Header

Har varit nykläckt vegan i ca. 2 veckor nu, bästa beslut jag gjort.

Många av mina kära kamrater frågasätter mig och jag har 110 % full förståelse. Blev vegan mest för min egna skull men även för the earth och d animals <3. Tänkte dra upp några snabba punkter om why I did this:

  • Min mage har alltid krånglat blalllala , är laktos och väldigt känslig mot typ allt så att avstå riktiga mjölkprodukter har ofta varit självklart för mig.
  • Jag har också varit into att ha en bra kost i ca 3 år nu så im up for anything thats good for me.
  • Det är bra för miljön kroppen och för djuren. Winwinwin
  • Kul att prova på något nytt.

Efter jag beslutat att blivit vegan har min mage, kropp mått bättre, och jag har fått bättre hy. Jag tycker det är skitkul att experimentera med mat och prova nya saker och ja får göra det typ varje dag. Vegan är inte alls tråkigt för fem öre. Är typ tvärt om och im so happy ja valde detta alltså.

Finns flera hemsidor med recept för veganer och hur många anledningar som helst och jag hittade 10 sjukt bra så hoppas jag kan inspa någon själ därute att bli vegan!

                                                                  HAPPI AND HEALTHY SKEV CLARI :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder av moi och shit vad jag bara vill härifrån nu. Vill upptäcka nya saker, träffa nya människor bara ta en paus ifrån detta. Bilder ifrån Grekland, mitt Barcelona och en härlig roadtrip får göra denna kväll.​

Likes

Comments

Som sagt, om det vore så sjukt enkelt att släppa saker, gå vidare ifrån saker. För vad håller jag på med nu, sitter fast och har ingen aning vart ja ska vägen. Vill göra så mycket men får inte göra något av det. Suck.​

Likes

Comments

Rolig fakta om mig är att jag är som ett levande element, är sjukt varm hela tiden. SÅ sjukt het. Detta leder till att jag uppskattar något så sjukt att ligga i en kall säng med fönstret öppet och lyssna på en av mina faves M83.  Blir aldrig trött på dom och deras musik är så annorlunda och aaaah. Favoritlåten är def Midnight City men även outro, denna platta är genialisk och att dom är fransmän gör inte saken sämre. 

Likes

Comments

Family goes faktiskt först. Basen i livet, steg 1, grunddegen. Oavsett vad som händer är dom alltid där och backar upp en,speciellt mina långstånkar till bröder. Har 2 riktiga guldbröder som jag irriterar mig på hela jäkla tiden haha, och ju mer jag tänker på det ju mer sur kan jag bli på dom lol men HEY, they're my brothers. Dom har lärt mig bygga med lego, spela final fantasy på ps2, lärt mig spela gitarr, hjälpt mig träna, hjälpt mig ha kul :) At the end of the day är dom mina best friends dom där. Båda finns alltid där på olika sätt och båda är som riktigt bra vänner. Vi kan oftast, notera oftast, ha riktigt kul och alla är jäkligt flummiga. Våran roadtrip vi gjorde i somras var sjukt nice och skulle vilja leva om den everyday. Tycker om om inte tillåmed älskar ibland hatar mina fina Johan och Oskar.

Likes

Comments

Jag tycker detta må vara lite överskattat. Ser dock ganska mysigt ut. Jag har iofs vart loner sjukt länge och kanske '' man fattar inte hur bra det är försen man är i ett förhållande själv''. Jag menar detta fenomen love. Och sure love är ju the best shit som finns osv men alltså jag är lite osäker på om jag håller med om detta, atm. Familj, vänner osv är ju också <3 men jag skulle nog inte kunna tänka mig vara i en relation just nu, säger hon som har skitlätt för att få crush på vemsomhelst haha. Har säkert jättefel och kommer bli skitkär snart men AH.

Förbered er på ett jäklig knackligt inlägg för kastar bara ur mig anything nu.

Grejen är att alla blir så insnöade på att bara ha någon att vara med så man glömmer typ bort att bli kär och hela grejen går bara ut på att ha någon för det känns bra, och whats the point in that? Man slösar så jäkla mycket tid på att inte developa sig själv men OHGOD tänk på den tid man spenderar med någon '' bara för att dude/ girl'' ( nytt ord) när man istället kunde äta glass med sin mormor eller något. Även i detta virrvarr så glömmer jättemånga bort sig själva. Eller? Själv är jag en person som har så sjukt mycket för mig hela tiden och jag skulle nog inte ha tid. Eller egentligen har jag väll tid men jag håller på med jäkligt mycket och tycker inte om att känna mig instängd. Är även i en fas där jag är ett stort ? och att haka sig fast vid någon nu kanske vore dumt. Vad vet jag. Tro inte att jag är nån jäkla kall human som hatar människor, men jag har bara haft dåliga erfarenheter av detta sadly. ''Killar är stupido'' har jag bara upplevt. Men vet ju ofcourse att detta inte stämmer. Alla är inte svin , killar är nice, jävligt nice.

Och jag ser så många som bara blir ihop med folk utan någon riktig anledning, har nog själv vart i den smeten. OCH DET GÖR MIG LEDSEN - när folk inte tar hand om sig själva, inte jobbar med sig själva för de är upptagna av att spendera tid men not Mr or Ms right. Iofs kan det vara sjukt veta hur fan det ska kännas alltihop. Är nog jag det. Jag är helt borta när det gäller känslor och vet ingenting. Haha vem är jag änns. Iallafall..

Alltså vet ni att den enda människan ni kommer leva med är ni själva, livet ut, kapish!? Jag kanske har jättefel med allt jag skrivit och observera att jag är småsur och trött när jag skriver detta men det är något som jag tänker på rätt ofta och vill nog komma fram till att 4 godsake alla människor ni behöver inte ha pojkvän/flickvän för att vara lycklig , singel e nice och man behöver inte binda sig . I slutändan så är det en själv man ska älska mest och leva med all life. Tänker inte läsa igenom detta. HEJDÅ

Likes

Comments

​Var i fina Trysil med mina fina gäris denna helg, Lördag - vädret va sjukt! Much pow me like wow. Hade tho sjukt dåligt före since jag inte hade vaxat min lilla bräda. Aja, har antagligen gått upp 20 kilo denna helg men pudret var sjukt och de blir en dag imorn å. 

Likes

Comments

Bild från Grekland Zakynthos when I was a kiddo.


Allt poetiskt som jag skrev om mig själv försvann likaså the glöd att skriva om allt. Är väll en aspiring hippie med tovigt hår som älskar att va kreativ , åka alla dess brädor, filma fota, resa, tänka på massa onödigt skit, sjunger i smyg, träningsnarkoman, name it. Finns mycket att berätta om moi så stay tuned y'all. dundundun.​ bloggen är till för mest bilder så cheers!

Likes

Comments