, dvs ha middag för mina tjejkompisar.

Likes

Comments

Detta fick jag som avskedspresent av Gina gänget förra vecka när jag slutade! Så blir att testa någon smoothie då jag fick en liten söt bok med massa recept!
Grym present verkligen!

Likes

Comments

Go kväll!
Slutade jobba 14.30, körde och hämtade Jack sen vidare till Väla.
Där gick vi i någon timme och fick med mig sporttopp och träningströja!!! Visar upp nästa gång jag ska träna!
På vägen hem köpte vi med oss pizza som vi då nyss krängt.
Kollar fångarna på fortet och knaprar på lite chips.
Så skönt att veta att man har helg nu också.
Imorgon blir det rensningsdag samt bakdag inför söndag då det är kalas, och jag fyller ju 20 ÅR!
Hittade massa saker på Åhléns jag ville ha!!!!
Kanske får jag något när jag fyller år? 😍

Likes

Comments

Denna veckan har verkligen varit så seg! Hunnit med så mycket och det är bara torsdag. Vill så ha helg och fredag då jag ska till Väla med Jack vilket jag ser fram emot.
Sen fyller jag ju år på söndag! Kanske därför tiden går så sakta, men det är egentligen ingenting som jag längtar över...
idag har jag iallafall en av mina nya tröjor, svarta kavajbyxor och en tofs i håret.
Åt även frukost hemma vilket aldrig händer, men får börjar göra de oftare, för gaaaaash vad gott det va!

Likes

Comments

Älskar mitt liv och att jag äntligen fått balans i livet när det kommer till träning och kost.
Slut på alla dessa jävla dieter och kostschemat.
Istället tränar jag när jag känner för det och när jag orkar. Vilket brukar resultera i ca 3-4 MAX 5 ggr i veckan. Vissa dagar är dock bättre än andra.
Till maten äter jag precis vad jag vill, fast med måtta.
Vill jag äta en macka, fine, men inte 3 stycken, räcker med en. Samma sak om jag vill ha en portion med pasta och tomatsås, då tar vi en portion, innan tog jag alltid två portioner men det är stop med de och de är så skönt för jag känner mig mätt och nöjd med det.
Innan kunde jag äta och sen 30 minuter senare gå i skåpen och kylskåpet för att leta efter något annat att äta. Vilket berodde på att jag inte var nöjd med den maten jag tidigare ätit. Men när man får äta vad man vill (med måtta) så lär man sig att uppskatta det.
Det är viktigt med balans!!!! Och hoppas ni hittar er balans också, ni som inte har det än.

Likes

Comments

Att det kanske, bara kanske börjar närma sig en eventuellt flytt hemifrån. Självklart vill man att det ska se fint ut i sin framtida lägenhet och på åhlens hittade jag massa fina saker som jag lätt kommer införskaffa mig. Men får ju först se vad jag får när jag fyller år på söndag. För övrigt älskar jag marmor, allt med guld och blommigt i form av rosor eller bara blommor (helst färgglada som kunden).
Som sagt inget är bestämt än med lägenhet och flytt hemifrån, men får man drömma och allt går enligt planerna så kanske (om vi har tur) får vi en lägenhet i lund i sommar eller sensommar. Vore guld om vi får det.

Likes

Comments

Tror inte det går en dag utan att jag tänker på framtiden.
Vart är jag om 5 år? Vart VILL jag vara om 5 år.
Om 5 år är jag 25. FÖRHOPPNINGSVIS är jag färdigutbildad och har jobbat i 2-3 år med mitt framtida yrke.
Jag hoppas också att en bebis är på G. Varje dag ser jag bebisar och barn och många gånger i veckan drömmer jag om mitt liv som mamma och att få uppfostra en individ och se den växa och bli stor. Många gånger tänker jag på hur mitt liv hade sett ut om jag hade haft en liten knatte redan nu??
Det är ju såklart inte aktuellt, men det är kul att tänka.
Imed att jag själv jobbar med barn varje dag stärks såklart drömmen ännu mer. Man får en viss relation med barnen, men att se hur stark relationen och kärleken är till barnens föräldrar gör mig så glad.
Jag vill också (i framtiden) ha en knatte som släpper allt den har i handen och springer så fort den bara kan för att krama mig när jag kommer och hämtar den på förskolan.
Jobb är dock en helt annan dröm, faktiskt känner jag inte lika starkt för denna dröm som att en gång få barn.
Ena stunden känner jag för att gå ALL IN och kötta högskoleprovet och utbilda mig till något storslaget, personalvetare är något jag länge varit inne på, marknadskoordinator, service management, eller entreprenörskap och starta ett eget företag, eller jobba som social media manager på ett stort företag, klädföretag kanske?
Andra stunden vill jag köra på ett safecard och utbilda mig till lärare års 3-6 eller varför inte förskolelärare och sen efter några år (läs ca 10-15) jobba sig uppåt och bli förskolechef/rektor beroende på yrke. Min chef är ett sådant exempel, så jag vet ju att det är möjligt. Idrottslärare och fritidspedagog hade jag också kunnat tänka mig.
Ja, vem vet vad jag gör?
Kände bara för att skriva av mig lite, vad jag har för funderingar och tankar i huvudet.
Bloggar ju delvis för att kunna läsa om mitt liv när jag är äldre.
Kanske kollar jag tillbaka på detta inlägg om sådär 5 år och har förhoppningsvis svaret på mina frågor och att någon av mina drömmar uppfyllts.

Så kul att för ca 8 månader sedan hade jag inte den blekaste aningen om att jag skulle jobba som barnskötare, dessutom heltid. Här var man lycklig och dessutom arbetslös. De var ju inte fören dagen efter som Åsa ringde och sa att hon ville ha mig i hennes team på GinaTricot.

Likes

Comments

Går in på min sista jobbhelg och mina två sista pass på Gina Tricot nu i helgen. Till en början tyckte jag att det ska vara skönt, men när man sen står där och avslutat sitt pass, kände jag att jag inte ville gå där ifrån (samma känsla som jag ibland kan ha på de jobbet jag är nu).
Vi hade en toppen dag med glada kunder och bra försäljning. Min chef var på bra humör och vi skämtade mycket.
Men innerst inne var jag ledsen... vi stod och kollade på den nya kampanjen som ska upp nästa vecka och tanken på att inte få bygga upp den känns jätte tråkigt.

Det känns overkligt att imorgon lämna tillbaka brickan.
Samtidigt så vet jag ju att jag kommer träffa både min chef och mina kollegor då jobbet ligger nära och Gina kommer jag ju INTE sluta handla på.
Och jag trivs ju jätte bra på mitt jobb jag är nu, men de är ju jobbigt att lämna.

Likes

Comments

Dagens outfit blev all black, en blus från Gina och tighta kavajbyxor från zara. Sen lite smycken och jag var redo to go.

Vi hade konferens på hotell Öresund! Först föreläsning i 3 h sen ATP!
Sen snabbt hem och byta om till yogapants, ta av sig alla smycken och köra mot bion.

FIFTY SHADES DARKER OCH DEN VAR SÅÅÅÅ BRA!
Tvekar du på att se den så, gör de ändå!!!!!

Likes

Comments

En outfit från alla hjärtans dag samt en rolig selfie.
De närmar sig helg trots att jag ändå ska jobba helg.
Men imorgon är de utbildning på jobb på hotell Öresund vilket jag ser jätte mycket fram emot.
Där efter blir det bio med Sofie.

Har hunnit trycka in 2 gympass men känner hur halvdana dem varit... mest kört Cardio men blir helt otaggad när alla löpbanden är upptagna när man kommer dit... hela planen sabbas ju..
Imorgon blir de vilodag iallafall.
Trevlig helg säger jag då jag nog inte bloggar imorgon.
Love Linn

Likes

Comments